NL Group uden mira

Medarbejdere

Hos Nellemann Leasing brænder vi selv for biler, og derfor får du altid en begejstret og troværdig rådgivning fra vores medarbejdere. Du kan kontakte os via knappen herunder eller finde den enkelte medarbejder i vores oversigt. Vi glæder os til at høre fra dig!

user
Salg & Retention
user
Salg & Retention (Aarhus afdeling)
pictogram_credit-card_120x120
Administration & Økonomi
pictogram_credit-card_120x120
Kvalitetsafdeling
Marketing
checkmark-white
Senior Servicemedarbejder

Hos Nellemann Leasing brænder vi selv for biler, og derfor får du altid en begejstret og troværdig rådgivning fra vores medarbejdere. Du kan kontakte os via knappen herunder eller finde den enkelte medarbejder i vores oversigt. Vi glæder os til at høre fra dig!

20190117-IMG_8195
Hasse - TEAMLEDER
Hasse er vores leasingkonsulent, der har været flest år i bilbranchen, nemlig 30 år. Hos Hasse møder du en imødekommende og lyttende person, der vil gøre alt for, at det er personen over for ham, der er i centrum.
20190117-IMG_8167-2
Mathias - KONSULENT
På papiret står der 9 års erfaring i bilbranchen. Men med den fart vores kære Mathias har på, så kommer vi aldrig til at stå stille. Kendskabet til biler er enormt og rådgivningen er i top.
20190117-IMG_8161-2
Morten - KONSULENT
Man skulle tro, at det var Morten der havde opfundet ordsproget om at behandle andre, som man selv ønskes behandlet. Morten formår nemlig på sin helt egen måde at skabe en tryghed man sent glemmer.
22maj_324
Leslie - KONSULENT
Leslie startede for 13 år siden med at købe og sælge biler, og har før samarbejdet leveret biler til Nellemann Leasing.
20190117-IMG_8121
Stine - SALGSKOORDINATOR
Tilfredse kunder er lig med en tilfreds Stine, der gør alt for at alle omkring sig har det godt. Stine er det man kalder en ’’hyggespreder’’ som alle bør have på sit kontor.
Casper ny
Casper - KONSULENT
Når det kommer til flexleasing, så ved Casper, hvad han snakker om. Dette kombineret med hans høje humør gør, at hans kunder altid har et smil på læben, efter de har modtaget hans kompetente rådgivning.
Gustav
Gustav - KONSULENT
Det du ikke kan, er blot noget, du ikke har lært endnu. Dette kunne meget vel være devisen, som Gustav lever efter.
Victoria
Victoria - KONSULENT
Dennis
Dennis - KONSULENT (VIBY, AARHUS)
Claus
Claus - KONSULENT (VIBY, AARHUS)
Claus den gæve jyde har igennem mere end 30 år på kompetent vis rådgivet kunder omkring biler. Det er vi stolte af, at han fortsætter med er gøre i vores Aarhus-afdeling.
per skov billede2
Per - ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Per er styrmanden, der gang på gang har skabt flotte resultater i bilbranchen. Dette må bl.a. være takket være hans stærke ledelsesmæssige kompetencer samt livsglade personlighed.
RR_1041
Rasmus - ØKONOMICHEF
En talknuser af rang, der altid har styr på økonomien i huset. Rasmus er i øvrigt altid klar med en kæk bemærkning over frokostbordet, hvilket er dejligt forfriskende.
20190117-IMG_8077-2
Christoffer - KREDITCHEF
Når man har været i bilbranchen så længe man husker, så ved man en ting eller to om biler. Mød Christoffer, vores kreditchef som mildest talt er født ind i bilbranchen.
22maj_203
Malene - BOGHOLDER
Malene har 15 års erfaring med tal og er i dag Rasmus højre hånd. Vi prøver alle at holde os gode venner med Malene, da det er hende der sørger for, at vi får vores løn til tiden.
Dorte
Dorthe - BOGHOLDER
Dorthe sørger sammen med Malene for, at firmaets bilag bliver behandlet korrekt, og regninger bliver betalt – og det er vi glade for, hun har nemlig styr på det, hun laver.
Lene
Lene - KUNDESUPPORT
20190117-IMG_8152
Robertino - TEKNISK CHEF
Vi kender vel næsten alle en, der ikke kan få nok af BMW. Det gør vi i hvert fald her hos Nellemann Leasing. Robertino med det lange efternavn, er vores tekniske chef, og så har han en stor kærlighed til BMW.
Mads_1121
Mads - MARKETINGKOORDINATOR
Når man snakker med Mads, er man er ikke i tvivl om, at han er vokset op med biler. Det kan du blandt andet høre og se i de mange videoer han laver af vores lagerbiler.
Christopher
Christopher - STUDENTERMEDARBEJDER
Christopher sørger blandt meget andet for, at beregningerne på vores hjemmeside spiller. Dette gør han med en sikker hånd.
20190117-IMG_8274
Pia - SENIOR SERVICEMEDARBEJDER
Hele kontorets mor Pia sørger for, at vi intet mangler. Det inkluderer blandt andet julestemingen, grinene og at frokosten står klar på klokkeslættet 12.
1920X920

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing