Leasing tilbud

Få et tilbud på import og flexleasing. Vores konsulenter har mange års erfaring fra branchen, og de står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil. Udfyld felterne herunder, og afslut med “Få tilbud” – så sender vi dig et gratis og uforpligtende leasingforslag inden for 24 timer.

Jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud på at…

Leasingtilbud på din drømmebil – nemt, trygt og sikkert

Nellemann Leasing er et leasingselskab med et omfattende netværk af leverandører – og et endnu større netværk af tilfredse kunder. 

Med vores individuelle service tilpasset til individuelle ønsker, branchekendskab og udsøgte udvalg af biler er vi hos vores kunder synonym med kvalitet, kundeservice og konkurrencedygtige flexleasing-løsninger. Vi gør det både nemt, trygt og sikkert at finde din næste drømmebil.

Du er altid velkommen i vores showrooms i Herlev og Aarhus for en uforpligtende snak med en af vores konsulenter og et indblik i vores udvalg af premium bil-brands.

Find din drømmebil her – eller kontakt os for et leasingtilbud, hvis du allerede kender dine kriterier og blot mangler en seriøs leasingpartner, der kan gøre tanke til handling.

Få et tilbud på din foretrukne leasingform 

Nellemann Leasing har i flere årtier serviceret tilfredse leasingkunder med høje krav til kvalitet og kundeservice – og sådan bliver det ved med at være. 

Derfor tilbyder vi også flere former for flexleasing. Sådan sikrer vi dig de bedste betingelser for fordelagtige leasing-løsninger – uanset krav og kriterier. 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende former for flexleasing:

Du kan kort sagt lease en bil på dine præmisser. Indhent et leasingtilbud allerede i dag, hvis du allerede kender til din foretrukne leasingmetode – ellers kontakt os, så hjælper vi dig gerne med nærmere afklaring. 

Som kunde hos Nellemann Leasing er dine ønsker altid i centrum.

Gennemskuelige tilbud på leasing

Som kunde hos Nellemann Leasing bliver du mødt af branchens bedste service og rådgivning. Vi efterlader dig ikke bare med nummerpladerne til bilen – og lader dig aldrig i stikken. 


Derimod er vi med dig fra ende til anden – lige fra det første uforpligtende tilbud til restværdien skal indfries. Ganske enkelt fordi vi vil være din foretrukne samarbejdspartner inden for flexleasing.

Hos Nellemann Leasing er du altid sikret følgende:

Bil leveret i aftalt stand

Som din leasingleverandør indestår vi for den aftalte stand på din bil. Vi udarbejder som standard en grundig beskrivelse af bilen på forhånd, ligesom vi lader dig give den endelige godkendelse. Viser der sig ikke at være sammenhæng mellem det aftalte og det leverede, dækker vi omkostningerne. På den måde skal du ikke bekymre dig om defekter ved hjemkomsten af bilen. 

Gennemskuelighed gennem hele processen

Vi udarbejder altid gennemskuelige tilbud uden overraskelser undervejs – uanset hvilken leasingform du foretrækker, og hvor længe leasingaftalen løber. Dermed er du sikret en tryg leasing – uden overraskelser undervejs. 

Hjælp til videresalg efter endt leasingaftale

Som kunde hos Nellemann Leasing er du sikret rådgivning og hjælp gennem hele leasingforløbet. Med vores store netværk af opkøbere, kunder og samarbejdspartnere har vi mulighed for at hjælpe med at finde en køber af bilen efter endt leasingaftale. Du står altså ikke alene med restværdien, når din leasingaftale udløber.

Indhent et uforpligtende leasingtilbud

Vil du høre mere? Så kontakt os allerede i dag. Vores konsulenter står klar til at sammensætte et skræddersyet og uforpligtende leasingtilbud –  nemt, trygt og sikkert.

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.