Porsche leasing

Drømmer du om at køre rundt i en topklasse sportsvogn? Eller måske drømmer du om at køre rundt i en mægtig Porsche SUV? Hos Nellemann Leasing tilbyder vi leasing af Porsche, så du kan tage din kørestil til helt nye højder med bilens teknologi og power.
leasing af Porsche hos Nellemann Leasing

Overvejer du Porsche leasing?

Luksus og fart er få ord som beskriver det tyske sportsvognsmærke Porsche og deres modeller. Det eksklusive bilmærke har i årtier produceret biler, som tilbyder stor køreglæde og en luksuriøs køreoplevelse.

Hos Nellemann Leasing har du mulighed for at lease en Porsche til dit behov – og dine drømme. Når din leasingaftale ophører, kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af Porsche modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud her.

Filter

filter icon

Viser 1-10 resultater af 10

Porsche Taycan Turbo S
Porsche
Taycan Turbo S
7.995
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2020

HK

625

KM

55.000 km

Ejerafgift

440

Døre

4

Se bil og bestil tilbud
Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet PDK
Porsche
911 Carrera 4S Cabriolet PDK
19.495
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2020

HK

450

KM

47.700 km

Ejerafgift

3190

Døre

2

Motor

3,0 l

Se bil og bestil tilbud
Porsche 911 Targa 4 GTS PDK
Porsche
911 Targa 4 GTS PDK
19.845
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2020

HK

450

KM

72.000 km

Ejerafgift

3560

Døre

2

Motor

3,0 l

Se bil og bestil tilbud
Porsche 911 Turbo S Coupé PDK
Porsche
911 Turbo S Coupé PDK
26.595
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2020

HK

650

KM

45.600 km

Ejerafgift

4980

Døre

2

Motor

3,8 l

Se bil og bestil tilbud
Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé Tiptr.
Porsche
Cayenne E-Hybrid Coupé Tiptr.
11.395
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2019

HK

462

KM

58.000 km

Ejerafgift

680

Døre

5

Motor

3,0 l

Se bil og bestil tilbud
Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid Tiptr.
Porsche
Cayenne Turbo S E-Hybrid Tiptr.
19.095
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2020

HK

680

KM

57.000 km

Ejerafgift

1040

Døre

5

Motor

4,0 l

Se bil og bestil tilbud
Porsche Cayman GT4 Clubsport
Porsche
Cayman GT4 Clubsport
13.495
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2016

HK

385

KM

30.600 km

Ejerafgift

4690

Døre

2

Motor

3,8 l

Se bil og bestil tilbud
Porsche Panamera 4 E-Hybrid PDK
Porsche
Panamera 4 E-Hybrid PDK
9.100
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2019

HK

462

KM

44.000 km

Ejerafgift

640

Døre

5

Motor

2,9 l

Se bil og bestil tilbud
Porsche Panamera GTS PDK
Porsche
Panamera GTS PDK
13.295
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2020

HK

460

KM

65.900 km

Ejerafgift

5730

Døre

5

Motor

4,0 l

Se bil og bestil tilbud
Porsche Taycan 4S Performance+ Sport Turismo
Porsche
Taycan 4S Performance+ Sport Turismo
8.695
ekskl. moms pr. mdr.

Årgang

2023

HK

490

KM

5.800 km

Ejerafgift

390

Døre

5

Se bil og bestil tilbud

Fordelagtige flexleasing-aftaler på Porsche

Leasing af Porsche med fordele

Med en flexleasingaftale på din kommende Porsche får du billig forsikring, lav afskrivning og høj fleksibilitet – dermed skal du ikke bekymre dig om store afskrivninger eller registreringsafgifter. Til gengæld får du stor fleksibilitet i forbindelse med leasingen. Hos os kan du vælge at splitleaseerhvervslease eller privatlease din drømme Porsche.

Ønsker du flere informationer om de forskellige leasingmuligheder, som vi kan tilbyde? Kontakt os i dag, eller læs mere her.

Hos Nellemann Leasing ved vi at Porsche er suveræn når det gælder design, køreglæde og fart.

Du kan eksempelvis lease den elegante Porsche Panamera 4S PDK, den moderne klassiker Porsche 911 eller en tredje model.

Leder du efter en anden model fra det populære tyske bilmærke? Tag et kig på listen herunder, kontakt os, hvis du ønsker et tilbud på en bestemt model – eller ønsker at skifte til os.

 

Porsche leasing med fordele

Overblik over Porsches modeller

800×650

Porsche 911-Serie

Den moderne klassiker Porsche 911 er en sportsvogn, der ikke behøver den store præsentation, da den har så meget historie og succes, som man ikke bare lige glemmer. Den fås i en Coupé og cabriolet og har et eksklusivt design, der virkelig kendetegner Porsche. Overvejer du en Porsche 911, kan leasing stærkt anbefales frem for køb.

800x650hh

Porsche Cayenne

En ægte SUV’er med plads til hele familien, der også var den første model fra Porsche med V8-motor. I dag kan den fås med fire forskellige motorer og kan blandt andet fås med dobbelt turboladere med hele 500 hk (Cayenne Turbo). Cayenne fik et facelift i 2014, som bla. løftede interiøret.

800x650dd

Porsche Panamera

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne. Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

800x650gh

Porsche Macan

Det er ikke ubevidst, at Porsche har givet denne model navnet ’’Macan’’. Macan betyder nemlig tiger, og som Porsche selv beskriver det, tilbyder denne sportsvogn blandt andet en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder på standardudgaven. Det viser, at Porsche Macans måde at præstere på, er helt i top. Det er en af de lidt nyere modeller, da den fem-dørs SUV’er blev præsenteret i 2014.

800x650lk

Porsche Boxster

Bilen med de mange hestekræfter og design, der er præget af sportslige kanter, er bilen, der vil få dig til at føle, at alle drømme er gået i opfyldelse. Er det en Boxster, du står og mangler, leases de som Boxster med 300 hk. og til dem med lidt mere fart i blodet, Boxster S med 350 hk.

800x650ddf

Porsche Cayman

Den første Cayman blev sat til salg i 2005, som en to-sædes coupé version. Bilen med den 4-cylinderede turboboxermotor blev faceliftet i 2009 og blev i 2016 omdøbt for at bibeholde historien om den succesfulde 718 racer bil fra 1957. Er sporten i centrum hos dig, og kører du ofte track-day? Så er det en Porsche Cayman, du skal lease, da du i en 2-sæders sportsvogn får centermotor samt op til 350 HK og køreegenskaber i absolut top.

Porsche leasing – Hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Porsche” til ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til Porsche flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00.

 

Porsche leasing – Hvordan fungerer det?

Researchfasen

Du har måske fået anbefalet en Porsche, baseret på dine ønsker til en rå sportsvogn, en lækker kabine eller noget helt tredje. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig det tyske sportsvogn bilmærke, der har en flot historie inden for motorsport.
Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt bilmodel på mobile.de – fx en Porsche 911 GT3 RS.

Vi anbefaler: Kig på udvalget af biler fra tyske Porsche på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 biler som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.

youtube-placeholder
play-icon

Porsche leasing – Hvordan fungerer det?

Indledningsvis

Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket bil, som du har fundet i udlandet?
Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en Porsche fra udlandet, der opfylder dine krav.

Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:

  •  Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV)
  •  Ønsker du en hurtig acceleration?
  • Ønsker du en god lyd?
  • Ønsker du en mere ”grøn profil”?
  • Ønsker du sportslige køreegenskaber inkl. høj kørekomfort, da du kører mange km hvert år?
  • Ønsker du lækker luksus i kabinen?

 

Desto flere ting du kan oplyse, desto lettere er det for os, at finde den helt perfekte leasingbil til dig.

Flexleasing af Porsche

Porsche leasing – Hvordan fungerer det?

Afklaring

Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra Porsche. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.

Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien, luksus, lyden eller kørekomforten osv.
Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).

porsche finansiel privatleasing

Porsche leasing – Hvordan fungerer det?

Kontrakt

Konsulenten fremviser den Porsche, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Hvis I har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtig

flexleasing af Porsche

Porsche leasing – Hvordan fungerer det?

Din bil hjemtages

Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler.

Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.

porsche leasing i Danmark

Porsche leasing – Hvordan fungerer det?

Nøglerne udleveres

Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.
Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye leasingbil fra Porsche hos Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

Finansiel flexleasing af porsche

Porsche flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Porsche fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt Porsche:
* Når du vælger at flexlease, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.

* Såfremt du har forelsket dig i en Porsche, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.

* Når modellen fra det bayerske mærke er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Porsche med meget udstyr:
Udvalget af Porsche modeller er i dag rigtig stort, da Porsche i en årrække har udvidet modelprogrammet meget. Prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet er typisk ikke så stor som nyprisen herhjemme.

Det kan derfor ofte godt svare sig, at finde en bilmodel med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme. Se derfor f.eks. efter Sport-Chrono, adaptiv fartpilot, panoramasoltag og navigation.

Så når du vælger at lade Nellemann Leasing hjemtage og flexlease din bil, får du derfor mere for pengene . Alt efter udstyr- og motorvariant skal man ofte op i en 3-serie, før man får de helt store fordele ved flexleasing.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Porsche hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af flere mærker. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease en 911, erhvervslease en Cayenne, sæsonlease en Cayman, flexlease hybriden Porsche Taycan eller noget helt andet – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 600.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.
Hertil hvis du går med tanker om at lease en Porsche som firmabil, så kan vi naturligvis også hjælpe med dette

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 550.000Kr, 600.000Kr og 650.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr ekstra, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Porsche og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.stværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra det tyske mærke er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af BMW. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Det tyske sportsvognsmærke er godt kendt rundt om i verdenen, hvilket er velfortjent og med god grund! Den første Porsche kom til verden i 1948 og virksomheden formår stadig at levere biler, der lever op til de mange forventninger om en ægte sportsvogn. Leaser du din

Porsche hos Nellemann Leasing, får du samtidig glæde af vores mangeårige erfaring med fleksible løsninger på leasing af bil.

Genvejen til en leasingbil fra det tyske mærke er derfor tættere på, end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Porsche. Vi glæder os til at høre fra dig.

Find din drømmebil – tilbud på leasing af Porsche

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på Porsche leasing – uanset om du drømmer om at køre 911, Cayenne, Cayman, Panamera, Macan eller Boxster.

Vores leasingkonsulenter står klar til at hjælpe dig med et skræddersyet leasingtilbud på din drømme-Porsche.

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

Porsche leasing – det er vi specialister i
1920X920

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing