Flexleasing

Hvad er

flexleasing?

flexleasing

Vores leasingprodukter

Nellemann Leasing bestræber sig på, at være en kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for leasingområdet.

Vores storkundeaftale med Skat sikrer en hurtig sagsbehandling. Den typiske leasingform hos os er en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Begrebet flexleasing handler om at betale registrerings-afgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang.

Begrebet flexleasing anvendes fortsat i vidt omfang, men ud fra den gældende lovgivning er der ikke forskel på almindelig leasing og flexleasing. Det er fortsat relevant at tale om ”fleksibilitet” i forbindelse med sæsonleasing og korte leasingforløb. Ligeledes kan du stadig sælge din afgiftsfrie bil til os med henblik på efterfølgende leasing, så fleksi-biliteten er i god behold.

Der er mange fordele ved at lease din bil gennem Nellemann Leasing. Der er en langt mindre kapitalbinding end ved køb af tilsvarende bil, og et stort udbud når bilen indkøbes i udlandet. Når bilen skal afhændes er den afgiftsfri og kan handles på lige fod med tyske og andre EU biler.

Er der betalt 150 % afgift på en bil, er der en stor risiko på gensalgs-værdien. Dels på grund af det danske markeds beskedne størrelse og dels af den simple årsag at den værdi, man afskriver på, er tre gange højere.


Privat-, erhverv-, eller splitleasing – hvilken form skal jeg vælge?

Overvejer du flexleasing, er der flere leasingformer at vælge imellem. De typiske former er erhverv- og privatleasing, men i flere tilfælde kan splitleasing eller sæsonleasing være oplagte valg.

Læs om alle flexleasingformerne herunder.

Få tilbud på import og flexleasing

Vi har lang erfaring i at importere biler, og kan også finde din næste bil. Vores leasingtilbud er altid inkl.:

✓ Hjemtagelse på autotransport
✓ Vi indestår for bilens aftalte stand
✓ Toldsyn, gennemgang og klargøring

Audi-privat og erhvervsleasing

Privat- og erhvervsleasing

Disse typer er de mest almindelige former for leasing hos Nellemann Leasing. Oftest er det en brugt bil, der leases ud, da biler der er 2 – 3 år er fordelagtige i henhold til danske afgiftsregler.

Oftest er det et leasingforløb på 12 måneder, hvor der betales en førstegangs-ydelse og derefter afregnes månedligt.

Der er tale om en finansiel leasing, hvor der er langt færre restriktioner end ved en operationel leasingaftale, der typisk tilbydes på nye standard biler.

Forløbet kan forlænges efter behov. Der er mulighed for at tilkøbe services som f.eks. garantiforsikring, klargøring, opbevaring og vinterhjul.

Læs mere om erhvervsleasing.

Aston-Martin-sæsonleasing

Sæsonleasing

For sæsonbiler kan man lave aftaler, hvor bilen kun er indregistreret i de ønskede måneder, for eksempel 6 måneder om året.

Typisk vil betalingen forløbe over hele året, men pris-mæssigt afspejle, at der kun er betalt afgift for et aftalt antal måneder.

Sæsonleasing er dermed relevant for sportsbiler, cabrioleter eller lignende specialbiler, der bruges enten om sommeren eller firehjulstrækkere til vinterbrug.

Ved at lease bilen et begrænset antal aktive måneder, er der helt andre muligheder for at opnå drømme-bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Mercedes-Benz GLE gule plader

Leasing på gule plader

Er bagsæderne ikke nødvendige for dig? Så kan der være penge at spare ved at flexlease din bil på gule plader.

Gulpladebiler har nemlig lavere afgift, og derfor bliver både beskatningen og den månedlige ydelse lavere end på hvidpladebiler. Derudover er ombygningen til van skånsom, og bilen kan let ombygges til personbil igen efter et år eller to.

På gule plader bliver de lidt eksklusive modeller derfor mere tilgængelige, dette kunne være modeller som Range Rover Sport, Porsche Cayenne eller BMW X5.

Bemærk at leasing på gule plader stadig er efter flexleasing-metoden, og der derfor ligges en førstegangsydelse som nedskrivning og herefter en fast månedlig ydelse.

Læs mere om leasing på gule plader

Splitleasing

Splitleasing – ingen beskatning

Ved eksklusive biler er det ofte beskatning af fri bil, der er afgørende for totaløkonomien. Kører du meget for dit firma, er splitleasing løsningen. Med splitleasing indgås der to kontrakter på en bil, og firmaet kan dermed også minimere udgifterne til firmabiler samtidig med, at medarbejderne ikke bliver beskattet af at have bil stillet til rådighed.

Ved Splitleasing vedrører en del af aftalen firmakørsel og den anden del privatkørsel. Dette er fordelagtigt for firmaet, da de sparer den del af omkostningerne med-arbejderen betaler til privat kørsel, og for medarbejderen, som kun betaler for den private del af leasing-omkostningerne.

Gennem to selvstændige aftaler fordeles omkostningerne proportionalt mellem firma og privatperson. Der er således krav om elektronisk kørebog. Fordelingen faktureres månedligt efter skøn og afstemmes kvartalsvist. Typisk skal man have over 60 procent erhvervsmæssig kørsel, før splitleasing er lønsomt.

Hos Nellemann Leasing varetager vi administrationen, og gør det dermed simpelt og overskueligt for brugerne.

Læs mere om splitleasing

har-du-spoergsmaal

Har du spørgsmål til splitleasing, så kontakt os på

  • Info@nellemannleasing.dk
  • (+45) 39 25 20 00
find-din-nye-bil

Ønsker du et tilbud på en specifik model, så kan du finde over 300 tilbud her.