Restværdi

Hvad betyder restværdi?

mercedes-restværdi

Restværdi betyder

Restværdi er det beløb, som bilen skal afhandles til efter endt leasingperiode.

Hvad er restværdi?

Restværdi er det beløb, som bilen skal afhandles til efter endt leasingperiode. Det er meget vigtigt, at restværdien afspejler bilens reelle værdi og er nedskrevet realistisk.

Overvejer du at flexlease, er det vigtigt, at du har et overblik over alle omkostningerne, og i den forbindelse er restværdien speciel vigtig.

Restværdien er den værdi, som bilen skal afhandles til efter endt leasingperiode. Dette betyder dog ikke, at man selv skal betale beløbet for restværdien, men derimod at bilen på anfordring skal henvises til en tredjepart.


Vi hjælper dig videre efter endt leasing

Når leasingperioden udløber, kan du enten vælge at forny din leasingaftale og køre videre i bilen, eller at afhandle bilen.

Flexleaser du hos os, hjælper vi dig videre med bilen efter endt leasingperiode, da vores netværk giver de bedste muligheder for at afsætte bilen. Du står derfor aldrig alene med restværdien.

Står du med en leasingbil fra et andet selskab, hjælper vi også gerne med videresalg i forbindelse med ny leasingaftale.


Hvorfor er restværdi vigtig?

Restværdien er vigtig, da en for høj restværdi kan resultere i uventede overraskelser efter endt leasing, hvorimod en lav restværdi kun er til din fordel.

Eksempel: er din restværdi på 150.000 kr. + moms, og sælges bilen for 130.000 kr. + moms, vil du modtage en efterregning på 20.000 kr. + moms efter endt leasingperiode.

Når du skriver under på leasingaftalen, er det derfor vigtigt, at restværdien er afspejlet så realistisk som muligt. Hos os er 1. gangsydelsen 100% straksnedskrivning på bilen, og pengene går derfor udelukket til at sikre en realistisk restværdi for vores kunder.

Ønsker du yderligere nedskrivning, f.eks. ved flexleasing over flere år eller mange kilometer, vælger nogle at betale et månedligt beløb til nedskrivning.

restværdi

Vi hjælper dig videre med din bil

Har du en leasingbil, hvor kontrakten snart udløber, og er du betænkelig ved restværdien efter endt leasingperiode?

Hos Nellemann Leasing hjælper vi dig altid videre, uanset om du er eksisterende kunde, eller om du skal af med din bil i forbindelse med ny leasingaftale.

Vi har en stor portefølje af leasingkunder samt et stort netværk af samarbejdspartnere og opkøbere, og kan derfor hjælpe med videresalg.

Kontakt os i dag og få hjælp til din restværdi.

Porsche-911-GTS-restværdi

Gå efter biler med lavt værditab

Idet restværdien er så vigtig, når du flexleaser, er det fordelagtigt at gå efter modeller og varianter med lavt værditab.

F.eks. taber biler med farvekombinationer som f.eks. sort/sort mindre værdi end mere atypiske farver, og dieselbiler holder oftest værdien bedre end benzin.

Er du til mere eksotiske biler, kan man kigge efter fremtidige klassikere. De sidste år har vi f.eks. set visse Porsche 911 og Mercedes G-klasse modeller, som er steget i værdi.

Vi rådgiver gerne om din næste bil.

har-du-spoergsmaal

Har du spørgsmål til splitleasing, så kontakt os på

  • Info@nellemannleasing.dk
  • (+45) 39 25 20 00
find-din-nye-bil

Ønsker du et tilbud på en specifik model, så kan du finde over 300 tilbud her.