Tesla Roadster leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease
en Tesla Roadster?

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med Tesla leasing – og Roadster er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den miljøvenlige og smarte Tesla Roadster.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Tesla Roadster

Tesla Roadster er kendt som den første elsportsvogn på markedet. Bilen har været eftertragtet lige siden første præsentation tilbage i 2008, og den oprindelige 2 dørs sportsvogn med en rækkevidde på op til 393 km (afhængig af batteri størrelsen) samt en 0-100 km/t tid på 3.7 sekunder tiltrækker stadig opmærksomhed på vejene. Den nye version af Tesla Roadster har ovenikøbet en acceleration på kun 2,1 s og slår alle rekorder for ydeevne. Og så kan den endda rumme 4 personer!

Vil du køre i en bil, hvor hastighed og design slår alle rekorder? Ved leasing af Tesla Roadster hos Nellemann Leasing, har du valget mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og privatleasing.

Der er forskellige fordele ved hver enkelt form for leasing. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den igen skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

 

tesla roadster leasing

Roadster – Teslas superbil

Den nye Tesla Roadster er verdens hurtigste bil – med rekordhurtig acceleration, rækkevidde og ydeevne. Når du leaser en Tesla Roadster får du dermed en superbil, der lever op til sit navn på alle områder!

Tesla Roadster er designet til at præstere og levere aerodynamisk effektivitet. Desuden har den nye Tesla Roadster et aftageligt glastag, der kan opbevares i bagagerummet, så du får en medrivende køreoplevelse.

Ved at lease en Tesla Roadster har du både en bil, der fungerer godt til hverdagskørsel og samtidigt har en kæmpe wow-faktor. Med el som energikilde kan du køre bil med god samvittighed – uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.

Lease din Roadster hos Nellemann Leasing

Nellemann Leasing kan hjælpe med det rigtige valg inden for leasing af bil. Vi tilbyder kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål angående leasing af Tesla Roadster. Bemærk, at der i dag findes et større brugtmarked for Tesla Roadster, og modellen med fordel kan hjemskaffes brugt.

Har du set dig lun på en anden specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Tesla modeller

leasing tesla model s

Tesla Model S

Elbilen Tesla Model S kom på markedet i 2012. Det er en elektrisk 5 dørs luksus sedan med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 528 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla S fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D. P100D byder blandt andet på “Ludicrous acceleration”, hvilket betyder 0-100km/t på 2.6 sekunder.

tesla model 3 leasing

Tesla Model 3

Elbilen Tesla Model 3 kom på markedet i 2018. Det er en elektrisk 5 dørs sedan i mellemklassen med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 560 km (afhængig af batteristørrelsen). Den fås i en “Long Range” og “Performance” version. “Long Range” versionen kan køre ekstra langt – op til 560km på en opladning.

tesla model x

Tesla Model X

Elbilen Tesla Model X kom på markedet i 2015. Det er en elektrisk 5 dørs luksus SUV med “mågevingedøre”, der har plads til 7 voksne og deres bagage. Den har et højt sikkerhedsniveau, HEPA-luftfiltreringssystem samt en rækkevidde på op til 565 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla X fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D

tesla roadster leasing

Tesla Roadster

Elbilen Tesla Roadster kom på markedet i 2008. Det er en elektrisk 2 dørs sportsvogn med en rækkevidde på op til 393 km (afhængig af batteristørrelsen) samt en 0-100km/t tid på 3.7 sekunder. Bemærk, at der idag findes et større brugtmarked for Tesla Roadster, og modellen med fordel kan hjemskaffes brugt.

Lease din Tesla model Y hos Nellemann Leasing

Tesla Model Y

Teslas Model Y kom på markedet i 2020 og lynhurtigt blevet en topsællert. Den har rækkevidde på op til 533 km, en topfart på 240 km/t og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing