Flexleasing af importbil fra Tyskland

Det kan være meget fordelagtigt at importere din drømmebil fra Tyskland.
Et stort udvalg af biler i Tyskland, lavere afskrivning, billigere bilforsikring er nogle af fordelene når du flexleaser.
Læs mere her og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Hvorfor skal du importere din bil fra Tyskland? 

I Danmark starter mange med at kigge på bilbasen.dk eller biltorvet.dk, eftersom de fleste danske forhandlere er til stede her – og de to sider udgør primært det danske marked for brugtvogne. 

Det danske brugtvognsmarked er forholdsvis lille – specielt når vi kigger på vores europæiske naboer, Tyskland. Du er derfor nødsaget til at gå på kompromis, når du skal vælge en bil, hvis du begrænser dig udelukkende til det danske marked. 

Samtidig er de fleste biler, som er til salg her inklusiv dansk registreringsafgift. Dette gør bl.a. at bilerne ikke er egnede til leasing. 

I Tyskland er markedet som sagt meget større, og her kan du nemt finde din drømmebil uden at gå på kompromis. Et par hjemmesider, som du kan benytte til at finde en bil, som du ønsker at hjemtage, er følgende: 

Du kan med fordel også kigge over til vores svenske naboer, som har et stort brugtvognsmarked ligeså. Blocket.se er f.eks. et meget godt sted at starte. 

Når du har fundet bilen, som du gerne vil flexlease, skal du efterfølgende kontakte os med et link til bilen, og andre relevante informationer. Du finder vores kontaktformular lige her.

Hvad er kravene til importbiler? 

For at opnå gunstige fordele, når du skal importere en bil fra f.eks. Tyskland eller andre lande, skal du være opmærksom på visse krav. Disse er følgende: 

  1. Bilen skal minimum være 36 måneder gammel. 
  2. Det skal være en autoriseret forhandler som sælger bilen.* 
  3. Sørg for at bilen skal være sat til salg i det pågældende land.

*Såfremt der er tale om import af en special bil via en privat sælger, så kan dette muligvis lade sig gøre. Kontakt os venligst vedrørende dette lige her.

Har du ikke besluttet dig for hvilken bil, som du gerne vil flexlease? Så kan du tjekke udvalget af biler lige her.

Hvad er flexleasing – og hvad er fordelene?

Kort sagt, så handler flexleasing om at finansiere en bil med en mindre kapitalbinding i forhold til finansiering af en bil på fuld afgift gennem et banklån. Det giver et lavere udbetalingsbeløb, da bilen finansieres uden registreringsafgift, hvorefter man leaser pladerne i de aktive måneder.

Yderligere er det også nemt at omsætte bilen efter endt leasingperiode, eksempelvis til udlandet, da bilen, som følge af leasingaftalen er uden registreringsafgift. Du kan læse meget mere om flexleasing lige her.

Likviditet

Du kan opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding. Eftersom at leasingtager skal betale mindre, når en flexleasing-aftale indgåes kontra køb og indregistrering af bil, hvor der betales 150% i afgift – på en gang.

Billigere forsikring og mindre værditab

Du betaler mindre i bilforsikring og samtidig opnår du et mindre værditab, når du flexleaser en bil. Dette skyldes at bilen står uden en fuld afgift.

Lavere afskrivning

Ved flexleasing undgår du en stor afskrivningsværdi, da der afskrives på bilens pris uden afgift – hvilket giver en stor besparelse til sidst. Dette skal ses i forhold til, at der ofte er en høj afskrivning på biler med en høj købspris og registreringsafgift.

Alt efter bilens alder, når du har en flexleasingkontrakt, betaler du mellem 0,5-2% i registreringsafgift. Afgiften indgår i den månedlige ydelse, og er defineret ud fra køretøjet første registreringsdato – hvilket kan være følgende:

  • 0-3 måneder: 2% i registreringsafgift
  • 3-36 måneder: 1% i registreringsafgift
  • +36 måneder: 0,5% i registreringsafgift

Fleksibilitet

Varigheden af bilens indregistering bestemmer du selv som leasingtager. Det er meget optimalt, hvis du f.eks. har en bil som er sæsonafhængig. Af eksempler kan nævnes; sportsvogne, firehjulstrækker eller en cabriolet.

Hvad er fordelene ved import og flexleasing fra Tyskland?

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi at give et samlet tilbud på import, hjemtagelse, klargøring og leasing af brugte biler fra Tyskland.

Import og hjemtagelse kan umiddelbart lyde som en ekstra omkostning, men fordi der hjemtages flere biler af gangen til leasingkunder, er hjemtagelsesprisen ikke høj.

Leder du efter f.eks. en Mercedes i den helt store motorvariant med komfortsæder, læderindtræk og sportspakke? Eller måske en elbil som f.eks. Tesla? Så kan det godt betale sig at kigge på f.eks. mobile.de og få et tilbud på import og leasing hos Nellemann Leasing.

Vi har over 10 års erfaring med import af biler, og dermed kan vi nemt være behjælpelig med at finde din næste bil. Vores leasingtilbud er altid inkl.:

✓ Hjemtagelse på autotransport
✓ Vi indestår for bilens aftalestand
✓ Toldsyn, gennemgang og klargøring

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing og import af bil

Udfyld formularen herunder med diverse informationer om bilen samt evt. et link til nævnte køretøj – du får svar indenfor 24 timer. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder.

Sund økonomi

Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!

Vi efterlever SKAT

Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.

+1.000 kunder

Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.

Sikker udlevering

Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.