1920×920

Leasing på gule plader

Du kan sagtens flexlease på gule plader. Den lavere afgift giver en lavere månedlig ydelse samt beskatningsgrundlag. Det betaler sig at undvære bagsæderne. Få tilbud på leasing på gule plader herunder og modtag dit tilbud inden for 24 timer.

Du kan sagtens flexlease på gule plader. Den lavere afgift giver en lavere månedlig ydelse samt beskatningsgrundlag. Det betaler sig at undvære bagsæderne. Få tilbud på leasing på gule plader herunder og modtag dit tilbud inden for 24 timer.

Kan jeg flexlease på gule plader?

Skal du ikke bruge bagsæderne, kan der være mange fordele ved at lease din bil på gule nummerplader.

Det er væsentligt billigere på grund af den lavere registreringsafgift, og samtidig er beskatningen af fri bil markant lavere. Bilen kan desuden let tilbageføres til hvide plader, hvis du ønsker at bruge den som personbil på et senere tidspunkt.

Drømmer du om de nyere modeller som Mercedes CLS Shooting Brake, Audi S6 Avant eller en Range Rover, så åbner leasing på gule plader helt andre muligheder.

Leasingforløbet er efter flexleasing-princippet og er typisk på 12 måneder, hvor der betales en førstegangsydelse og derefter en månedlig leasingydelse.

Læs mere om flexleasing.

1000×850

Nellemann Leasing

Kan let tilbageføres til hvide plader

En anden mulighed er, at du starter med at lease drømmebilen på gule nummerplader og senere tilbagefører den til hvide plader.

Efter 2-3 år på gule plader er bilen kraftigt nedskrevet, afgiften er faldet markant, og du kan vælge at lease bilen videre som personbil på hvide nummerplader.

Ombygningen vi bruger til gulpladebiler er skånsom og simpel at tilbageføre, og derfor kan bilen let tilbageføres til personbil.

 

1000x850h

Momsfradrag på varevogne

Rent erhverv: al moms kan trækkes fra, både månedlig ydelse og førstegangsydelse

Blandet erhverv/privat: 1/3 af førstegangsydelsen og den månedlige ydelse kan trækkes fra. Hvis bilen har en tilladt totalvægt på højst tre tons, kan du desuden trække moms af driftsudgifterne, fx til benzin, reparationer og færgebilletter fra. Hvis varebilen har en tilladt totalvægt på over tre tons, kan du få fradrag for den del af kørslen, som svarer til den del, som er erhvervsmæssig kørsel.

Rent privat: ingen moms kan fratrækkes

Privat-, erhverv- og splitleasing

Gulpladebiler og varevogne kan uden problemer leases til både erhverv- og privatbrug samt splitleases. Den lavere afgift og beskatning på gule plader betyder, at du kan rykke op i en helt anden bilklasse og få netop den model, du drømmer om.

Skal du bruge bilen privat, skal der betales privatbenyttelsesafgift af biler på gule plader. Størrelsen på denne afhænger af, om bilen udelukkende bruges privat, eller til en blanding af privat- og erhvervskørsel.

Den lave afgift på gulpladebiler betyder dog, at der ofte er en markant besparelse på gule plader til trods for privatbenyttelsesafgiften.

Læs mere om erhvervsleasing eller splitleasing.

REG. 05/2013, 74.000 KM

Leasingeksempel på Audi SQ5 VAN

Herunder kan du se et eksempel på flexleasing af en Audi SQ5 VAN på gule og hvide plader.
UDSTYR

Aut.gear, 20” Audi alufælge, MMI navigation plus, el. panoramasoltag, parkeringssensorer foran og bagved, el. bagklap, bakkamera, Audi Connect, el. sportssæder med memory m.m.

GULE PLADER
Erhvervsleasing (12 mdr.) med mulighed for fornyelse, restværdi: 205.000 kr. ex moms og DK afgift.
1000x850r

Leasing på gule plader

Hvordan forløber processen?

Indkøb og hjemtagelse

Typisk vælger vores kunder en bil på det tyske marked, som vi hjemtager og ombygger til gule plader. Vi har professionelle indkøbere ansat, med lang erfaring fra det udenlandske marked. Dette sikrer, at bilerne altid er i top, og at alle forhold i forbindelse med levering er i orden.

Alle biler bliver hjemtaget på lastvogn og klargjort ved hjemkomst. Vi garanterer også for den aftalte stand af bilen, så du ikke skal bekymre dig om bilens stand ved hjemkomst.

Fortæl os hvilken bil du drømmer om, så sender vi et konkret forslag og tilbud inden for 24 timer.

 

Ombygning

Når din bil er indkøbt, skal den ombygges for at kunne registreres på gule plader. Nellemann Leasing er en One-Stop-Shop, og vi tager os både af det administrative og praktiske igennem hele forløbet.

Hos Nellemann Leasing hjælper vi med indkøb import og hjemtagelse, og når bilen kommer til Danmark, søger vi for at få den ombygget hos en samarbejdspartner samt få den indregistreret.

Typiske gulpladebiler er SUV-modeller, firehjulstrækkere og stationcars. Du kan finde en bil her på hjemmesiden, så beregner og sender vi gerne et uforpligtende tilbud på gule plader.

Forstå flexleasing på 5 minutter
Tilbud på flexleasing

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing

Hos Nellemann Leasing er førstegangsydelsen altid 100% nedskrivning på bilens restværdi.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

1000x850ppp

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder

checkmark-black
Sund økonomi
Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!
checkmark-black
+1.000 kunder
Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.
checkmark-black
Vi efterlever SKAT
Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.
checkmark-black
Sikker udlevering
Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing