Samtykke til markedsføring

Jeg giver samtykke til, at Nellemann Leasing må sende mig markedsføring på e-mail, SMS/MMS, sociale medier, app, push beskeder, widgets, via telefonopkald eller pr. post på egne samt samarbejdspartneres vegne.

Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger om adfærd og valg på hjemmesiden m.v. Markedsføringen omfatter nyhedsbreve, nyheder, annoncer, information og tilbud om:

  • Biler, biltilbehør og merchandise.
  • Reservedele og services til min bil
  • Leasing, forsikring, finansiering, vejhjælp og medlemskaber.
  • Konkurrencer, fordelsprogrammer, forbrugerinformation, kundetilfredshedsundersøgelser, events og arrangementer, herunder åbent hus og messer.
  • Jeg accepterer også, at Nellemann Leasing må kontakte mig for at indhente et fornyet samtykke, samt for at spørge mig om jeg ønsker at opdatere, ændre eller udvide mit samtykke.

 

Samtykket er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde fremtidige henvendelser ved at benytte link: [email protected]

Læs i øvrigt persondatapolitik om behandling af personoplysninger for Nellemann Leasing A/S her: Privatlivspolitik