Tesla model 3 leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease
en Tesla model 3?

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med  – og Tesla model 3 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den miljøvenlige og smarte model 3 fra Tesla.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Tesla model 3

Tesla er kendte for deres innovative elektriske biler, der både tager design og udstyr til et helt nyt niveau. Når du leaser en Tesla model 3 får du flere features som 360 graders kamera, en radar der kan se objekter 160 m længere fremme, opgraderet autopilot, en 15” stor touch-screen der sikrer let adgang til bilens indstillinger bare for at nævne nogle få. Du kan desuden bruge din smartphone som nøgle.

Vil du køre i en bil, hvor der er indtænkt fremtidige løsninger og lækkert design? Når du leaser en Tesla model 3 hos Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og privatleasing.

Der er forskellige fordele ved hver enkelt form for leasing. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

 

tesla model 3 leasing

Tesla model 3 – den nye standard inden for elbiler

Tesla er i forvejen det mærke inden for elbiler, som alle måler sig op efter. Derfor er Tesla model 3 også en eftertragtet elbil, der lever op til Teslas ry om kvalitet og design.

Elbilen Tesla Model 3 så dagens lys for første gang i 2018. Bilen er en elektrisk 5 dørs sedan i mellemklassen med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 560 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla model 3 fås både i en “Long Range” og i en “Performance” version. “Long Range” versionen kan køre ekstra langt – op til 560 km på en opladning. “Performance” versionen byder på en ekstra hurtig acceleration, hvilket betyder 0-100km/t på 3.5 sekunder.

Når du leaser en Tesla model 3, får du også et stort glastag, der giver fornemmelsen af meget mere plads – især når man sidder på bagsædet. Bilen virker hermed ikke kun mere rummelig, men glastaget er også med til at forøge køreglæden for alle passagerer. Glastaget er endvidere beskyttet mod solens UV stråler. Alt i alt får du med Teslas model 3 en bæredygtig elbil i lækkert design og med udstyret i orden.

Lease din model 3 hos Nellemann Leasing

Nellemann Leasing kan hjælpe med det rigtige valg inden for leasing af luksusbiler. Vi tilbyder kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål angående leasing af Tesla model 3.

Har du set dig lun på en anden specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Tesla modeller

leasing tesla model s

Tesla Model S

Elbilen Tesla Model S kom på markedet i 2012. Det er en elektrisk 5 dørs luksus sedan med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 528 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla S fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D. P100D byder blandt andet på “Ludicrous acceleration”, hvilket betyder 0-100km/t på 2.6 sekunder.

tesla model 3 leasing

Tesla Model 3

Elbilen Tesla Model 3 kom på markedet i 2018. Det er en elektrisk 5 dørs sedan i mellemklassen med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 560 km (afhængig af batteristørrelsen). Den fås i en “Long Range” og “Performance” version. “Long Range” versionen kan køre ekstra langt – op til 560km på en opladning.

tesla model x

Tesla Model X

Elbilen Tesla Model X kom på markedet i 2015. Det er en elektrisk 5 dørs luksus SUV med “mågevingedøre”, der har plads til 7 voksne og deres bagage. Den har et højt sikkerhedsniveau, HEPA-luftfiltreringssystem samt en rækkevidde på op til 565 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla X fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D

tesla roadster leasing

Tesla Roadster

Elbilen Tesla Roadster kom på markedet i 2008. Det er en elektrisk 2 dørs sportsvogn med en rækkevidde på op til 393 km (afhængig af batteristørrelsen) samt en 0-100km/t tid på 3.7 sekunder. Bemærk, at der idag findes et større brugtmarked for Tesla Roadster, og modellen med fordel kan hjemskaffes brugt.

Lease din Tesla model Y hos Nellemann Leasing

Tesla Model Y

Teslas Model Y kom på markedet i 2020 og er lynhurtigt blevet en topsællert. Den har en rækkevidde på op til 533 km, en topfart på 240 km/t og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing