Om Nellemann Leasing

Hos os er kunden altid i centrum

Velkommen til Nellemann Leasing

Vi er en del af Nellemann-koncernen.Vi er stolte af at have serviceret tilfredse kunder i bilbranchen i flere årtier.

Nellemann organisationen er importør af Kia, Aston Martin samt Isuzu.

Nellemann Leasing er din seriøse leasingpartner, og vi bestræber os på at være en kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for leasingområdet. Vi giver individuel service til kunder med individuelle ønsker. Vi har kontor i Herlev, hvor kunder og andre interesserede altid er velkomne til at besøge os for en gennemgang af vores produkter.

Vi hjælper hele vejen

Hos Nellemann Leasing ønsker vi ikke at være det selskab, der blot udleverer pladerne til bilen og derefter overlader alt til kunden.

Vi vil gerne være din leasingpartner gennem hele forløbet, og vi sigter efter at have branchens bedste service og rådgivning. Du kan regne med os hele vejen igennem dit leasingforløb.

 • Vi indestår for bilens stand ved import
  Før indkøb af bil sørger vi for en grundig beskrivelse af bilen, som herefter godkendes af kunden. Vi indestår for den aftalte stand.  Viser gearkassen sig at være defekt ved hjemkomst, dækker vi derfor omkostningerne. Der tages forbehold for almindeligt brug af bilerne. Dette er inkluderet i vores leasingtilbud.

 • Gennemskuelighed
  Vi går ind for gennemskuelige tilbud, så du altid kan føle dig tryg hos os. Er du i tvivl om, hvor længe du vil have bilen, behøver du derfor ikke bekymre dig, uanset om du ønsker at tegne en 12 mdr. leasingaftale fremfor fx en 24 eller 36 måneders.

 • Hjælp til videresalg
  Når restværdien skal indfries, skal der findes en køber til bilen. Vi har et stort netværk af kunder, opkøbere og samarbejdspartnere, og vi hjælper gerne med at finde en køber til bilen. Du står derfor ikke alene med restværdien. Dette er inkluderet i vores almindelige leasingservice.

HOS OS ER KUNDEN ALTID I CENTRUM

Hos Nellemann leasing er det dine behov, der er i fokus. Ud fra en dialog omkring dine ønsker og forudsætninger tilbyder vi individuel professionel rådgivning.

Vores kunderejse handler om at gøre det nemt, trygt og sikkert for dig at lease din bil. Vores vigtigste opgave er at sørge for, at du gennem hele processen bliver informeret og vejledt korrekt.

Nellemann Leasing er medlem af Finans og Leasing

Nellemann Leasing er medlem af Finans og Leasing, som er en brancheorganisation for bl.a. leasingvirksomheder. Dette betyder, at vi følger og støtter organisationens kodeks for god forretningsskik, der skal sikre en professionel adfærd overfor kunderne. Dette betyder at vi lægger meget høj vægt på:

 • Overskuelige og klare aftaleforhold
 • Gennemskuelig rådgivning
 • Fortrolighed om kundeforhold

Hele kodekset kan læses her. Nellemann Leasing er derudover godkendt af Finanstilsynet, og har ret til at føre leasingvirksomhed. Vi glæder os til at høre fra dig!

Finans-og-Leasing-logo

Rådgivning

Vores rådgivere står altid klar til at yde en økonomisk og teknisk rådgivning. Dette er vigtigt, da det ofte vil være forskellige parametre, der afgør, hvad der er de rigtige valg for den enkelte kunde.

Vores store kendskab til bilernes tekniske kvalitet, til andre kunders erfaringer samt alle de små detaljer, er afgørende for, at du får lige den bil du ønsker.  Derfor er det værd at tage en snak med vores kunderådgivere.

Private kunder rådgives typisk inden for biltype og økonomi, mens selvstændige kunder oftest rådgives om virksomhedsordninger, splitleasing og biltyper. Ansatte med firmabilsordning får ofte rådgivning om biltyper og beskatning.

Andre produkter

I forbindelse med leasing af biler kan vi tilbyde en række supplerende produkter:

 • Kaskoforsikring
 • Teknisk garantiforsikring
 • Vinterfælge og -dæk
 • Satellitovervågning
 • Klargøring
 • Eksportservice
 • Andre typer af leasing vedrører:
 • Motorcykler
 • Campingbiler

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder.

Sund økonomi

Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!

Vi efterlever SKAT

Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.

+1.000 kunder

Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.

Sikker udlevering

Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.