Tesla leasing

Ønsker du at flexlease din næste Tesla? Så er du landet det helt rette sted. Hos Nellemann Leasing tilbyder vi leasing af Tesla skræddersyet til dine behov og ønsker.
Leasing af Tesla hos Nellemann Leasing

Overvejer du Tesla leasing?

Kombinationen af bæredygtig energi med elbiler har betydet at Tesla har skabt stor international opmærksomhed. Deres første bil, Tesla Roadster, var bl.a. den første elsportsvogn på markedet. I dag er antallet af modeller stigende, og du kan derfor nemt finde en som passer til dit behov.

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med flexleasing af Tesla biler. Tag et kig på udvalget af biler, så kan du helt sikkert finde én, som passer til dit behov.

Filter

filter icon

Fleksibel Tesla leasing

Leasing af Tesla hos Nellemann Leasing

Ved at flexlease en Tesla gennem Nellemann Leasing, skal du ikke bekymre dig om store afskrivninger og høje registeringsafgifter. Til gengæld får du stor fleksibilitet ved bl.a. at vælge den flexleasingløsning, som passer til dit behov. Hos os kan du nemlig vælge at splitleaseerhvervslease, privatlease eller sæsonlease din drømme-Tesla.

Tryk på genvejsknappen herunder, og få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om Tesla leasing.

Har du selv fundet en model fra Tesla som du gerne vil flexlease, så kan vi også være behjælpelig med dette. Kontakt os venligst vedrørende dette lige her.

Husk også at vi hjemtager biler udenfor Danmarks grænser, f.eks. fra Tyskland. Har du derfor fundet en Tesla fra udlandet, så kan du læse mere om dine fordele lige her.

 

Tesla og elbil leasing hos Nellemann Leasing

Tesla leasing – hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Tesla” til at ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til Tesla flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00.

Overvejer du at lease en Tesla?

Researchfasen

Du har måske fået anbefalet elbilen Tesla, baseret på dine ønsker til en hurtig acceleration, smarte features eller noget helt tredje. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig det innovative amerikanske bilmærke fra Elon Musk.
Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt bilmodel på mobile.de – fx luksus-sedanen, Tesla Model S.

Vi anbefaler: Kig på udvalget af elbiler fra amerikanske Tesla på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 biler som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.

Kabinen i en Tesla

Hvad ønsker du af din Tesla?

Indledningsvis

Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende elektriske leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket elbil, som du har fundet i udlandet?
Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en Tesla fra udlandet, der opfylder dine krav.

Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:

  • Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV)
  • Ønsker du en hurtig acceleration?
  • Ønsker du sjove gadgets?
  • Ønsker du en mere ”grøn profil”?
  • Ønsker du gode køreegenskaber inkl. høj kørekomfort, da du kører mange km hvert år?
  • Ønsker du lækker luksus i kabinen?
  • Ønsker du at bilen kan styre sig selv på motorvejen?

Desto flere ting du kan oplyse, desto lettere er det for os, at finde den helt perfekte leasingbil til dig.

youtube-placeholder
play-icon

Tesla leasing – Hvordan fungerer det?

Afklaring

Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra Tesla. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.

Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien, luksus, gadgets eller køreegenskaberne osv.
Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).

Flexleasing af Tesla

Oplev din kommende bil

Kontrakt

Konsulenten fremviser den Tesla, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Hvis du har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtigt.

Finansiel leasing af Telsa

Vi hjemtager din Tesla

Din bil hjemtages

Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler.

Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.

1000x650asd

Klar til din første køretur i din nye Tesla

Nøglerne udleveres

Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.

Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye elektriske leasingbil fra Tesla hos Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

Få nøglerne til nye leasing-Tesla

Tesla flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en elbil frem for at købe den?

Da Tesla har en lav afgift, skal man være opmærksom på, at momsen vil udgøre en stor del af bilens værdi. Leasing giver den fordel, at momsen kan fratrækkes ved handel/gensalg på det europæiske marked, hvilket mindsker risikoen for værditab på bilen. Køber man i stedet en Tesla, vil den i Danmark være momsdød, og en stor del af momsen kan reelt afskrives allerede ved køb.
En Tesla S, X og Roadster ligger i den eksklusive prisklasse, og da beskatningen vil være det samme som fakturaprisen, kan splitleasing derfor anbefales til dem, der har muligheden for det.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Tesla hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af flere mærker. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease en Model X, erhvervslease en Model 3, sæsonlease en Roadster, flexlease en Model Y eller noget helt andet – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 700.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 750.000Kr, 800.000Kr og 850.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr ekstra, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Tesla og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra det amerikanske mærke er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Tesla. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tesla – eksklusiv og innovativ

Den amerikanske elbil- og batteriproducent Tesla blev grundlagt i 2003. Deres første elbil var elsportsvognen Tesla Roadster, der kom på markedet i 2008.

Tesla er en af verdens mest eksklusive og innovative el-bils mærker og hos Nellemann Leasing tilbyder vi vores kunder at lease en Model S, Model X, Model 3, Model Y eller Roadster.

Afhængig af hvilken model samt batteristørrelse du vælger, så byder Tesla på ting som: rækkevidde op til 565 km, selvkørende autopilot, acceleration fra 0-100km/t på 2.6 – 5.8 sekunder, trådløs opdatering af features og gadgets, høj sikkerhed og naturligvis en grøn profil.

Tilbud på leasing af Tesla

Ønsker du at indhente et tilbud på leasing af Tesla – eller har du brug for rådgivning? Så tøv ikke med at kontakte. Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

leasing tesla model s
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing