Volvo leasing

Skal din næste bil være en Volvo? Så lease din Volvo hos Nellemann Leasing! Vi har en bred vifte af Volvo biler, og hvis du ikke kan finde din næste Volvo i vores katalog, så har vi mulighed for at hjemtage lige præcis den Volvo, du har i tankerne.
leasing af volvo hos nellemann leasing

Overvejer du Volvo leasing?

Vægter du kvalitet, pålidelighed og sikkerhed højt i din søgen efter en ny leasingbil? Så er Volvo det helt rigtige valg! Volvo er kendt for at have nogle af de mest sikre biler på markedet, og det er en af de største fordele ved at vælge en leasing af Volvo.

Hvis du overvejer Volvo leasing, er du på rette vej til at gøre en smart og fornuftig investering. Og hvis du drømmer om en Volvo, som ikke er i vores katalog, har vi mulighed for at hjemtage bilen til dig fra eksempelvis Tyskland. Så tag kontakt til os i dag, så vi kan finde den bil og leasing som passer bedst dine behov og ønsker – uanset om det er til privat brug eller erhvervskørsel.

Filter

filter icon

Flexleasing af Volvo
hos Nellemann Leasing

Hvis du vil have mest muligt ud af din leasingaftale, så er flexleasing af Volvo det perfekte valg for dig. Flexleasing giver dig mulighed for en leasing af Volvo uden de store afskrivninger og høje registreringsafgifter. Altså du betaler en mindre månedlig ydelse ved flexleasing end den ellers traditionelle operationelle leasing. Flexleasing af Volvo hos os sikre at dine behov og ønsker bliver hørt, da denne leasingaftale er skræddersyet til dig. Vil du vide mere om vores Volvo leasing? Så tag et kig via genvejsknappen herunder, og få svar på dine leasing-spørgsmål.

Erhvervsleasing af Volvo

Har du brug for en pålidelig firmabil? Så er erhvervsleasing af Volvo den idéelle løsning for dig! Hos Nellemann Leasing tilbyder vi skræddersyede leasingaftaler til virksomheder i alle størrelser. Vi kan hjælpe dig med at finde bedste løsning, der passer bedst til dine behov og budget.

Vi tilbyder et bredt udvalg af Volvo leasing herunder XC40 og XC90. Hvis du har en specifik Volvo leasing i tankerne til dig og din virksomhed, så har vi mulighed for at hjemtage biler fra eksempelvis Tyskland. Har du brug for rådgivning til erhvervsleasing eller din næste firmabil? Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os.

 

youtube-placeholder
play-icon

Overblik over Volvo modeller

V60 800×650

Volvo V60

Volvo V60 blev lanceret i 2010 som en konkurrent til bl.a. Audi A4 og Mercedes C-klasse. Modellen kan også fås i en offroad udgave, som har navnet XC60. Hvis du er på udkig efter leasing af Volvo V60, kan det være værd at kigge efter den faceliftet udgave, som kom i 2014.

leasing af volvo v90

Volvo V90

Volvo V90 blev præsenteret i 2016 og er afløseren af Volvos V70. Modellen opnåede blandt andet den højeste score nogensinde set i det svenske politis test. Her stiller de hårde krav om manøvredygtighed, sikkerhed og kabineplads. Grundet den flotte score blev bilen valgt til patruljevogn for det svenske politi. Modellen findes også i en offroad udgave, som hedder V90 CC. Hvis man er til sedan i stedet for stationcar, findes der også en sedan bygget på samme platform med navnet S90.

volvo xc60 leasing

Volvo XC60

XC60 er Volvos kompakte SUV, som er konkurrent til den populære Audi Q5 og lign. Modellen udkom i 2008 og bliver stadig produceret. Volvo har lige lanceret den næste generation XC60 med et nyt design, som passer ind i den nye Volvo profil. Den faceliftet udgave af første generation fra 2014 er værd at kigge på, hvis man tænker flexleasing.

Volvo XC90 leasing

Volvo XC90

Udover at være en af verdens sikreste biler, er denne svenske luksus SUV også mærkets mest solgte model nogensinde. XC90 har i den nyeste version fået meget ros og opmærksomhed for sit minimalistiske design. Den har vundet flere designpriser og det har skabt flotte udtalelser fra motorpressen. Modellen kan fås med forskellige motorstørrelser og udstyrsvarianter som Momentum, Inscription og R-Design. XC90 findes endvidere i en plug-in hybrid udgave, som er opgivet til 47,6 km/l.

Volvo leasing – Hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Volvo” til ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til Volvo flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00.

Volvo leasing – Hvordan fungerer det?

Researchfasen

Du har måske fået anbefalet en Volvo, baseret på dine ønsker til en sikker familiebil, en kvalitetsmæssig lækker kabine eller noget helt tredje. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig det svenske premium bilmærke.
Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt sjov og praktisk bilmodel på mobile.de – fx en Volvo V60 Polestar.

Vi anbefaler: Kig på udvalget af biler fra svenske Volvo på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 biler som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.

volvo leasing

Volvo leasing – Hvordan fungerer det?

Indledningsvis

Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket bil, som du har fundet i udlandet?
Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en Volvo fra udlandet, der opfylder dine krav.

Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:

  • Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV)
  • Ønsker du en hurtig acceleration?
  • Ønsker du en god lyd?
  • Ønsker du en mere ”grøn profil”?
  • Ønsker du sportslige køreegenskaber inkl. høj kørekomfort, da du kører mange km hvert år?
  • Ønsker du lækker luksus i kabinen?

Desto flere ting du kan oplyse, desto lettere er det for os, at finde den helt perfekte leasingbil til dig.

leasing af volvo hos nellemann leasing

Volvo leasing – Hvordan fungerer det?

Afklaring

Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra Volvo. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.

Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien, plads, sikkerhed eller kørekomforten osv.
Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).

lease din volvo

Volvo leasing – Hvordan fungerer det?

Kontrakt

Konsulenten fremviser den Volvo, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Hvis I har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtigt.

flexleasing af volvo

Volvo leasing – Hvordan fungerer det?

Din bil hjemtages

Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler.

Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.

16ebc5dc97c476baf7841218e47296b4

Volvo leasing – Hvordan fungerer det?

Nøglerne udleveres

Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.
Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye leasingbil fra Volvo hos Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

Volvo leasing

Volvo flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Volvo fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt Volvo:
* Når du vælger at flexlease, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.

* Såfremt du har forelsket dig i en bilmodel, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.

* Når modellen fra det svenske mærke er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Volvo med meget udstyr:
Det kan ofte godt svare sig, at finde en bilmodel med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet er typisk ikke så stor som nyprisen herhjemme. Vælger du at hjemtage og flexlease din bil, får du derfor mere for pengene. Se for eksempel efter ekstraudstyr som adaptiv fartpilot, panoramasoltag eller navigation.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Volvo hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af flere mærker og har autoriserede Volvo forhandlere. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis og grundig leasingrådgivning, så du kan få en optimal og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease en XC90, erhvervslease en V90, sæsonlease en S60 Polestar, flexlease elbilen Polestar 2 eller noget helt andet – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 600.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 550.000Kr, 600.000Kr og 650.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr ekstra, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Vi hjælper dig gerne med at finde en køber blandt vores netværk af samarbejdspartnere og opkøbere, når leasingaftale er udløbet, og restværdien skal indfries. På den måde undgår du at stå alene med restværdien.

Kontakt os endelig, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Volvo og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra det svenske mærke er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Volvo. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Volvo er kendt for at lave biler med stor fokus på sikkerhed, kvalitet og praktiske egenskaber – og sådan har det været siden 1927. Dengang begyndte de at producere biler, fordi de mente, at bilmarkedet manglende biler, der var stærke og sikre nok til de svenske veje.

Lige siden den første bil forlod samlebåndet, har Volvo haft status som en af verdens mest innovative bilproducenter. Volvo har nemlig aldrig været blege for at afsøge nye grænser og udvikle nyskabende idéer – og den drivkraft har været med til at ændre bilmarkedet drastisk.

Volvo var for eksempel den første bilproducent, som monterede trepunktsseler som standardudstyr i deres biler. Og da virksomheden i 1963 frigav deres opfindelse, kunne alle andre bilproducenter montere trepunktsselen i deres egne biler – uden at Volvo eller trepunktsselens opfinder, Nils Bohlin, tjente en krone. Dermed har Volvo og Bohlin været med til at redde flere millioner menneskeliv.

I løbet af årene har bilfabrikanten konstant udviklet og opdateret deres produktion, og Volvo er i dag en af verdens mest sikre biler. Du kan derfor stadig trygt vælge en Volvo, hvis du stiller høje krav til sikkerhed, kørekomfort og kvalitet.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850ooo
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing