Leasing af hybridbil

Vores forbrugsvaner har de seneste år ændret sig markant. Vi er alle sammen begyndt at passe mere på miljøet, og handler langt mere bæredygtigt end tidligere.
Det kan dog være svært at vide hvor i hverdagen der kan sættes ind, uden at det kræver den helt store portion overskud.

Hvad er en hybridbil? 

Udover at hybridbiler er et mere miljøvenligt valg, er der andre fordele ved at lease en hybridbil frem for en bil der kun har en konventionel forbrændningsmotor.
En hybridbil er en bil, som kører på både el og benzin/diesel. Med en hybridbil kan du nemt og enkelt gøre en forskel. Formålet med en hybridbil er nemlig, at du kan køre mere brændstoføkonomisk – med trygheden i at vide, at du ikke skal tænke på, om du løber tør for strøm.

Hybridbilen oplader nemlig automatisk, mens den kører. Du skal derfor blot fylde brændstof på din bil, nøjagtig som du kender det fra en almindelig bil – så lader batteriet nemlig automatisk op under kørsel. Du skal derfor aldrig bekymre dig om hvorvidt der er en oplader inden for rækkevidde, når du vælger en hybridbil.

Hybridteknikken er kort fortalt udviklet til at få bilerne til at køre længere pr. liter benzin. Det betyder nemlig, at den energi en almindelig personbil bruger på at bremse eller at køre ned ad bakke, opsamles af en generator der i stedet omdanner denne til strøm og lagre det på bilens batteri.

Efterfølgende vil strømmen føres tilbage fra batteriet og ind i en elmotor der supplerer brændstofmotoren. Derfor kan der spares en del penge på brændstof, hvis man vælger en at lease en hybridbil.

Porsche Cayenne S E-Hybrid Tiptr. sort hybrid

Fordele ved en hybridbil

For at opnå gunstige fordele, når du skal importere en bil fra f.eks. Tyskland eller andre lande, skal du være opmærksom på visse krav. Disse er følgende: 

 • Automatgear
 • Mere fordelagtig brændstoføkonomi
 • Hurtig optankning med brændstof

Med statens nye afgiftsændring på hybrider, er det kun blevet mere fordelagtigt at vælge disse. Dette gælder både i forhold til privatleasing, men også i forhold til erhvervsbeskatningen. Er du allerede afklaret, kan du udfylde vores formular via linket herunder og modtage dit tilbud inden for 24 timer.

Hvilke varianter af hybridbiler findes der?

Hybrider kan deles op i konventionel hybrid, plug-in hybrid og mild-hybrid. Men hvad er forskellen? 

 • En konventionel hybridbil fungerer ved at skifte mellem bilens benzin/diesel- og elmotor og kan køre op til to kilometer på literen af gangen. Elmotoren er med til at forbedre bilens brændstofforbrug og fungerer særligt godt i bykørsel med meget start-stop. Hybridbilens batteri kan ikke oplades med kabel, men oplader sig selv når forbrændingsmotoren startes eller bremses.
 • Plugin-hybridbilen skiller sig markant ud fra hybridbilen, da den kan køre mellem 15 og 60 kilometer på el på et fuldt opladt batteri. En plugin-hybrid kan nemlig både køre på el og brændstof. Bilen kan både lades op fra en ladestation eller fra en stikkontakt. Bilen oplader sig selv, når benzinmotoren starter eller når bilen bremser.
 • En mild-hybrid er kendetegnet at størstedelen af kraften kommer fra en forbrændingsmotor med enten benzin eller diesel. Det betyder derfor at bilen i mindre grad udnytter elektricitet via en mindre motor.

Hos Nellemann Leasing har vi et stort udvalg af hybridbiler. Du kan finde vores udvalg af hybridbiler ved at klikke her og dernæst vælge hvilke type af hybrid du ønsker (f.eks. diesel + el eller benzin + el). Har vi ikke en bestemt model, så er du mere end velkommen til at sende en forspørgsel via vores kontaktformular på denne side.

