Leasing af Porsche Cayenne

Drømmer du om at køre i en Porsche Cayenne? Oplev følelsen af luksus og power, når du sætter dig bag rattet. Uanset om du er imponeret af Cayennes dynamiske design eller dens enestående køreegenskaber, så er leasing af en Porsche Cayenne vejen til at tilføje en luksuriøs SUV til din garage.
Cayenne E-Hybrid Coupé til flexleasing

Overvejer du at lease en Porsche Cayenne?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Porsche leasing – og Porsche Cayenne er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af Porsches Cayenne.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Porsche Cayenne

Når du tænker på Porsche, vil du formodentligt forestille dig en luksuriøs sportsvogn, før du tænker på en praktisk og rummelig SUV – med god grund. Porsche er kendt for at tilbyde hurtige og stilrene sportsvogne, som har fokus på design og egenskaber. Efter en større efterspørgsel på komfort og praktisk rummelighed kunne Porsche allerede i 2002 præsentere deres Porsche Cayenne, som blev den første model fra den tyske bilproducent med en V8-motor. Cayenne modellen afviger fra deres traditionelle sportsvogne, da Porsche med denne model introducerer en SUV, der samtidig har et langt mere sportsligt design, end hvad mange af de andre konkurrenter på leasingmakredet kan tilbyde. Hos Nellemann Leasing har du mulighed for at lease Porsche Cayenne, som fås med dobbelt turboladere med hele 500 hk.

 

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne – SUV med plads til hele familien

Med Cayenne modellen præsenterer Porsche en stor og rummelig 5 dørs SUV’er, som byder på et overvæld af luksus samt køreegenskaber med et overskud af kræfter, der inviterer til at tage på eventyr. Cayenne modellen gør din daglige transport til en sand oplevelse og løfter køreglæden med sit rene design, høje komfort og digitale løsninger. Cayenne modellens ydre tilbyder både Porsches ikoniske design og klassiske rene linjer, mens interiøret tilbyder en praktisk løsning, der samtidig ikke er gået på kompromis med de kvalitetsrige detaljer. Hvis du altid har drømt at køre i en Porsche, men ikke ser en sportsvogn passe praktisk ind i din hverdag, er Cayenne modellen den oplagte mulighed for dig. Hos Nellemann Leasing tilbyder vi leasing af Porsche Cayenne, så du har mulighed for at få en helt unik køreoplevelse hver eneste gang, du sætter dig bag rattet.

Lease din Porsche Cayenne hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Porsche Cayenne gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing , splitleasing eller flexleasing. Der er fordele ved de forskellige former for billeasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing verden og ønsker at vide mere om leasing af en Porsche Cayenne, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Porsche modeller

Porsche Cayenne

Porsche 911-Serie

Den moderne klassiker Porsche 911 er en sportsvogn, der ikke behøver den store præsentation, da den har så meget historie og succes, som man ikke bare lige glemmer. Den fås i en Coupé og cabriolet og har et eksklusivt design, der virkelig kendetegner Porsche. Overvejer du en Porsche 911, kan leasing stærkt anbefales frem for køb.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

En ægte SUV’er med plads til hele familien, der også var den første model fra Porsche med V8-motor. I dag kan den fås med fire forskellige motorer og kan blandt andet fås med dobbelt turboladere med hele 500 hk (Cayenne Turbo). Cayenne fik et facelift i 2014, som bla. løftede interiøret.

porsche-panamera

Porsche Panamera

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne. Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

Porsche Macan

Porsche Macan

Det er ikke ubevidst, at Porsche har givet denne model navnet ’’Macan’’. Macan betyder nemlig tiger, og som Porsche selv beskriver det, tilbyder denne sportsvogn blandt andet en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder på standardudgaven. Det viser, at Porsche Macans måde at præstere på, er helt i top. Det er en af de lidt nyere modeller, da den fem-dørs SUV’er blev præsenteret i 2014.

Porsche Boxster leasing

Porsche Boxster

Bilen med de mange hestekræfter og design, der er præget af sportslige kanter, er bilen, der vil få dig til at føle, at alle drømme er gået i opfyldelse. Er det en Boxster, du står og mangler, leases de som Boxster med 300 hk. og til dem med lidt mere fart i blodet, Boxster S med 350 hk.

Leasing af Porsche Cayman

Porsche Cayman

Den første Cayman blev sat til salg i 2005, som en to-sædes coupé version. Bilen med den 4-cylinderede turboboxermotor blev faceliftet i 2009 og blev i 2016 omdøbt for at bibeholde historien om den succesfulde 718 racer bil fra 1957. Er sporten i centrum hos dig, og kører du ofte track-day? Så er det en Porsche Cayman, du skal lease, da du i en 2-sæders sportsvogn får centermotor samt op til 350 HK og køreegenskaber i absolut top.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing