NL Group uden mira

Medarbejdere

Hos Nellemann Leasing brænder vi selv for biler, og derfor får du altid en begejstret og troværdig rådgivning fra vores medarbejdere. Du kan kontakte os via knappen herunder eller finde den enkelte medarbejder i vores oversigt. Vi glæder os til at høre fra dig!

user
Salg & Retention
user
Salg & Retention (Aarhus afdeling)
pictogram_credit-card_120x120
Administration & Økonomi
pictogram_credit-card_120x120
Kvalitetsafdeling
Marketing
checkmark-white
Senior Servicemedarbejder

Hos Nellemann Leasing brænder vi selv for biler, og derfor får du altid en begejstret og troværdig rådgivning fra vores medarbejdere. Du kan kontakte os via knappen herunder eller finde den enkelte medarbejder i vores oversigt. Vi glæder os til at høre fra dig!

HASSE
Hasse - SALGSCHEF
Hasse er vores leasingkonsulent, der har været flest år i bilbranchen, nemlig 30+ år. Hos Hasse møder du en imødekommende og lyttende person, der vil gøre alt for, at det er personen over for ham, der er i centrum.
MATHIAS
Mathias - KONSULENT
På papiret står der 12 års erfaring i bilbranchen. Men med den fart vores kære Mathias har på, så kommer vi aldrig til at stå stille. Kendskabet til biler er enormt og rådgivningen er i top.
MORTEN
Morten - KONSULENT
Man skulle tro, at det var Morten der havde opfundet ordsproget om at behandle andre, som man selv ønskes behandlet. Morten formår nemlig på sin helt egen måde at skabe en tryghed man sent glemmer.
LESLIE
Leslie - KONSULENT
Leslie startede for 15 år siden med at købe og sælge biler, og har før samarbejdet leveret biler til Nellemann Leasing.
CASPER
Casper - KONSULENT
Når det kommer til flexleasing, så ved Casper, hvad han snakker om. Dette kombineret med hans høje humør gør, at hans kunder altid har et smil på læben, efter de har modtaget hans kompetente rådgivning.
CLAUS
Claus - KONSULENT (VIBY, AARHUS)
Claus den gæve jyde har igennem mere end 30 år på kompetent vis rådgivet kunder omkring biler. Det er vi stolte af, at han fortsætter med er gøre i vores Aarhus-afdeling.
DENNIS
Dennis - KONSULENT (VIBY, AARHUS)
Dennis den lunefulde jyde! Selvom det ikke er mange ord der kommer fra den store mand, så kan du være sikker på at en samtale med ham, altid er behagelig. Bliver du tilbudt en tur i hans BMW M2 Competition - så husk en ren ble!
VICTORIA1
Victoria - KONSULENT
Victoria lever for god kundeservice, og lige netop derfor er vi rigtig glade for, at hun er en del af Nellemann Leasing.
Mads B
Mads- KONSULENT
Mads er indbegrebet af rar mand! Med sit høje humør sørger han hver dag for, at levere rådgivning fra øverste hylde.
PER
Per - ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Per er styrmanden, der gang på gang har skabt flotte resultater i bilbranchen. Dette må bl.a. være takket være hans stærke ledelsesmæssige kompetencer samt livsglade personlighed.
JESPER
Jesper - ØKONOMICHEF
CHRISTOFFER
Christoffer - KREDITCHEF
Når man har været i bilbranchen så længe man husker, så ved man en ting eller to om biler. Mød Christoffer, vores kreditchef som mildest talt er født ind i bilbranchen.
MALENE
Malene - BOGHOLDER
Malene har ekstremt mange års erfaring med tal. Vi prøver alle at holde os gode venner med Malene, da det er hende der sørger for, at vi får vores løn til tiden.
DORTHE
Dorthe - BOGHOLDER
Dorthe sørger sammen med Malene for, at firmaets bilag bliver behandlet korrekt, og regninger bliver betalt – og det er vi glade for, hun har nemlig styr på det, hun laver.
STINE
Stine - MARKETING MANAGER
Tilfredse kunder er lig med en tilfreds Stine, der gør alt for at alle omkring sig har det godt. Stine er det man kalder en ’’hyggespreder’’ som alle bør have på sit kontor.
MADS
Mads - MARKETINGKOORDINATOR
Når man snakker med Mads, er man er ikke i tvivl om, at han er vokset op med biler. Det kan du blandt andet høre og se i de mange videoer han laver af vores lagerbiler.
CHRISTOPHER
Christopher - STUDENTERMEDARBEJDER
Christopher sørger blandt meget andet for, at beregningerne på vores hjemmeside spiller. Dette gør han med en sikker hånd.
GUSTAV
Gustav - STUDENTERMEDARBEJDER
Det du ikke kan, er blot noget, du ikke har lært endnu. Dette kunne meget vel være devisen, som Gustav lever efter.
WILLIAM
William - STUDENTERMEDARBEJDER
Det er et alsidigt job som William besidder her i firmaet, og vi er altid glade når han finder tid i sin travle studiekalender, til at komme på arbejde.
Dennis R
Dennis - TEKNISK CHEF
Kommer det til mekanik, så er der ingen problemer Dennis ikke kan løse. Vi er stolte af at have Dennis, som en del af Nelleman Leasing-familien.
LENE
Lene - KUNDESUPPORT
Der er altid højt humør når Lene sidder ved sit skrivebord, og det er vi meget glade for. Hun sidder nemlig i receptionen og tager imod alle vores kunder.
CAMILLA
Camilla - KUNDESUPPORT
Camilla styrer sammen med Lene, med hård hånd at der styr på alle indregistreringer af bilerne i vores portefølje.
PIA
Pia - SENIOR SERVICEMEDARBEJDER
Hele kontorets mor Pia sørger for, at vi intet mangler. Det inkluderer blandt andet julestemingen, grinene og at frokosten står klar på klokkeslættet 12.
1920X920

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing