Nellemann Leasing teamet

Medarbejdere

Hos Nellemann Leasing brænder vi selv for biler, og derfor får du altid en begejstret og troværdig rådgivning fra vores medarbejdere. Du kan kontakte os via knappen herunder eller finde den enkelte medarbejder i vores oversigt. Vi glæder os til at høre fra dig!

user
Salg & Retention
user
Salg & Retention (Aarhus afdeling)
pictogram_credit-card_120x120
Administration & Økonomi
pictogram_credit-card_120x120
Kvalitetsafdeling
Marketing
checkmark-white
Senior Servicemedarbejder

Hos Nellemann Leasing brænder vi selv for biler, og derfor får du altid en begejstret og troværdig rådgivning fra vores medarbejdere. Du kan kontakte os via knappen herunder eller finde den enkelte medarbejder i vores oversigt. Vi glæder os til at høre fra dig!

HASSE
Hasse - SALGSCHEF
Hasse er vores leasingkonsulent, der har været flest år i bilbranchen, nemlig 30+ år. Hos Hasse møder du en imødekommende og lyttende person, der vil gøre alt for, at det er personen over for ham, der er i centrum.
MATHIAS
Mathias - KONSULENT
På papiret står der 12 års erfaring i bilbranchen. Men med den fart vores kære Mathias har på, så kommer vi aldrig til at stå stille. Kendskabet til biler er enormt og rådgivningen er i top.
LESLIE
Leslie - KONSULENT
Leslie startede for 15 år siden med at købe og sælge biler, og har før samarbejdet leveret biler til Nellemann Leasing.
CLAUS
Claus - KONSULENT (VIBY, AARHUS)
Claus den gæve jyde har igennem mere end 30 år på kompetent vis rådgivet kunder omkring biler. Det er vi stolte af, at han fortsætter med at gøre i vores Aarhus-afdeling.
VICTORIA1
Victoria - KONSULENT
Victoria lever for god kundeservice, og lige netop derfor er vi rigtig glade for, at hun er en del af Nellemann Leasing.
Mads B
Mads- KONSULENT
Mads er indbegrebet af rar mand! Med sit høje humør sørger han hver dag for, at levere rådgivning fra øverste hylde.
PER
Per - ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Per er styrmanden, der gang på gang har skabt flotte resultater i bilbranchen. Dette må bl.a. være takket være hans stærke ledelsesmæssige kompetencer samt livsglade personlighed.
RR_1041
Rasmus - ØKONOMICHEF
Med Rasmus som økonomichef, kan du være helt sikker på at der styr på tingene, og det er vi på alle måder glade for
CHRISTOFFER
Christoffer - KREDITCHEF
Når man har været i bilbranchen så længe man husker, så ved man en ting eller to om biler. Mød Christoffer, vores kreditchef som mildest talt er født ind i bilbranchen.
STINE
Stine - MARKETING MANAGER
Tilfredse kunder er lig med en tilfreds Stine, der gør alt for at alle omkring sig har det godt. Stine er det man kalder en ’’hyggespreder’’ som alle bør have på sit kontor.
MADS
Mads - MARKETINGKOORDINATOR
Når man snakker med Mads, er man er ikke i tvivl om, at han er vokset op med biler. Det kan du blandt andet høre og se i de mange videoer han laver af vores lagerbiler.
CHRISTOPHER
Christopher - STUDENTERMEDARBEJDER
Christopher sørger blandt meget andet for, at beregningerne på vores hjemmeside spiller. Dette gør han med en sikker hånd.
Anders
Anders - STUDENTERMEDARBEJDER
Det er med engagement og flittighed Anders griber sin alsidige stilling som studentermedarbejder an. Der er altid god stemning med Anders på kontoret.
Dennis R
Dennis - TEKNISK CHEF
Kommer det til mekanik, så er der ingen problemer Dennis ikke kan løse. Vi er stolte af at have Dennis, som en del af Nelleman Leasing-familien.
LENE
Lene - KUNDESUPPORT
Der er altid højt humør når Lene sidder ved sit skrivebord, og det er vi meget glade for. Hun sidder nemlig i receptionen og tager imod alle vores kunder.
Cathrine
Cathrine - KUNDESUPPORT
På trods af sin relativt unge alder, har Cathrine allerede stor erfaring i branchen. Hun danner sammen med Lene et stærkt team i vores kundeservice-afdeling.
PIA
Pia - SENIOR SERVICEMEDARBEJDER
Hele kontorets mor Pia sørger for, at vi intet mangler. Det inkluderer blandt andet julestemingen, grinene og at frokosten står klar på klokkeslættet 12.
1920X920

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing