1920×920

Flexleasing af importbil fra Tyskland

Det kan være meget fordelagtigt at importere din drømmebil fra Tyskland. Et stort udvalg af biler i Tyskland, lavere afskrivning, billigere bilforsikring er nogle af fordelene når du flexleaser. Læs mere her og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Det kan være meget fordelagtigt at importere din drømmebil fra Tyskland. Et stort udvalg af biler i Tyskland, lavere afskrivning, billigere bilforsikring er nogle af fordelene når du flexleaser. Læs mere her og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Hvorfor skal du importere din bil fra Tyskland?

I Danmark starter mange med at kigge på bilbasen.dk eller biltorvet.dk, eftersom de fleste danske forhandlere er til stede her – og de to sider udgør primært det danske marked for brugtvogne.

Det danske brugtvognsmarked er forholdsvis lille – specielt når vi kigger på vores europæiske naboer, Tyskland. Du er derfor nødsaget til at gå på kompromis, når du skal vælge en bil, hvis du begrænser dig udelukkende til det danske marked.

Samtidig er de fleste biler, som er til salg her inklusiv dansk registreringsafgift. Dette gør bl.a. at bilerne ikke er egnede til leasing.

I Tyskland er markedet som sagt meget større, og her kan du nemt finde din drømmebil uden at gå på kompromis. Et par hjemmesider, som du kan benytte til at finde en bil, som du ønsker at hjemtage, er følgende:

Du kan med fordel også kigge over til vores svenske naboer, som har et stort brugtvognsmarked ligeså. Blocket.se er f.eks. et meget godt sted at starte.

Når du har fundet bilen, som du gerne vil flexlease, skal du efterfølgende kontakte os med et link til bilen, og andre relevante informationer.

 

1000x850PORTAY

Nellemann Leasing

Hvad er kravene til importbiler?

For at opnå gunstige fordele, når du skal importere en bil fra f.eks. Tyskland eller andre lande, skal du være opmærksom på visse krav. Disse er følgende:

  1. Bilen skal minimum være 36 måneder gammel.
  2. Det skal være en autoriseret forhandler som sælger bilen.*
  3. Sørg for at bilen skal være sat til salg i det pågældende land.

*Såfremt der er tale om import af en special bil via en privat sælger, så kan dette muligvis lade sig gøre. Kontakt os venligst vedrørende dette lige her.

Har du ikke besluttet dig for hvilken bil, som du gerne vil flexlease? Så kan du tjekke udvalget af biler lige her.

Fordele ved flexleasing

Hvad er fordelene ved flexleasing?

Flexleasing er en meget fordelsagtig leasingform, når du skal finansiere en bil. Det giver en række fordele i forhold til betaling – specielt hvis bilen er på fuld registreringsafgift. Der er også andre fordele forbundet med flexleasing:

Likviditet
Ved indgåelse af en flexleasing-aftale kan du opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding. Leasingtager skal nemlig betale mindre, når der laves en flexleasing-aftale i forhold til at købe og indregistrere en bil hvor der betales 150% i afgift – på en gang.

Billigere forsikring og mindre værditab
Når du flexleaser en bil betaler du samtidig mindre i en bilforsikring. Ligeledes opnår du også en et mindre værditab. Begge dele skyldes at bilen vil stå uden en fuld afgift, og der er derfor større besparelser at hente.

Lavere afskrivning
Som følge af en bil med en høj registreringsafgift, ofte på 150%, er det naturligt at der er en stor afskrivning på grund af den høje købspris. Ved flexleasing undgår du en stor afskrivningsværdi, da der alene afskrives på bilens pris uden afgift – hvilket giver en stor besparelse i sidste ende.

Der betales mellem 0,5%-2% i registreringsafgift – alt efter bilens alder, når du har en bil via en flexleasingkontrakt. Denne afgift indgår i den månedlige ydelse ligeså. Periodeafgiftssatserne, som de også kaldes, er defineret ud fra køretøjets første registreringsdato – de ser ud som følger:

  • 0-3 måneder: 2% i registreringsafgift
  • 3-36 måneder: 1% i registreringsafgift
  • +36 måneder: 0,5% i registreringsafgift

Fleksibilitet
Varigheden af bilens indregistering bestemmer du selv om leasingtager, når du vælger flexleasing. Det er en optimal metode, specielt hvis du har en bil som er sæsonafhængig. Det kan f.eks. være en sportsvogn, firehjulstrækker eller en cabriolet.

Når din flexleasingkontrakt udløber er bilen afgiftfri. Det betyder at det er nemmere for dig at sælge bilen videre til f.eks. en udenlandsk køber. Hvis bilen ikke er fritaget for afgifter og stadig er indregisteret i Danmark, så ville du kun kunne sælge den på det danske marked. Flexleasing giver dig dermed større fleksibilitet og et større marked at sælge til.

1000x850dbx
checkmark-black
Likviditet
Opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding.
checkmark-black
Billigere forsikring og mindre værditab
Betal mindre i bilforsikring.
checkmark-black
Lavere afskrivning
Undgå du stor afskrivningsværdi.
checkmark-black
Fleksibilitet
Bestem selv varigheden af bilens indregistering.

Hvad er fordelene ved import og flexleasing fra Tyskland?

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi at give et samlet tilbud på import, hjemtagelse, klargøring og leasing af brugte biler fra Tyskland.

Import og hjemtagelse kan umiddelbart lyde som en ekstra omkostning, men fordi der hjemtages flere biler af gangen til leasingkunder, er hjemtagelsesprisen ikke høj.

Leder du efter f.eks. en Mercedes i den helt store motorvariant med komfortsæder, læderindtræk og sportspakke? Eller måske en elbil som f.eks. Tesla? Så kan det godt betale sig at kigge på f.eks. mobile.de og få et tilbud på import og leasing hos Nellemann Leasing.

Vi har over 10 års erfaring med import af biler, og dermed kan vi nemt være behjælpelig med at finde din næste bil. Vores leasingtilbud er altid inkl.:

✓ Hjemtagelse på autotransport
✓ Vi indestår for bilens aftalestand
✓ Toldsyn, gennemgang og klargøring

1000x850a
Forstå flexleasing på 5 minutter
Tilbud på flexleasing

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing

Hos Nellemann Leasing er førstegangsydelsen altid 100% nedskrivning på bilens restværdi.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

1000x850uuu

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder

checkmark-black
Sund økonomi
Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!
checkmark-black
+1.000 kunder
Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.
checkmark-black
Vi efterlever SKAT
Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.
checkmark-black
Sikker udlevering
Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.
1920x900r

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing