Leasing af elbil hos Nellemann Leasing

Leasing af elbil

Overvejer du at lease din næste elbil? Nellemann Leasing tilbyder finansiel leasing af elbiler. VIl du køre grønt – oven i købet med langt mindre kapitalbinding? Så kontakt os i dag, eller indhent et leasingtilbud – så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Overvejer du at lease din næste elbil? Nellemann Leasing tilbyder finansiel leasing af elbiler. VIl du køre grønt – oven i købet med langt mindre kapitalbinding? Så kontakt os i dag, eller indhent et leasingtilbud – så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Kør grønt via en flexleasing-aftale

Finansiel leasing af elbiler hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi flexleasing af elbiler – også kendt som finansiel leasing. Her finansierer du bilen uden registreringsafgift, hvilket giver et lavere udbetalingsbeløb. Du har dermed mulighed for at betale periodeafgift og i de efterfølgende måneder betale en procentdel af afgiften frem for at betale den fulde registreringsafgift ved indregistrering af bilen. Du finansierer altså en bil med mindre kapitalbinding sammenlignet med at finansiere den på fuld afgift gennem et banklån.

Kort sagt giver finansiel elbil leasing mulighed for, at du kan sætte dig bag rattet af din drømmebil til en brøkdel af prisen.

 

Tesla og elbil leasing hos Nellemann Leasing

Kompromisløs køreglæde

Kør grønt og lydløst med masser af performance

Hos Nellemann Leasing har vi gjort det nemt for dig at tage det miljøvenlige valg, når det gælder kørsel. Vi tilbyder leasing af el- og hybridbiler, som i mange tilfælde vil være et fordelagtigt valg af leasingbil sammenlignet med en bil med en konventionel forbrændingsmotor.

Vi tilbyder eksempelvis muligheden for at lease en bil fra Tesla, som har fået international anerkendelse og opmærksomhed på baggrund af deres evne til at kombinere bæredygtig energi med elbiler. Teslas første bil, Tesla Roadster, var den første elsportsvogn på markedet, og de har siden da præsenteret utallige vilde modeller, som understreger deres evner til at kombinere elbiler med fantastiske designs. Du kan se mere om vores Tesla leasing her.

Foruden performance samt grøn og lydløs kørsel får du som leasing-tager også fordele ved at flexlease din elbil – vi kan blandt andet nævne:

checkmark-black
Besparelse i din likviditetsbinding
Du betaler mindre ved en flexleasing-aftale sammenlignet med at købe og indregistrere en bil, hvor der betales 150% i afgift på én gang.
checkmark-black
Billigere forsikring og mindre værditab
Ved flexleasing står bilen uden fuld afgift, hvorfor du både vil betale mindre i bilforsikringen og have et mindre endegyldigt værditab.
checkmark-black
Lavere afskrivning
Når du flexleaser en bil, afskrives der alene på bilens pris uden registreringsafgift, som ellers ofte er på 150%. Du ender her med en stor besparelse i sidste ende.
checkmark-black
Fleksibilitet ved varighed af bilens indregistrering
Ved flexleasing har du selv mulighed for at bestemme varigheden af bilens indregistrering. Dette er særlig fordelagtigt, hvis du har en sæsonafhængig bil.

Hybrid eller elbil?

Leasing af elbil eller hybrid

Leasing af hybridbiler er også et af de mere populære valg. Navnet hybrid henviser til bilens motorer, som både kører på el og benzin eller diesel. Formålet med at kombinere de to forbrændings typer er, at du kan køre mere brændstoføkonomisk uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt du løber tør for strøm, eller om der er en oplader i nærheden. En hybridbil kan nemlig oplade nemlig batteriet, mens den kører. Det betyder, at du blot skal fylde brændstof på bilen, som du kender det fra de konventionelle forbrændingsmotorer, og altså ikke tænke på opladning som ved elbiler.

Der findes overordnet tre forskellige former for hybridbiler:

Konventionel hybridbil
Denne biltype fungerer ved at skifte mellem bilens el og forbændringslmotor. Elmotoren oplades ikke med et kabel, men derimod når forbrændingsmotoren startes eller bremses, hvor opladningen altså sker automatisk.

PlugIn-hybridbil
PlugIn-bilen skiller sig markant ud, da den kan køre mellem 15-60 km på el på et fuldt opladt batteri. Den kan både køre på el og brændstof, og den kan lades op fra en ladestation, en stikkontakt eller automatisk, når forbrændingsmotoren startes eller bremses. Med en bil som denne anbefales det hyppig opladning.

Mild-hybrid
Denne biltype er kendetegnet ved, at al kommer fra en forbrændingsmotor med enten benzin eller diesel. Det betyder, at elmotoren er mindre, og at bilen i mindre grad udnytter elektricitet, da elmotoren blot gør, at hele systemet holdes i gang, og at start-stop-funktionen i bilen kan udnyttes mere effektivt.

Hos Nellemann leasing finder du stort udvalg af hybridbiler. Du kan se vores udvalg af elbiler til leasing her og vælge hvilken type, du ønsker. Hvis du søger en bestemt model, som vi ikke har, er du mere end velkommen til at sende en forespørgsel via vores kontaktformular.

1000x850g

Elbil via en erhvervsleasingaftale

Der er også store fordele ved erhvervsleasing af en elbil, når det kommer til beskatning og fleksibilitet i leasingaftalen.

Erhvervsleasing af elbiler inkluderer følgende fordele:

  • Firmaet eller virksomheden betaler alle udgifter i forbindelse med bilen.
  • Fri kilometer: Der er ikke kilometerbegrænsning på vores leasingaftaler, hvorfor flexleasing vil være et fordelagtigt valg, hvis du kører langt i din firmabil.
  • Gunstig beskatning af fri bil: Hvis du bliver beskattet, kan det være fordelagtigt at erhvervslease en brugt bil. Der kan være mange penge at spare her, da beskatning af biler, som er ældre end tre år, bliver beregnet på baggrund af handelsværdien og ikke nyprisen.
Splitleasing for selvstændige

Indhent tilbud på elbil leasing

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi altid gennemskuelige flexleasing aftaler til den bedst mulige pris. Vi udarbejder aftaler, som er tilpasset dine ønsker og behov, så du er sikker på at sidde bag rattet på din drømmebil. Når du vælger at flexlease en elbil hos Nellemann Leasing, er der mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing-verdenen og ønsker at vide mere om leasing af en elbil, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

Læs mere om leasingtyper hos Nellemann Leasing

erhvervsleasing via finansiel flexleasing

Erhvervsleasing

Denne type er den mest almindelige form for leasing hos Nellemann Leasing. Oftest er det en brugt bil, der leases ud, da biler, der er 2-3 år, er fordelagtige i henhold til danske afgiftsregler.

finansiel privatleasing hos Nellemann leasing

Privatleasing

Privatleasing hos Nellemann Leasing er det mange kender som den klassiske finansielle leasing. Her har du en førstegangsydelse og en månedlig ydelsen som du skal betale, og derudover har du en restværdi som det er dig der indestår for.

sæsonleasing hos Nellemann Leasing

Sæsonleasing

For sæsonbiler kan man lave aftaler, hvor bilen kun er indregistreret i de ønskede måneder, for eksempel 6 måneder om året. Vi laver enkeltstående aktiv- og passivkontrakter, som passer til dit behov.

800×6501

Leasing på gule plader

Er bagsæderne ikke nødvendige for dig? Så kan der være penge at spare ved at flexlease din bil på gule plader. Gulpladebiler har nemlig lavere afgift, og derfor bliver både beskatningen og den månedlige ydelse lavere end på hvidpladebiler…

800×6502

Splitleasing – ingen beskatning

Ved eksklusive biler er det ofte beskatning af fri bil, der er afgørende for totaløkonomien. Kører du meget for dit firma, er splitleasing løsningen. Med splitleasing indgås der to kontrakter på en bil..

800×6503

Releasing – leasing af brugt bil

Der er økonomiske fordele ved releasing af en brugt bil, som er en voksende leasingvariant. Du tænker måske, at releasing betyder en dårligere kvalitet på bilen, men vi går op i, at bilen er klargjort med en mekanisk gennemgang og en udvendig og indvendig klaring og rensning.

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder

checkmark-black
Sund økonomi
Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!
checkmark-black
+1.000 kunder
Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.
checkmark-black
Vi efterlever SKAT
Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.
checkmark-black
Sikker udlevering
Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing

Det har været en absolut TOP klasse oplevelse. Nellemann Leasing emmer af absolut TOP klasse service, ekspertise, rådgivning, vejledning og seriøsitet.
Mette Bjerregaard
Det har været en absolut TOP klasse oplevelse. Nellemann Leasing emmer af absolut TOP klasse service, ekspertise, rådgivning, vejledning og seriøsitet. Fra bilen blev fundet til jeg havde den gik der under 14 dage, til trods for der lige kom en påske i "vejen" med helligdage. Jeg har følt mig fuldstændig tryg i hele processen og vil til enhver tid anbefale Nellemann Leasing. Jeg har handlet med Leslie Holm og det bliver i hvert fald ikke sidste gang. Yderst kompetent, dygtig, servicemindet og tillidsskabende. Det bliver en MAX 5 ***** gange 2 herfra. TAK.
Mette Bjerregaard
Det har været en absolut TOP klasse oplevelse. Nellemann Leasing emmer af absolut TOP klasse service, ekspertise, rådgivning, vejledning og seriøsitet. Fra bilen blev fundet til jeg havde den gik der under 14 dage, til trods for der lige kom en påske i "vejen" med helligdage. Jeg har følt mig fuldstændig tryg i hele processen og vil til enhver tid anbefale Nellemann Leasing. Jeg har handlet med Leslie Holm og det bliver i hvert fald ikke sidste gang. Yderst kompetent, dygtig, servicemindet og tillidsskabende. Det bliver en MAX 5 ***** gange 2 herfra. TAK.
Mette Bjerregaard