Medarbejdere

Hos Nellemann Leasing brænder vi selv for biler, og derfor får du altid en begejstret
og troværdig rådgivning fra vores medarbejdere. Du kan kontakte os via knappen herunder
eller finde den enkelte medarbejder i vores oversigt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Salg & retention

Konsulent
Hasse Sparsø
Hasse er vores leasingkonsulent, der har været flest år i bilbranchen, nemlig 30 år. Hos Hasse møder du en imødekommende og lyttende person, der vil gøre alt for, at det er personen over for ham, der er i centrum.
Konsulent
Mathias Kolbach Hansen
På papiret står der 8 års erfaring i bilbranchen. Men med den fart vores kære Mathias har på, så kommer vi aldrig til at stå stille. Kendskabet til biler er enormt og rådgivningen er i top.

Konsulent
Morten Frederiksen
Man skulle tro, at det var Morten der havde opfundet ordsproget om at behandle andre, som man selv ønskes behandlet. Morten formår nemlig på sin helt egen måde at skabe en tryghed man sent glemmer.
Konsulent
Leslie Holm
Leslie startede for 13 år siden med at købe og sælge biler, og har før samarbejdet leveret biler til Nellemann Leasing.
Konsulent
Michael Rasmussen
Michael har været med hos Nellemann Leasing helt fra starten af, og er nu efter nogle år hos konkurrerende kollegaer, endelig tilbage i Nellemann Leasing. Han har været 27 år i branchen og de seneste 13 år beskæftiget sig med leasing i premium segmentet. Det er med andre ord en ganske erfaren herre, der lever efter devisen at kunden er vores største aktiv, og hos ham er kunden altid i fokus.
Salgskoordinator
Stine Boas-Nørland
Tilfredse kunder er lig med en tilfreds Stine, der gør alt for at alle omkring sig har det godt. Stine er det man kalder en ’’hyggespreder’’ som alle bør have på sit kontor.

Administration & Økonomi

Administrerende direktør
Per Skov
Per er styrmanden, der gang på gang har skabt flotte resultater i bilbranchen. Dette må bl.a. være takket være hans stærke ledelsesmæssige kompetencer samt livsglade personlighed.
Økonomichef
Rasmus Alberg
En talknuser af rang, der altid har styr på økonomien i huset. Rasmus er i øvrigt altid klar med en kæk bemærkning over frokostbordet, hvilket er dejligt forfriskende.
Kreditchef
Christoffer Bache
Når man har været i bilbranchen så længe man husker, så ved man en ting eller to om biler. Mød Christoffer, vores kreditchef som mildest talt er født ind i bilbranchen.

Bogholder
Malene Kirstine Topp Kemp
Malene har 15 års erfaring med tal og er i dag Rasmus højre hånd. Vi prøver alle at holde os gode venner med Malene, da det er hende der sørger for, at vi får vores løn til tiden.
Bogholder
Dorthe Johansen
Complianceansvarlig
Stephanie Green
Stephanie varetager complianceopgaver i hele Nellemann koncernen, og vi er så heldige at få besøg af hende et par gange om ugen.

Kundeservice

Kundesupport
Anita Pedersen
Som så mange andre på kontoret, så har vores kundesupporter, Anita, også stor erfaring inden for bilbranchen. Hun arbejder hårdt for, at kunderejsen bliver så let som overhovedet muligt.

Kvalitetsafdeling

Teknisk Chef
Robertino van Eeuwijk
Vi kender vel næsten alle en, der ikke kan få nok af BMW. Det gør vi i hvert fald her hos Nellemann Leasing. Robertino med det lange efternavn, er vores tekniske chef, og så har han en stor kærlighed til BMW.
Klargøringsmand
Christian Rasmussen

Marketing

Studiemedarbejder
Mads Thomsager
Når man snakker med Mads, er man er ikke i tvivl om, at han er vokset op med biler. Det kan du blandt andet høre og se i de mange videoer han laver af vores lagerbiler.

Senior Servicemedarbejder

Senior Servicemedarbejder
Pia
Hele kontorets mor Pia sørger for, at vi intet mangler. Det inkluderer blandt andet julestemingen, grinene og at frokosten står klar på klokkeslættet 12.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-fre 9.00-17.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

Morten-og-Mathias-Nellemann-Leasing

Har du spørgsmål? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.