1920×920

Leasing af hybridbil

Vores forbrugsvaner har de seneste år ændret sig markant. Vi er alle sammen begyndt at passe mere på miljøet, og handler langt mere bæredygtigt end tidligere. Det kan dog være svært at vide hvor i hverdagen der kan sættes ind, uden at det kræver den helt store portion overskud.

Vores forbrugsvaner har de seneste år ændret sig markant. Vi er alle sammen begyndt at passe mere på miljøet, og handler langt mere bæredygtigt end tidligere. Det kan dog være svært at vide hvor i hverdagen der kan sættes ind, uden at det kræver den helt store portion overskud.

Filter

filter icon

Hvad er en hybridbil?

Udover at hybridbiler er et mere miljøvenligt valg, er der andre fordele ved at lease en hybridbil frem for en bil der kun har en konventionel forbrændningsmotor.
En hybridbil er en bil, som kører på både el og benzin/diesel. Med en hybridbil kan du nemt og enkelt gøre en forskel. Formålet med en hybridbil er nemlig, at du kan køre mere brændstoføkonomisk – med trygheden i at vide, at du ikke skal tænke på, om du løber tør for strøm.

Hybridbilen oplader nemlig automatisk, mens den kører. Du skal derfor blot fylde brændstof på din bil, nøjagtig som du kender det fra en almindelig bil – så lader batteriet nemlig automatisk op under kørsel. Du skal derfor aldrig bekymre dig om hvorvidt der er en oplader inden for rækkevidde, når du vælger en hybridbil.

Hybridteknikken er kort fortalt udviklet til at få bilerne til at køre længere pr. liter benzin. Det betyder nemlig, at den energi en almindelig personbil bruger på at bremse eller at køre ned ad bakke, opsamles af en generator der i stedet omdanner denne til strøm og lagre det på bilens batteri.

Efterfølgende vil strømmen føres tilbage fra batteriet og ind i en elmotor der supplerer brændstofmotoren. Derfor kan der spares en del penge på brændstof, hvis man vælger en at lease en hybridbil.

youtube-placeholder
play-icon

Nellemann Leasing

Fordele ved en hybridbil

For at opnå gunstige fordele, når du skal importere en bil fra f.eks. Tyskland eller andre lande, skal du være opmærksom på visse krav. Disse er følgende:

 • Automatgear
 • Mere fordelagtig brændstoføkonomi
 • Hurtig optankning med brændstof

Med statens nye afgiftsændring på hybrider, er det kun blevet mere fordelagtigt at vælge disse. Dette gælder både i forhold til privatleasing, men også i forhold til erhvervsbeskatningen. Er du allerede afklaret, kan du udfylde vores formular via linket herunder og modtage dit tilbud inden for 24 timer. Læs mere om fordelene ved hybridbil her.

Hvilke varianter af hybridbiler findes der?

Hybrider kan deles op i konventionel hybrid, plug-in hybrid og mild-hybrid. Men hvad er forskellen?

 • En konventionel hybridbil fungerer ved at skifte mellem bilens benzin/diesel- og elmotor og kan køre op til to kilometer på literen af gangen. Elmotoren er med til at forbedre bilens brændstofforbrug og fungerer særligt godt i bykørsel med meget start-stop. Hybridbilens batteri kan ikke oplades med kabel, men oplader sig selv når forbrændingsmotoren startes eller bremses.
 • Plugin-hybridbilen skiller sig markant ud fra hybridbilen, da den kan køre mellem 15 og 60 kilometer på el på et fuldt opladt batteri. En plugin-hybrid kan nemlig både køre på el og brændstof. Bilen kan både lades op fra en ladestation eller fra en stikkontakt. Bilen oplader sig selv, når benzinmotoren starter eller når bilen bremser.
 • En mild-hybrid er kendetegnet at størstedelen af kraften kommer fra en forbrændingsmotor med enten benzin eller diesel. Det betyder derfor at bilen i mindre grad udnytter elektricitet via en mindre motor.

Hos Nellemann Leasing har vi et stort udvalg af hybridbiler. Du kan finde vores udvalg af hybridbiler ved at klikke her og dernæst vælge hvilke type af hybrid du ønsker (f.eks. diesel + el eller benzin + el). Har vi ikke en bestemt model, så er du mere end velkommen til at sende en forspørgsel via vores kontaktformular på denne side.

Fordele ved flexleasing af hybridbil

Hvad er flexleasing – og hvad er fordelene til en hybridbil?

Kort sagt, så handler flexleasing om at finansiere en bil med en mindre kapitalbinding i forhold til finansiering af en bil på fuld afgift gennem et banklån. Det giver et lavere udbetalingsbeløb, da bilen finansieres uden registreringsafgift, hvorefter man leaser pladerne i de aktive måneder.

Yderligere er det også nemt at omsætte bilen efter endt leasingperiode, eksempelvis til udlandet, da bilen, som følge af leasingaftalen er uden registreringsafgift. Du kan læse meget mere om flexleasing lige her.

Likviditet
Ved indgåelse af en flexleasing-aftale kan du opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding. Leasingtager skal nemlig betale mindre, når der laves en flexleasing-aftale i forhold til at købe og indregistrere en bil hvor der betales 150% i afgift – på en gang.

