Sæsonleasing

Med sæsonleasing betaler du kun afgift for de måneder, du bruger bilen.
Du kan f.eks. køre i cabriolet over sommeren eller firehjulstrækker om vinteren.
Få tilbud på sæsonleasing via knappen herunder og modtag dit tilbud inden for 24 timer.

Hvad er sæsonleasing?

Har du lyst til at køre cabriolet, når solen står højt på himmelen, men er du samtidig helst fri for at betale for de kedelige vintermåneder? Så er sæsonleasing løsningen.

Sæsonleasing betyder, at du kun betaler registreringsafgift for de måneder, hvor du faktisk bruger bilen. F.eks. kan du lease en cabriolet eller sportsvogn i sommermånederne eller en firehjulstrækker til vinteren.

Med sæsonleasing bestemmer du nemlig selv, hvornår din leasingperiode skal være aktiv, og du betaler kun for registreringsafgiften i denne periode. Dette kan lade sig gøre, da flexleasing giver mulighed for at betale afgiften på bilen pr. måned.

Betal kun afgift for dine aktive måneder

Sæsonleasing er en form for flexleasing, hvilket betyder, at afgiften betales pr. måned i stedet for på én gang som ved kontantkøb.

Er din drømmebil f.eks. en åben Porsche, Ferrari eller Mercedes-Benz, så kan bilen indregistreres i et begrænset antal måneder, f.eks. 6 sommermåneder, og du betaler dermed ikke afgift i de restende måneder.

Derfor er sæsonleasing specielt relevant for sportsvogne, cabrioleter, større firehjulstrækkere eller lignende specialbiler, der bruges enten om sommeren eller vinteren.

LAVERE MÅNEDLIG YDELSE OG UDGIFTER

Et eksempel på en typisk sæsonleasingaftale kan være en cabriolet, hvor bilen er aktiv fra april til september, hvilket giver 6 aktive måneder og 6 passive måneder. Her laver vi en kontrakt for aktivperioden og efterfølgende en kontrakt for passivperioden, hvor vi fortsat varetager finansiering af bilen samt forsikring.

Prismæssigt er passivperioden naturligvis billigere, da bilen ikke har plader på i den periode, og der derfor ikke betales registreringsafgift og grøn afgift.

Sæsonleasing kan desuden laves som både privat-, erhverv– eller splitleasing. Dog kan passivperioden ikke være split, da der ikke er et forbrug at splitte. Passivkontrakten skal derfor være enten privat eller erhverv.

VÆLG SELV AKTIVE MÅNEDER

Du bestemmer helt selv, om du vil have f.eks. 3, 6 eller 8 aktive måneder, og du beslutter også selv, hvilken måned du vil starte din aktive periode.

Det typiske er imidlertid en leasingaftale med 6 aktive og 6 passive måneder, som passer med forår/sommerhalvåret og efterår/vinterhalvåret.

Flere og flere vælger derfor også at have to biler på sæsonleasing, hvilket giver mulighed for at køre i f.eks. Range Rover om vinteren og Porsche om sommeren.

REG. 05/2013, 42.000 KM

Eksempel på sæsonleasing

Her kan du se et eksempel på sæsonleasing af en Porsche 911. Eksemplet er beregnet ud fra 6 aktive og 6 passive måneder.
Udstyr
Aut.gear/PDK, 20” Porsche alufælge, sportsudstødning, Sport-Chrono pakke, PCM navigation, SportDesign læderrat, keyless go m.m.
førstegangsydelse
169.000,- EX, MOMS
månedlig ydelse
8.995,- EX. MOMS PR. MDR.
Erhverv, sæsonleasing med 6 aktive og 6 passive måneder, alle priser er ex moms, restværdi: 413.000 kr. ekskl. moms og DK afgift.

Få tilbud på import og flexleasing

Vi har lang erfaring i at importere biler, og kan også finde din næste bil. Vores leasingtilbud er altid inkl.:

Hjemtagelse på autotransport
Vi indestår for bilens aftalte stand
Toldsyn, gennemgang og klargøring

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder.

Sund økonomi

Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!

Vi efterlever SKAT

Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.

+1.000 kunder

Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.

Sikker udlevering

Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-fre 9.00-17.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

Nellemann-Leasing-leasing-konsulenter-4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.