Indkøbsservice

Nellemann Leasings indkøbsservice leverer altid biler, hvor kvaliteten er topklasse.
Alle forhold i forbindelse med levering af bilen lever op til aftalerne - uden fordyrende led.

Sikker indkøbsservice med garanti for bilens stand

Nellemann Leasing har et fast samarbejde med udvalgte forhandlere og selskaber. Dette sikrer, at vores indkøbsservice altid kan levere biler, hvor kvaliteten er i absolut top, og hvor alle forhold i forbindelse med levering af bilen lever op til de aftalte forhold. Uden fordyrende led, bringer vi det udenlandske bilmarked med langt større udbud til Danmark. Nemt og sikkert.

Kvaliteten af en bil er afgørende for et tilfredsstillende forløb – især når der er tale om brugte biler. Ofte er prisforskellen mellem den gode vare og den mindre gode vare ikke stor, men ærgrelsen kan blive anselig, hvis alle detaljer ikke er gennemgået. Vi lægger derfor vægt på ordentlige varer fra ordentlige leverandører.

Vores professionelle indkøbere sikrer den bedste bil, mest for pengene og dermed den bedste oplevelse. Efter mange år i branchen, ved vi hvor problemerne opstår – både med bilerne, og i forbindelse med indkøbet. Vi har stor erfaring i indkøb fra USA og hele Europa, og på den måde sikrer vi dig den bedste oplevelse i forbindelse med din flexleasing.

Find selv din bil  og tag os med på råd:

 


Fandt du ikke din bil?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.