Se vores video om leasing på gule plader

Kan jeg flexlease

på gule plader?

Kan jeg lease på gule plader?

Ja, det kan du sagtens.

Både firmaer og privatpersoner kan flexlease på gule plader.

Den lavere afgift giver en lavere månedlig ydelse samt beskatningsgrundlag.

Leasing på gule plader

Skal du ikke bruge bagsæderne, kan der være mange fordele ved at lease din næste bil på gule nummerplader.

Det er væsentligt billigere på grund af den lavere registreringsafgift, og samtidig er beskatningen af fri bil markant lavere. Bilen kan desuden let tilbageføres til hvide plader, hvis du ønsker at bruge den som personbil på et senere tidspunkt.

Drømmer du om de nyere modeller som Mercedes CLS Shooting Brake, Audi S6 Avant eller en Range Rover, så åbner leasing på gule plader helt andre muligheder.

Leasingforløbet er efter flexleasing-princippet og er typisk på 12 måneder, hvor der betales en førstegangsydelse og derefter en månedlig leasingydelse.

Læs mere om flexleasing


Kan let tilbageføres til hvide plader

En anden mulighed er, at du starter med at lease drømmebilen på gule nummerplader og senere tilbagefører den til hvide plader.

Efter 2-3 år på gule plader er bilen kraftigt nedskrevet, afgiften er faldet markant, og du kan vælge at lease bilen videre som personbil på hvide nummerplader.

Ombygningen vi bruger til gulpladebiler er skånsom og simpel at tilbageføre, og derfor kan bilen let tilbageføres til personbil.


Privat- og erhvervsleasing

Gulpladebiler og varevogne kan uden problemer leases til både erhverv- og privatbrug. Den lavere afgift og beskatning på gule plader betyder, at du kan rykke op i en helt anden bilklasse og få netop den model, du drømmer om.

Skal du bruge bilen privat, skal der betales privatbenyttelsesafgift af biler på gule plader. Størrelsen på denne afhænger af, om bilen udelukkende bruges privat, eller til en blanding af privat- og erhvervskørsel.

Den lave afgift på gulpladebiler betyder dog, at der ofte er en markant besparelse på gule plader til trods for privatbenyttelsesafgiften.


Splitleasing

Gulpladebiler kan splitleases på lige fod med biler på hvide plader. Kører du meget for dit firma, er splitleasing meget fordelagtigt.

Med splitleasing indgås to kontrakter på en bil. Firmaet kan dermed minimere udgifterne til firmabil, samtidig med, den ansatte ikke bliver beskattet af fri bil.

Læs meget mere om splitleasing.

Indkøb og hjemtagelse

Typisk vælger vores kunder en bil på det tyske marked, som vi hjemtager og ombygger til gule plader. Vi har professionelle indkøbere ansat, med lang erfaring fra det udenlandske marked. Dette sikrer, at bilerne altid er i top, og at alle forhold i forbindelse med levering er i orden.

Alle biler bliver hjemtaget på lastvogn og klargjort ved hjemkomst. Vi garanterer også for den aftalte stand af bilen, så du ikke skal bekymre dig om bilens stand ved hjemkomst.

Fortæl os hvilken bil du drømmer om, så sender vi et konkret forslag og tilbud inden for 24 timer.

Ombygning

Når din bil er indkøbt, skal den ombygges for at kunne registreres på gule plader. Nellemann Leasing er en One-Stop-Shop, og vi tager os både af det administrative og praktiske igennem hele forløbet.

Hos Nellemann Leasing hjælper vi med indkøb import og hjemtagelse, og når bilen kommer til Danmark, søger vi for at få den ombygget hos en samarbejdspartner samt få den indregistreret.

Typiske gulpladebiler er SUV-modeller, firehjulstrækkere og stationcars. Du kan finde en bil her på hjemmesiden, så beregner og sender vi gerne et uforpligtende tilbud på gule plader.

Leasingeksempel på Audi SQ5 VAN

Herunder kan du se et eksempel på flexleasing af en Audi SQ5 VAN på gule og hvide plader.

Hvide Plader:

1. gangsydelse (ekskl. moms) kr. 89.000,-

Mdl. ydelse (ekskl. moms) kr. 6.495,-

Gule Plader:

1. gangsydelse (ekskl. moms) kr. 89.000,-

Mdl. ydelse (ekskl. moms) kr. 4.195,-

Erhvervsleasing (12 mdr.) med mulighed for fornyelse, restværdi: 205.000 kr. ekskl. moms og dk afgift

Audi SQ5

Reg. 05/2013, 74.000 km

audi-sq5-leasing

Udstyr: aut.gear, 20” Audi alufælge, MMI navigation plus, el. panoramasoltag, parkeringssensorer foran og bagved, el. bagklap, bakkamera, Audi Connect, el. sportssæder med memory m.m.

har-du-spoergsmaal

Har du spørgsmål til splitleasing, så kontakt os på

  • Info@nellemannleasing.dk
  • (+45) 39 25 20 00
find-din-nye-bil

Ønsker du et tilbud på en specifik model, så kan du finde over 300 tilbud her.

Kontakt os for pris på gule plader.