Leasing af Porsche 911

Drømmer du om at køre i en Porsche 911? Oplev følelsen af en ægte ikon bag rattet, hvor luksus og rå kraft smelter sammen i perfekt harmoni. Indhent tilbud på leasing af den ikoniske 911.
Porsche 911 Turbo S Coupé PDK til flexleasing

Overvejer du at lease en Porsche 911?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Porsche leasing – og Porsche 911 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af Porsche 911.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Porsche 911

Hvis du lukker øjnene og forestiller dig en luksuriøs sportsvogn, vil det med høj sandsynlighed være den ikoniske Porsche 911 – og med mulighed for at lease den fantastiske sportsvogn kan forestillingen nemt blive til virkelighed.

Det tyske sportsvognsmærke, som tilbyder transport af højeste kvalitet, er efterhånden blevet synonym med luksus og fart. Porsche har i flere årtier præsenteret eksklusive sportsvogne, som opfylder enhver drøm om luksuriøse og vilde køreoplevelser. Deres kompromisløse tilgang til design, ydeevne og performance har resulteret i en række flotte og luksuriøse biler, som gør enhver køretur til en oplevelse. Leasing af Porsche 911 er den perfekte mulighed for at gøre køreturen til et højdepunkt.

 

Porsche Cayenne

911 – Porsches moderne klassiker

Porsche har efterhånden kunnet præsentere en lang række luksuriøse sportsvogne. Der er dog én model, som har gjort sig særligt mindeværdig i manges øjne: den ikoniske Porsche 911. Den er en sand klassiker, som i årtier har sat standarden for sportsvognes performance og design.

Porsche tilbyder i store træk nogle af tidens mest avancerede teknologier, systemer og muligheder for at personliggøre disse. Bilernes mange kvalitetsrige elementer understreger producentens unikhed og eksklusivitet.

Leaser du en Porsche 911, kan du se frem til en bil, som brillerer i performance og ydeevne, og som tilbyder et luksuriøst og genkendelig design og eksklusivt interiør. Deres fokus på design og interiør sikrer dig høj komfort, som gør hver eneste køretur til en oplevelse. Hvis du drømmer om at give din hverdag et ekstra pift af luksus, er leasing af den ikoniske Porsche 911 en attraktiv mulighed for dig.

Lease din Porsche 911 hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Porsche 911 gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing. Der er fordele ved de forskellige former for billeasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing verden og ønsker at vide mere om leasing af en Porsche 911, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Porsche modeller

Porsche Cayenne

Porsche 911-Serie

Den moderne klassiker Porsche 911 er en sportsvogn, der ikke behøver den store præsentation, da den har så meget historie og succes, som man ikke bare lige glemmer. Den fås i en Coupé og cabriolet og har et eksklusivt design, der virkelig kendetegner Porsche. Overvejer du en Porsche 911, kan leasing stærkt anbefales frem for køb.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

En ægte SUV’er med plads til hele familien, der også var den første model fra Porsche med V8-motor. I dag kan den fås med fire forskellige motorer og kan blandt andet fås med dobbelt turboladere med hele 500 hk (Cayenne Turbo). Cayenne fik et facelift i 2014, som bla. løftede interiøret.

porsche-panamera

Porsche Panamera

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne. Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

Porsche Macan

Porsche Macan

Det er ikke ubevidst, at Porsche har givet denne model navnet ’’Macan’’. Macan betyder nemlig tiger, og som Porsche selv beskriver det, tilbyder denne sportsvogn blandt andet en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder på standardudgaven. Det viser, at Porsche Macans måde at præstere på, er helt i top. Det er en af de lidt nyere modeller, da den fem-dørs SUV’er blev præsenteret i 2014.

Porsche Boxster leasing

Porsche Boxster

Bilen med de mange hestekræfter og design, der er præget af sportslige kanter, er bilen, der vil få dig til at føle, at alle drømme er gået i opfyldelse. Er det en Boxster, du står og mangler, leases de som Boxster med 300 hk. og til dem med lidt mere fart i blodet, Boxster S med 350 hk.

Leasing af Porsche Cayman

Porsche Cayman

Den første Cayman blev sat til salg i 2005, som en to-sædes coupé version. Bilen med den 4-cylinderede turboboxermotor blev faceliftet i 2009 og blev i 2016 omdøbt for at bibeholde historien om den succesfulde 718 racer bil fra 1957. Er sporten i centrum hos dig, og kører du ofte track-day? Så er det en Porsche Cayman, du skal lease, da du i en 2-sæders sportsvogn får centermotor samt op til 350 HK og køreegenskaber i absolut top.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing