Lær leasing

Velkommen til "Lær leasing" med Nellemann Leasing.
Her har vi forsøgt at gøre det så enkelt som muligt for dig at forstå finansiel flexleasing.
1000X850U

FORSTÅ FINANIEL FLEXLEASING PÅ 5 MINUTTER

Lær leasing – dit leasing-leksikon

Finansiel flexleasing er Nellemann Leasings kerneprodukt. Vi har igennem mere end ti år været eksperter på området. Vi er faktisk så gode til det, at vi gennem hårdt og ærligt arbejde organisk er vækstet til at blive blandt danmarks største flexleasingselskaber. Med Lær Leasing er det mening, at du på blot 5 minutter skal være i stand til at forstå de forskellige muligheder der inde for flexleasing. God fornøjelse.

FLEXLEASING VS. OPERATIONEL LEASING

Finansiel flexleasing

Det er vigtigt at forstå forskellen på finansiel og operationel leasing. Hos Nellemann Leasing tilbyder vi primært finansiel leasing. Der er mange fordele ved finansiel leasing, det kan også ses som et alternativ til at købe bilen inklusiv. moms og afgift. Dette betyder at du har råderet over bilen i leasingperioden. En potentiel værdiforøgelse af bilen tilfalder dig, du har ingen kilometer begrænsning og ofte får du en bil der byder på et højt udstyrsniveau. Vi hjælper dig selvfølgelig altid med at hjemtage den bil, der passer perfekt til dig.

Mere om flexleasing

DE 3 BELØB

Leasingkontrakten

I en finansiel leasingkontrakt er der tre beløb, du skal være opmærksom på. Førstegangsydelsen og restværdien hænger sammen. Koster din bil 200.000 kr., og er din førstegangsydelse 50.000 kr., er din restværdi 150.000. Den månedlige ydelse dækker over renter til banken, for beløbet der skal finansieres i leasingperioden samt den registreringsafgift, der skal betales til staten.

FLEXLEASING AF FIRMABIL

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er til dig, der skal have en firmabil igennem dig arbejdsplads. Erhvervsleasing er særdeles fordelagtigt på biler, der er 3 år eller ældre, da erhvervsbeskatningen her går fra at være en nybilspris til en mere retvisende markedspris. Hver gang din kontrakt udløber, så bliver erhvervsbeskatningen genberegnet. Hvilket ofte betyder, at din firmabil år for år bliver billigere at køre i.

Mere om erhvervsleasing

FINANSIEL LEASING FOR PRIVATKUNDER

Privatleasing

Privatleasing hos Nellemann Leasing, er det mange kender som den klassiske finansielle leasing. Her har du en førstegangsydelse og en månedlig ydelsen som du skal betale, og derudover har du en restværdi som det er dig der indestår for. Vi sørger selvfølgelig for, i samspil med dig, at denne er realistisk. i denne privatleasingkontrakt bestemmer du selv længden. Det korteste vi laver er 1 måned. Førstegangsydelsen, også kaldet afskrivningen kan variere alt afhængig af længden af leasingkontrakten.

Mere om privatleasing

DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Splitleasing

I splitleasing har man to særskilte leasingkontrakter, hvor af den ene kører som en erhvervskontrakt og den anden som en privatkontrakt. Det smarte er, at man ved hjælp af en tracker i bilen og en lille fjernbetjening, deler sin kørsel op i erhvervskørsel og privatkørsel. På denne måde ved man præcis, hvordan man kan opdele sin kørsel – og dermed de penge du bruger på bilen i leasingperioden. Kører du eksempelvis 80% af din kørsel i en arbejdsmæssig henseende, og de resterende 20% i det private, er det altså firmaet, der betaler de 80% af leasingydelsen og dig som privat person, der betaler de resterende 20%.

Mere om splitleasing

Har du spørgsmål?

Bliv ringet op af en af vores konsulenter

    Ved anvendelse af denne formular accepterer du, at Nellemann Leasing A/S gemmer dine oplysninger og bruger dem til at kontakte dig angående denne forespørgsel. Du kan læse vores privatlivspolitik her: Læs privatlivspoilitikken
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy andTerms of Service apply.

    1000X850OOO