Hvad er flexleasing – og hvad er fordelene til en hybridbil?

Kort sagt, så handler flexleasing om at finansiere en bil med en mindre kapitalbinding i forhold til finansiering af en bil på fuld afgift gennem et banklån. Det giver et lavere udbetalingsbeløb, da bilen finansieres uden registreringsafgift, hvorefter man leaser pladerne i de aktive måneder.

Yderligere er det også nemt at omsætte bilen efter endt leasingperiode, eksempelvis til udlandet, da bilen, som følge af leasingaftalen er uden registreringsafgift. Du kan læse meget mere om flexleasing lige her.

Likviditet

Du kan opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding. Eftersom at leasingtager skal betale mindre, når en flexleasing-aftale indgåes kontra køb og indregistrering af bil, hvor der betales 150% i afgift – på en gang.

Billigere forsikring og mindre værditab

Du betaler mindre i bilforsikring og samtidig opnår du et mindre værditab, når du flexleaser en bil. Dette skyldes at bilen står uden en fuld afgift.

Lavere afskrivning

Ved flexleasing undgår du en stor afskrivningsværdi, da der afskrives på bilens pris uden afgift – hvilket giver en stor besparelse til sidst. Dette skal ses i forhold til, at der ofte er en høj afskrivning på biler med en høj købspris og registreringsafgift.

Alt efter bilens alder, når du har en flexleasingkontrakt, betaler du mellem 0,5-2% i registreringsafgift. Afgiften indgår i den månedlige ydelse, og er defineret ud fra køretøjet første registreringsdato – hvilket kan være følgende:

 • 0-3 måneder: 2% i registreringsafgift
 • 3-36 måneder: 1% i registreringsafgift
 • +36 måneder: 0,5% i registreringsafgift

Fleksibilitet

Varigheden af bilens indregistering bestemmer du selv som leasingtager. Det er meget optimalt, hvis du f.eks. har en bil som er sæsonafhængig. Af eksempler kan nævnes; sportsvogne, firehjulstrækker eller en cabriolet.

Hybridbil via en erhvervsleasingsaftale

Der er store fordele ved erhvervsleasing når det kommer til beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen. Vi gør erhvervsleasing nemt og enkelt. Det er for dig ønsker et fordelagtigt og miljøvenligt alternativ – efter dit behov. Så kan dine ansatte trygt køre rundt i bil med god samvittighed. 

Fordele ved erhvervsleasing

 • Dit firma eller virksomhed betaler alle udgifter ifb. med bilen
 • Fri kilometer: dvs. kører du langt i din firmabil, så er flexleasing fordelagtigt, da der ikke er kilometerbegrænsning på vores leasingaftaler. 
 • Gunstig beskatning af fri bil: Bliver du beskattet, så kan der være en fordel i erhvervsleasing af en brugt bil. Beskatningen for biler ældre end tre år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.

Flexleasing – genvej til hybridbilen

Flexleasing er en leasingtype,  der sikrer muligheden for at betale periodeafgift. Det betyder, at man månedsvis betaler en procentdel af afgiften, i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen. Leaser du din hybridbil hos Nellemann Leasing, får du samtidig glæde af vores mangeårige erfaring med fleksible løsninger på leasing af bil

Det er blevet attraktivt at benytte sig af flexleasing, da man som bilejer vil opleve en række fordele. Det er nemlig muligt, at sætte dig bag rattet i din drømmebil til en brøkdel af bilens pris.

Du kan læse mere om flexleasing lige her.

Få et uforpligtende tilbud på leasing af en hybridbil

Udfyld formularen herunder med diverse informationer om hybridbilen samt evt. et link til nævnte køretøj – du får svar indenfor 24 timer.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder.

Sund økonomi

Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!

Vi efterlever SKAT

Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.

+1.000 kunder

Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.

Sikker udlevering

Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.