1920x920oo

Flexleasing

Her på siden finder du informationer samt fordelene ved flexleasing – den typiske leasingform hos Nellemann Leasing. Er du allerede afklaret, kan du udfylde formularen via knappen herunder og have dit tilbud inden for 24 timer.

Her på siden finder du informationer samt fordelene ved flexleasing – den typiske leasingform hos Nellemann Leasing. Er du allerede afklaret, kan du udfylde formularen via knappen herunder og have dit tilbud inden for 24 timer.

Hvorfor flexleasing?

Der er mange fordele ved at lease din bil gennem Nellemann Leasing. Der er en langt mindre kapitalbinding end ved køb af tilsvarende bil, og et stort udbud når bilen indkøbes i udlandet. Når bilen skal afhændes er den afgiftsfri og kan handles på lige fod med tyske og andre EU biler.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en leasingmetode, hvor du får muligheden for at lease en bil med en anseeligt mindre kapitalbinding i forhold til andre metoder. Det skyldes blandt andet, at bilen leases uden registreringsafgift – hvilket giver et lavere udbetalingsbeløb samt en mindre månedlig ydelse i forhold til traditionel leasing.

Eksklusiviteten af bilen gør det ligeledes nemt at omsætte dem efter endt leasingperiode. Eftersom at bilen stadig er uden registreringsafgift, som følge af flexleasingaftalen, kan køretøjet sælges til udlandet – og dermed nå en langt større potentiel gruppe af købere.

Hos Nellemann Leasing er din flexleasingaftale altid gennemskuelig, og til den bedste pris. Vores aftaler er altid professionelt udarbejdet og tilpasset til dine ønsker og behov.

Begrebet flexleasing anvendes fortsat i vidt omfang, men ud fra den gældende lovgivning er der ikke forskel på almindelig leasing og flexleasing. Det er fortsat relevant at tale om ”fleksibilitet” i forbindelse med sæsonleasing og korte leasingforløb. Ligeledes kan du stadig sælge din afgiftsfrie bil til os med henblik på efterfølgende leasing, så fleksi-biliteten er i god behold.

Husk, at du også har mulighed for at flexlease din drømmebil fra Tyskland. For at læse mere om dette, venligst klik her.

 

 

1920×900
Leasingskolen

Introduktion til Leasingskolen med Nellemann Leasing

Nellemann Leasing bestræber sig på, at være en kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for leasing af biler i luksusklassen.

Vores storkundeaftale med Skat sikrer en hurtig sagsbehandling. Den typiske leasingform hos os er en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Begrebet flexleasing handler om at betale registreringsafgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang.

Hvordan virker flexleasing?

Leasing af biler kan være et svært område at forstå for mange, men det er faktisk lige til. At flexlease en bil hos os kan beskrives på ganske få trin:

Fordele ved flexleasing

Hvad er fordelene ved flexleasing?

Flexleasing er en meget fordelsagtig leasingform, når du skal finansiere en bil. Det giver en række fordele i forhold til betaling – specielt hvis bilen er på fuld registreringsafgift. Der er også andre fordele forbundet med flexleasing:

Likviditet
Ved indgåelse af en flexleasing-aftale kan du opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding. Leasingtager skal nemlig betale mindre, når der laves en flexleasing-aftale i forhold til at købe og indregistrere en bil hvor der betales 150% i afgift – på en gang.

Billigere forsikring og mindre værditab
Når du flexleaser en bil betaler du samtidig mindre i en bilforsikring. Ligeledes opnår du også en et mindre værditab. Begge dele skyldes at bilen vil stå uden en fuld afgift, og der er derfor større besparelser at hente.

Lavere afskrivning
Som følge af en bil med en høj registreringsafgift, ofte på 150%, er det naturligt at der er en stor afskrivning på grund af den høje købspris. Ved flexleasing undgår du en stor afskrivningsværdi, da der alene afskrives på bilens pris uden afgift – hvilket giver en stor besparelse i sidste ende.

Der betales mellem 0,5%-2% i registreringsafgift – alt efter bilens alder, når du har en bil via en flexleasingkontrakt. Denne afgift indgår i den månedlige ydelse ligeså. Periodeafgiftssatserne, som de også kaldes, er defineret ud fra køretøjets første registreringsdato – de ser ud som følger:

  • 0-3 måneder: 2% i registreringsafgift
  • 3-36 måneder: 1% i registreringsafgift
  • +36 måneder: 0,5% i registreringsafgift

Fleksibilitet
Varigheden af bilens indregistering bestemmer du selv om leasingtager, når du vælger flexleasing. Det er en optimal metode, specielt hvis du har en bil som er sæsonafhængig. Det kan f.eks. være en sportsvogn, firehjulstrækker eller en cabriolet.

Når din flexleasingkontrakt udløber er bilen afgiftfri. Det betyder at det er nemmere for dig at sælge bilen videre til f.eks. en udenlandsk køber. Hvis bilen ikke er fritaget for afgifter og stadig er indregisteret i Danmark, så ville du kun kunne sælge den på det danske marked. Flexleasing giver dig dermed større fleksibilitet og et større marked at sælge til.

1000x850h
checkmark-black
Likviditet
Opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding.
checkmark-black
Billigere forsikring og mindre værditab
Betal mindre i bilforsikring.
checkmark-black
Lavere afskrivning
Undgå du stor afskrivningsværdi.
checkmark-black
Fleksibilitet
Bestem selv varigheden af bilens indregistering.
1920×900
Tilbud på flexleasing

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing

Guide til dit flexleasingtilbud

Hvordan læser du tallene?

Når du læser et flexleasingtilbud, er der som udgangspunkt fire beløb at forholde sig til:

  1. Førstegangsydelsen
  2. Den månedlige ydelse
  3. Restværdien
  4. Bilens pris

Disse fire beløb er alle lige vigtige. Se derfor aldrig alene på f.eks. den månedlige ydelse. Klik på knappen 'Se gennemgang af tilbud' og se videoen, der forklarer i store træk, hvad et flexleasingtilbud indeholder.

Har du spørgsmål? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os lige her.

 

1000x850a

Hos Nellemann Leasing er førstegangsydelsen altid 100% nedskrivning på bilens restværdi.

Førstegangsydelse, månedlig ydelse, restværdi & bilens værdi

Førstegangsydelse

Beløbet består af en procentdel af bilens pris og indeholder normalvis nedskrivning på bilens restværdi. Ligger du en højere førstegangsydelse, dog maks. 30%, fås derfor en lavere restværdi.

Bemærk: Da de fleste biler taber en vis værdi henover leasingperioden, er det vigtigt, at bilen hvert år nedskrives til et realistisk niveau. Spørg derfor altid til, hvor meget der går til nedskrivning på bilens værdi.

 

Månedlig ydelse

Den månedlige ydelse består af afgifter til staten, administration af leasingaftalen, finansieringen af bilen samt evt. nedskrivning. Hovedparten udgør afgifterne til staten, som efter flexleasing-princippet betales i procent pr. måned af det fulde afgiftsbeløb.

Bemærk: Denne procentsats afgøres af bilens alder, og er pt. som følgende:

• 2% pr. måned de første tre måneder af bilens levetid
• 1% fra 3 til 36 måneder
• 0,5% efter 36 måneder

Dette betyder, at biler som er ældre end tre år, altid er mest fordelagtige at flexlease, da du betaler den laveste procentsats.

 

Restværdien og bilens pris

Restværdien er det beløb, som bilen skal videresælges til efter endt leasing. Det er vigtigt, at dette beløb afspejler en realistisk markedspris. Hvis restværdien i ét leasingtilbud er 40.000 kr. højere end i et tilsvarende tilbud, så er aftalen reelt 40.000 kr. dyrere.

Restværdien bliver fastsat på en bil uden registreringsafgift, da en flexleasingbil ikke er omfattet af afgifter. Værdien bliver ligeledes fastsat ved indgåelse af kontrakten og det er ligeledes leasingtagers ansvar at købe bilen eller sælge den til anden side, når aftalen udløber. Hos Nellemann Leasing hjælper vi gerne med at få bilen solgt når leasingaftalen afsluttes. Du kan læse mere om restværdi lige her.

Bemærk: Det kan være svært at vide, hvor meget bilen er værd om 12 eller 24 måneder, men der er en måde, hvorpå du kan finde bilens pris i dag. Hvis du ligger førstegangsydelsen ekskl. moms sammen med restværdien ekskl. moms, får du den nuværende pris på bilen (kun forudsat at førstegangsydelsen er 100% nedskrivning):

Førstegangsydelse + restværdi = nuværende pris på bilen.

Derefter kan du sammenligne bilens nuværende pris med markedspriserne på f.eks. mobile.de. Husk at det typisk er priser ekskl. moms.

FAQ – typiske spørgsmål om finansiel leasing

Hvem ejer bilen ved flexleasing?

Ifølge dansk lovgivning er det et krav, at leasingselskabet ejer bilen. Du vil i stedet optræde som bruger af bilen, da det ikke er lovligt selv at eje den pågældende bil ved flexleasing.

Hvor lang er bindingsperioden?

Inden du underskriver en aftale om leasing, skal du beslutte, hvor lang tid bindingsperioden skal være. Den typiske bindingsperiode er på 6, 12 eller 24 måneder ad gangen. Flexleaser du en bil, hvor afgiften er høj, kan det ofte betale sig at genforhandle aftalen efter 12 måneder, da afgiften kan være betydeligt i den mellemliggende periode. Det vil desuden resultere i en lavere månedlig ydelse til SKAT.

Der vil dog være en lille udgift, når du genforhandler aftalen efter 12 måneder. Du skal derfor holde de to udgifter op mod hinanden, medmindre du vil udskifte bilen til en ny. Vi kan hos Nellemann Leasing rådgive dig hele vejen, så du kan træffe det bedste valg for dig.

Hvordan beregnes afgiften ved flexleasing?

Afgiften ved flexleasing afhænger af bilens alder, men du skal betale mellem 0,5% til 2% per måned i registreringsafgift. Herudover betales der en rente af registreringsafgiften til staten, som tillader dig at benytte flexleasingaftalen. Denne rente er knyttet til nationalbankens udlånsrente og fastsættes til 2,3% per år.

Det kan derfor godt lønne sig at kigge på biler, der er ældre end tre år, da de falder ind under den lave sats. Herudover har de allerede taget en stor afskrivning i udlandet.

Hvordan forsikres bilen?

Det er dit ansvar at sørge for, at bilen er forsikret (bi sender dog selvfølgelig aldrig biler, der ikke er forsikret, på gaden). Flexleasede biler har typisk en noget lavere præmie end tilsvarende biler på fuld afgift. Forsikringsselskabet forsikrer kun bilens værdi uden afgift, hvilket er en fordel for forsikringstageren.

Hvem betaler grøn ejerafgift?

Du skal selv betale den årlige grønne ejerafgift og evt. privatbenyttelsesafgift, hvis det drejer sig om en bil på gule plader. Dette er derfor ikke en del af leasingaftalen.

Har jeg ubegrænset kørsel i leasingperioden?

Der er ikke begrænsninger på hvor mange kilometer, du må køre, når du indgår en leasingaftale hos os. Du skal dog være opmærksom på, at antallet af kørte kilometer har indvirkning på bilens restværdi. Når du starter din leasingaftale, laver vi en beregning ud fra dit oplyste kørselsbehov.

Kan jeg hjemtage og flexlease en bil fra Tyskland?

Du kan sagtens hjemtage og flexlease en bil fra en tysk forhandler. Du kan trygt overlade forhandling og hjemtransport til os, da vi har bred erfaring med bilhandel i Tyskland og andre europæiske lande. Hos Nellemann Leasing vil vi altid sørge for en personlig gennemgang af bilen i udlandet, så du er sikret, at bilen leveres i god stand.

Hvordan kommer jeg i gang med flexleasing?

Måske har du allerede en bestemt bil i tankerne? Eller måske er du i tvivl om, hvilken bil du skal vælge? Begyndelsen på din flexleasing-rejse starter med, at vi sammen holder et møde kort. Her taler vi om, hvilken bil der er den rigtige for dig; herunder årgang, udstyr, farve og kilometer. Derefter tager vi os af resten.

Vi sørger for dialog med forhandler, aftaler eventuelle rabatter og får foretaget service på bilen, hvis det er nødvendigt. Herefter varetager vi besigtigelse af bilen, hjemtransport, indregistrering og oprettelse af leasingkontrakt.