Volvo XC60 leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Volvo XC60?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Volvo leasing – og XC60 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den rummelige Volvo XC60.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Volvo XC60

Volvo XC60 er en del af Volvos 60’er serie, hvor modellen for første gang blev præsenteret i 2008. Den første generation af Volvo XC60 blev genopfrisket i 2013, mens anden generation af modellen blev præsenteret så sent som i 2017.

Modellen præsenterer Volvos mest kompakte luksus crossover SUV, som ikke blot er rummelig og praktisk, men som også har haft æstetikken i centrum, da den blev designet. Volvo XC60 er den perfekte bil for dig, som drømmer om en rummelig og velkørende bil, der samtidig har sikkerheden i top. Hvis du overvejer at lease en Volvo XC60, så kontakt os allerede i dag for at indhente et leasingtilbud.

 

volvo xc60 leasing

Volvo XC60 – Volvos luksuriøse og kompakte SUV

Volvo XC60 besidder et robust og æstetisk design, hvor der ikke er sparet på kvalitet. Denne model er en ‘City-Cross’, hvilket betyder, at den er større end den almindelige personbil. Dog har den stadigvæk suveræne køreegenskaber, som gør det nemt at manøvrere bilen rundt gennem byen såvel som på lande- og motorvej.

XC60 modellen er lillebror til den større XC90 model men har stadigvæk en fordelagtig rummelighed. Modellen tilbyder nemlig fem komfortable sæder samt et bagagerum på hele 505 liter, som kan øges yderligere til 1444 liter, når bagsæderne lægges ned. Du får dermed masser af plads til både passagerer og bagage samlet i en velkørende SUV. Udover et kvalitetsrigt og velovervejet design er Volvo XC60 udstyret med en ottetrins Geartonic™ automatgearkasse, lavt CO2-udslip samt en tophastighed på op til 250 km/t alt efter model.

Volvos XC60 har en bred standard udstyrspakke, som inkluderer al Volvos veludviklede teknologi, høj sikkerhed samt en støjsvag motor. Dette gør XC60 modellen til et genialt valg til dig, som drømmer om at luksus SUV.

Lease din Volvo XC60 hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Volvo XC60 gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatlease, erhvervslease, splitlease eller flexlease. Der er fordele ved de forskellige former for leasing af bil alt afhængigt af dine behov. Når du vælger flexleasing, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Nellemann Leasing tilbyder samtidig kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for leasing eller til Volvo XC60 modellens mange fordele. Har du allerede forelsket dig i en specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Volvo modeller

V60 800×650

Volvo V60

Volvo V60 blev lanceret i 2010 som en konkurrent til bl.a. Audi A4 og Mercedes C-klasse. Modellen kan også fås i en offroad udgave, som har navnet XC60. Hvis du er på udkig efter leasing af Volvo V60, kan det være værd at kigge efter den faceliftet udgave, som kom i 2014.

leasing af volvo v90

Volvo V90

Volvo V90 blev præsenteret i 2016 og er afløseren af Volvos V70. Modellen opnåede blandt andet den højeste score nogensinde set i det svenske politis test. Her stiller de hårde krav om manøvredygtighed, sikkerhed og kabineplads. Grundet den flotte score blev bilen valgt til patruljevogn for det svenske politi. Modellen findes også i en offroad udgave, som hedder V90 CC. Hvis man er til sedan i stedet for stationcar, findes der også en sedan bygget på samme platform med navnet S90.

volvo xc60 leasing

Volvo XC60

XC60 er Volvos kompakte SUV, som er konkurrent til den populære Audi Q5 og lign. Modellen udkom i 2008 og bliver stadig produceret. Volvo har lige lanceret den næste generation XC60 med et nyt design, som passer ind i den nye Volvo profil. Den faceliftet udgave af første generation fra 2014 er værd at kigge på, hvis man tænker flexleasing.

Volvo XC90 leasing

Volvo XC90

Udover at være en af verdens sikreste biler, er denne svenske luksus SUV også mærkets mest solgte model nogensinde. XC90 har i den nyeste version fået meget ros og opmærksomhed for sit minimalistiske design. Den har vundet flere designpriser og det har skabt flotte udtalelser fra motorpressen. Modellen kan fås med forskellige motorstørrelser og udstyrsvarianter som Momentum, Inscription og R-Design. XC90 findes endvidere i en plug-in hybrid udgave, som er opgivet til 47,6 km/l.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing