1920×912

Vælg dit bilmærke

Nellemann Leasing er din kvalitetsudbyder af flexleasing. Find dit foretrukne bilmærke herunder, og læs mere om mærket og de modeller, vi har til strakslevering og til import.

Nellemann Leasing er din kvalitetsudbyder af flexleasing. Find dit foretrukne bilmærke herunder, og læs mere om mærket og de modeller, vi har til strakslevering og til import.

Find dit favoritmærke herunder

The Audi e-tron at Masdar City

Audi

Logoet med de fire ringe har efterhånden en historie, der går mere end 100 år tilbage, og i dag leverer Audi stadig biler i topklasse. Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Audi, og vi hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Audi.

1bmw

BMW

BMW er kendt for at lave biler af ypperste kvalitet og sportslige egenskaber. Det har de gjort siden 1916, og i dag kan du stadigvæk trygt vælge en BMW. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med BMW, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du overvejer at lease en BWW.

The new Mercedes-AMG SL: Press Test Drive, California 2021The new Mercedes-AMG SL: Press Test Drive, California 2021

Mercedes

”The best or nothing” er Mercedes’ officielle slogan, og beskriver meget godt hvad man får i en Mercedes! Mercedes er verdenskendt for deres kvalitet og køreegenskaberne, og deres modeller et sikkert valg. Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række leasingtilbud på Mercedes. Ønsker du en specifik model og udstyrsvariant, så kan vi også hjemtage den.

POR

Porsche

Den første Porsche kom til verden i 1948 og virksomheden formår stadig at levere biler, der lever op til de mange forventninger om en ægte sportsvogn. Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Porsche, og vi hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Porsche.

FER

Ferrari

Verdens måske mest ikoniske racerbilsproducent, har vist sig gang på gang at være forrest i feltet når det gælder alverdens motorløb, men det gælder også når de producere deres gadebiler. Hos Nellemann Leasing har vi altid et par leasingtilbud på Ferrari. Ønsker du en specifik model og udstyrsvariant, så kan vi også hjemtage den for dig.

MAS

Maserati

Bilmærket med treforken, som logo, associerer mange med italiensk stil, elegance og performance. Maserati har siden 1926 lavet hurtige sportsvogne, men høj komfort og luksus, og har flere prominente motorsportstitler i bagagen. Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Maserati, og hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Maserati.

AST

Aston Martin

-Aston Martin har gennem 100 år oparbejdet et fantastisk ry. Det ikoniske engelske bilmærke har ræs i blodet og debuterede allerede tilbage i 1923 under det franske Grand Prix og deltager fortsat aktivt i diverse racerløb verden over. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Aston Martin, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du overveje at lease en Aston Martin.

JAG

Jaguar

Jaguar er et britisk luksus bilmærke, der har en lang tradition for at skabe smukke og hurtige hverdagsbiler og sportsvogne. Med en tilgang til designet om, at gøre dem så “levende som muligt”, så opnår Jaguar en spændende dynamik, som er populær hos mange den dag i dag. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med bilmodeller fra Jaguar, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Jaguar.

Volvo leasing

Volvo

Volvo er kendt for at lave biler med stor fokus på sikkerhed, kvalitet og praktiske egenskaber. Dette har de gjort siden 1927, og i dag kan du stadig trygt vælge en Volvo. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Volvo, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Volvo.

leasing af land rover

Land Rover

Land Rover er bilmærket, der kan tage deres ejere til øde og ufremkommelige steder, som kun meget få andre biler kan, uden at gå på kompromis med design og luksus. Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række tilbud på leasing af Land Rover.

TES

Tesla

Tesla er en af verdens mest eksklusive el-bils mærker og hos Nellemann Leasing tilbyder vi vores kunder at lease en Model S, Model X, Model 3 eller Roadster. Afhængig af hvilken model samt batteristørrelse du vælger, så byder Tesla på ting som: rækkevidde op til 565 km, selvkørende autopilot, acceleration fra 0-100km/t på 2.9 – 5.8 sekunder, trådløs opdatering af features og gadgets, høj sikkerhed og naturligvis en grøn profil.

LOT

Lotus

Lotus er et engelsk sportsvognsmærke. De har tidligere været en del af forskellige motorsportsklasser, såsom fx Formel1. Sportsvognene fra Lotus er kendt for at have lav vægt samt gode køreegenskaber. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med sportsvogne fra engelske Lotus, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Lotus.

MAC

McLaren

McLaren er et britisk motorsportsteam, der er meget kendt inden for bl.a Formel 1. Racerteamet blev grundlagt tilbage i 1963. I 1990 blev McLaren Cars grundlagt, så de kunne sælge sportsvogne baseret på den opbyggede vinden inden for motorsport. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med de hurtige sportsvogne fra McLaren, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på at lease en McLaren.

Lamborghini Urus leasing

Lamborghini

Lamborghini er kendt verden over for deres unikke og hurtige sportsvogne. En del af mærkets DNA er, at man skulle kunne genkende en Lamborghini med det samme, når man ser den første gang. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med sportsvogne fra Lamborghini, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af en Lamborghini.

SwitzerlandPhoto: James Lipman / jameslipman.com

Rolls-Royce

Rolls-Royce er en engelsk producent af luksusbiler, der har mange års erfaring med at producere unikke, stilfulde biler. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med luksusbiler fra Rolls-Royce, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Rolls-Royce.

BEN

Bentley

Bentley er en britisk luksus bilproducent, som blev grundlagt tilbage i 1919. De vandt 24 timers løbet Le Mans første gang i 1924. Bentleys grundlægger W.O Bentley, skabte Bentley Motors med visionen om “en god, hurtig bil, der er bedst i dens klasse”. Denne vision har været en del af Bentley lige siden. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med biler fra Bentley, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Bentley.

VW

VW

VW blev grundlagt i 1930`erne. Det tyske mærke er kendt for deres kvalitet, et konservativt og simpelt design og deres holdbarhed. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med biler fra VW, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på at flexlease en VW.

TOY

Toyota

Det japanske mærke Toyota kom til verden i 1937. Toyota er især kendt for deres holdbarhed, sikkerhedsudstyret i bilerne, deres kvalitet og at de går forrest mht. “grøn teknologi” i bilerne. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med biler fra Toyota, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på at flexlease en bil fra Toyota.

JEE

Jeep

Det amerikanske mærke Jeep kom til verden i 1940. Jeep er især kendt for deres offroad-køretøjer, SUV`er og unikke design. De har stor fokus på holdbarhed og luksus. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med biler fra Jeep, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på at flexlease en bil fra Jeep.

New Ford Mustang

Ford

Det amerikanske bilmærke Ford kom til verden i 1903. Ford har gennem deres historie leveret flere unikke og berømte bilmodeller. Hertil har de en flot historik inden for motorsport. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med biler fra Ford, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på at flexlease en bil fra Ford.

LFA fokus 800×650

Lexus

Lexus er navnet på Toyotas afdeling af high end biler og er Japans absolut topsælger inden for premium biler – og med lidt god vilje rimer Lexus da også på luksus og livsstil.

Leasing af Corvette C7 hos Nellemann Leasing

Corvette

Hvis den amerikanske drøm havde fire hjul og ingen skam, så vil den uden tvivl have form af en Corvette. Den nu ikoniske sportsvogn produceres af amerikanske Chevrolet, og er altid garant for et aggressivt udtryk og hestekræfterne til at bakke det op.

Mini Cooper leasing

MINI

Med leasing af en MINI får du en lille og sjov bil, der er historisk (køre)banebrydende med sit særlige design og manøvredygtighed. Derfor blev den i 1999 også kåret til “European Car of the Century”.

Nissan GT-R Leasing

Nissan

Den japanske bilfabrikant Nissan har en stolt tradition for at producere biler, som er innovative – uden at de koster en formue. Hos Nellemann Leasing kan du selvfølgelig også lease Nissan-modeller.

Ibiza Cupra leasing

Cupra

Fra landet som har givet os paella, La Liga og Picasso kommer også det stolte motorsportsmærke Cupra. Med hovedkvarter i den lille, spanske by Abrera lidt uden for Barcelona har Cupra siden 1985 produceret high-performance biler til folk med god smag og hang til hestekræfter.

leasing af Maybach GLS600 m.m.

Maybach

Glem alt, hvad du har hørt om luksusbiler – intet er over eller ved siden af mærket Maybach. Fordi Maybach udgør den absolutte elite af luksusbiler, kræver det et stort netværk at skaffe netop den model, som passer dit ønske. Og netværk har vi hos Nellemann Leasing – vi er som altid opgaven voksen.

850X650alp1

Alpina

Alpina er bilbranchens svar på gourmet ­– intet mindre. Den tyske bilfabrikant har siden 1965 produceret biler til et klientel, som vægter luksus og performance over alt andet. Hos Nellemann Leasing kan du i dag lease en af vores eksklusive Alpina biler.

Peugeot 5008 leasing

Peugeot

Skal du opleve en historisk velsmurt maskine, skal du prøve leasing af Peugeot. Et berømt og velkendt bilmærke fra bybilledet, men også en historisk gigant, der har vist sine håndværksfærdigheder på flere transportformer.

1920×900

Find din drømmebil

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder

checkmark-black
Sund økonomi
Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!
checkmark-black
+1.000 kunder
Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.
checkmark-black
Vi efterlever SKAT
Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.
checkmark-black
Sikker udlevering
Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.
1920X920

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing