Skift til Nellemann Leasing

Nellemann Leasing er din kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for leasing af bil

Skift leasingselskab

Kører du flexleasing på en finansiel-, erhvervs-, privat- eller splitleasing-kontrakt, og udløber denne inden længe, og du kunne du tænke dig at skifte udbyder? Eller har du en speciel bil i garagen, som det snart er tid til at sætte plader på? Hos Nellemann Leasing tilbyder vi alle former for leasing.

Vi bestræber os altid på at være din seriøse leasingpartner, hvilket betyder kvalitet, individuel service og professionel rådgivning. Hos Nellemann Leasing er kunden derfor altid i centrum.

Hos Nellemann Leasing kan du finde alle de almindelige former for flexleasing. F.eks. privat- eller erhvervsleasingsæsonleasing og splitleasing. Vi tilbyder også at flexlease og importere biler fra andre lande, eksempelvis Tyskland. Det kan du læse mere om her.

Er du interesseret i at skifte leasingselskab, eller høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så udfyld kontaktformularen hvorefter vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 39 25 20 00, pr mail på [email protected] eller via formularen på kontakt-siden, såfremt du har en generel henvendelse vedrørende skift af leasingfirma.

 

1000x850POR

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Skift til os

  Ved anvendelse af denne formular accepterer du, at Nellemann Leasing A/S gemmer dine oplysninger og bruger dem til at kontakte dig angående denne forespørgsel. Du kan læse vores privatlivspolitik her: Læs privatlivspoilitikken
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy andTerms of Service apply.

  Hvad skal du huske?

  4 tips til at skifte leasingselskab

  Hvis din leasingaftale hos dit nuværende selskab nærmer sig sin udløbsdato, overvejer du måske at skifte til et andet selskab. Dette kan i nogle tilfælde resultere i betydelige besparelser og økonomiske fordele. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på en række faktorer, hvis du overvejer et skifte.

  Restværdi

  1. Som leasingtager er du ansvarlig for restværdien

  Restværdi er det beløb, som bilen skal afhandles til efter endt leasingperiode. Det er meget vigtigt, at restværdien afspejler bilens reelle værdi og er nedskrevet realistisk.

  Overvejer du at flexlease, er det vigtigt, at du har et overblik over alle omkostningerne, og i den forbindelse er restværdien speciel vigtig.

   

  default

  Bilens stand

  2. Vælg et leasingfirma med en professionel tilgang til vurdering af bilens stand

  Flere leasingselskaber vælger at hjemtage biler fra udlandet frem for at købe dem i Danmark, da det ofte er billigere på grund af den høje afgift i Danmark. Dette betyder også, at der er et bredere udvalg af biler med forskellige udstyrspakker tilgængelige.

  Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med at hjemtage biler fra Tyskland, hvor markedet og udvalget er meget større end i Danmark.

   

  1000x850GTC

  Økonomi

  3. Er leasingselskabets økonomi solid?

  Når du indgår en leasingkontrakt med et leasingfirma, er bilen i virkeligheden ejet af selskabet. Desværre har der i den nylige tid været rapporter om situationer, hvor leasingselskabet er gået konkurs, hvilket resulterer i, at bilen bliver en del af konkursboet.

   

  1000X850VOL

  Dit dedikerede leasingselskab

  Dine fordele hos Nellemann Leasing

  Hos Nellemann Leasing ønsker vi at være en dedikeret leasingpartner for vores kunder, og vi stræber efter at have branchens bedste service og rådgivning. Du kan forvente vores støtte gennem hele leasingperioden, ligesom vi tager ansvar for bilens stand ved import, samt sørger for en grundig gennemgang, som du skal godkende. Ikke mindst dækker vi omkostningerne, hvis bilen viser sig ikke at være som aftalt ved kontraktindgåelse.

  Vi værdsætter gennemskuelighed og tilbyder åbenlyse leasingtilbud, så du altid kan føle sig tryg. Uanset om du ønsker at lease bilen i 6, 12 eller 24 måneder, står vi altid klar med rådgivning.

  Når tiden kommer til at indfri restværdien, har vi et omfattende netværk af kunder, opkøbere og samarbejdspartnere, og vi kan dermed forhåbentlig hjælpe med at finde en køber til din bil efter endt leasingaftale. Du står derfor ikke alene med restværdien.

   

  1000X850EQS

  Kontakt os

  Skal vi være dit nye leasingfirma?

  Overvejer du at skifte leasingselskab – og skal vi være din nye partner inden for billeasing? Eller ønsker du en uforpligtende snak om dine muligheder hos Nellemann Leasing?

  Kontakt os i dag for gratis rådgivning.

   Ved anvendelse af denne formular accepterer du, at Nellemann Leasing A/S gemmer dine oplysninger og bruger dem til at kontakte dig angående denne forespørgsel. Du kan læse vores privatlivspolitik her: Læs privatlivspoilitikken
   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy andTerms of Service apply.

   1000X850AM