Billigere forsikring og mindre værditab
Når du flexleaser en bil betaler du samtidig mindre i en bilforsikring. Ligeledes opnår du også en et mindre værditab. Begge dele skyldes at bilen vil stå uden en fuld afgift, og der er derfor større besparelser at hente.

Lavere afskrivning
Som følge af en bil med en høj registreringsafgift, ofte på 150%, er det naturligt at der er en stor afskrivning på grund af den høje købspris. Ved flexleasing undgår du en stor afskrivningsværdi, da der alene afskrives på bilens pris uden afgift – hvilket giver en stor besparelse i sidste ende.

Der betales mellem 0,5%-2% i registreringsafgift – alt efter bilens alder, når du har en bil via en flexleasingkontrakt. Denne afgift indgår i den månedlige ydelse ligeså. Periodeafgiftssatserne, som de også kaldes, er defineret ud fra køretøjets første registreringsdato – de ser ud som følger:

 • 0-3 måneder: 2% i registreringsafgift
 • 3-36 måneder: 1% i registreringsafgift
 • +36 måneder: 0,5% i registreringsafgift

Fleksibilitet
Varigheden af bilens indregistering bestemmer du selv om leasingtager, når du vælger flexleasing. Det er en optimal metode, specielt hvis du har en bil som er sæsonafhængig. Det kan f.eks. være en sportsvogn, firehjulstrækker eller en cabriolet.

Når din flexleasingkontrakt udløber er bilen afgiftfri. Det betyder at det er nemmere for dig at sælge bilen videre til f.eks. en udenlandsk køber. Hvis bilen ikke er fritaget for afgifter og stadig er indregisteret i Danmark, så ville du kun kunne sælge den på det danske marked. Flexleasing giver dig dermed større fleksibilitet og et større marked at sælge til.

1000x850t
checkmark-black
Likviditet
Opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding.
checkmark-black
Billigere forsikring og mindre værditab
Betal mindre i bilforsikring.
checkmark-black
Lavere afskrivning
Undgå du stor afskrivningsværdi.
checkmark-black
Fleksibilitet
Bestem selv varigheden af bilens indregistering.

Hybridbil via en erhvervsleasingsaftale

Der er store fordele ved erhvervsleasing når det kommer til beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen. Vi gør erhvervsleasing nemt og enkelt. Det er for dig ønsker et fordelagtigt og miljøvenligt alternativ – efter dit behov. Så kan dine ansatte trygt køre rundt i bil med god samvittighed.

Fordele ved erhvervsleasing

 • Dit firma eller virksomhed betaler alle udgifter ifb. med bilen
 • Fri kilometer: dvs. kører du langt i din firmabil, så er flexleasing fordelagtigt, da der ikke er kilometerbegrænsning på vores leasingaftaler.
 • Gunstig beskatning af fri bil: Bliver du beskattet, så kan der være en fordel i erhvervsleasing af en brugt bil. Beskatningen for biler ældre end tre år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.
1000x850g

Flexleasing – genvej til hybridbilen

Flexleasing er en leasingtype,  der sikrer muligheden for at betale periodeafgift. Det betyder, at man månedsvis betaler en procentdel af afgiften, i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen. Leaser du din hybridbil hos Nellemann Leasing, får du samtidig glæde af vores mangeårige erfaring med fleksible løsninger på leasing af bil.

Det er blevet attraktivt at benytte sig af flexleasing, da man som bilejer vil opleve en række fordele. Det er nemlig muligt, at sætte dig bag rattet i din drømmebil til en brøkdel af bilens pris.

Du kan læse mere om flexleasing lige her.

Hos Nellemann Leasing er førstegangsydelsen altid 100% nedskrivning på bilens restværdi.

1920x920y

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder

checkmark-black
Sund økonomi
Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!
checkmark-black
+1.000 kunder
Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.
checkmark-black
Vi efterlever SKAT
Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.
checkmark-black
Sikker udlevering
Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing

Det har været en absolut TOP klasse oplevelse. Nellemann Leasing emmer af absolut TOP klasse service, ekspertise, rådgivning, vejledning og seriøsitet.
Mette Bjerregaard
Det har været en absolut TOP klasse oplevelse. Nellemann Leasing emmer af absolut TOP klasse service, ekspertise, rådgivning, vejledning og seriøsitet. Fra bilen blev fundet til jeg havde den gik der under 14 dage, til trods for der lige kom en påske i "vejen" med helligdage. Jeg har følt mig fuldstændig tryg i hele processen og vil til enhver tid anbefale Nellemann Leasing. Jeg har handlet med Leslie Holm og det bliver i hvert fald ikke sidste gang. Yderst kompetent, dygtig, servicemindet og tillidsskabende. Det bliver en MAX 5 ***** gange 2 herfra. TAK.
Mette Bjerregaard
Det har været en absolut TOP klasse oplevelse. Nellemann Leasing emmer af absolut TOP klasse service, ekspertise, rådgivning, vejledning og seriøsitet. Fra bilen blev fundet til jeg havde den gik der under 14 dage, til trods for der lige kom en påske i "vejen" med helligdage. Jeg har følt mig fuldstændig tryg i hele processen og vil til enhver tid anbefale Nellemann Leasing. Jeg har handlet med Leslie Holm og det bliver i hvert fald ikke sidste gang. Yderst kompetent, dygtig, servicemindet og tillidsskabende. Det bliver en MAX 5 ***** gange 2 herfra. TAK.
Mette Bjerregaard