1920x920a

Sæsonleasing

Med sæsonleasing betaler du kun afgift for de måneder, du bruger bilen. Du kan for eksempel køre i cabriolet over sommeren og firehjulstrækker om vinteren. Få tilbud på sæsonleasing via knappen herunder, og modtag dit tilbud inden for 24 timer.

Med sæsonleasing betaler du kun afgift for de måneder, du bruger bilen. Du kan for eksempel køre i cabriolet over sommeren og firehjulstrækker om vinteren. Få tilbud på sæsonleasing via knappen herunder, og modtag dit tilbud inden for 24 timer.

Nellemann Leasing

Hvad er sæsonleasing?

Har du lyst til at køre cabriolet, når solen står højt på himmelen, men er du samtidig helst fri for at betale for de kedelige vintermåneder? Så er sæsonleasing løsningen.

Sæsonleasing betyder, at du kun betaler registreringsafgift for de måneder, hvor du faktisk bruger bilen. For eksempel kan du lease en cabriolet eller sportsvogn i sommermånederne eller en firehjulstrækker til vinteren.

Med sæsonleasing bestemmer du nemlig selv, hvornår din leasingperiode skal være aktiv, og du betaler ligeledes kun for registreringsafgiften i denne periode. Dette kan lade sig gøre, da flexleasing giver mulighed for at betale afgiften på bilen pr. måned.

 

1000×850

Hvornår skal du vælge sæsonleasing?

Sæsonleasing er for dig, der gerne vil køre i en sæsonbetonet bil, men som ikke ønsker at betale for de perioder, du ikke bruger den.

Derfor er sæsonleasing specielt relevant for sportsvogne, cabrioleter, større firehjulstrækkere eller lignende specialbiler, der bruges enten om sommeren eller vinteren.

Men det er flere fordele ved denne leasingform – vi kan blandt andet nævne følgende:

1000x850k

Hvorfor skal du vælge Sæsonleasing?

✓ Betal kun afgift for dine aktive måneder

Sæsonleasing er en form for flexleasing, hvilket betyder, at afgiften betales pr. måned i stedet for på én gang som ved kontantkøb.

Er din drømmebil for eksempel en åben PorscheFerrari eller Mercedes-Benz, så kan bilen indregistreres i et begrænset antal måneder, for eksempel 6 sommermåneder. Det betyder, at du altså ikke betaler afgift i de resterende måneder.

✓ Lavere månedlige ydelser og udgifter

Et eksempel på en typisk sæsonleasingaftale kan være en cabriolet, hvor bilen er aktiv fra april til september, hvilket giver 6 aktive måneder og 6 passive måneder. Her laver vi en kontrakt for aktivperioden og efterfølgende en kontrakt for passivperioden, hvor vi fortsat varetager finansiering af bilen samt forsikring.

Prismæssigt er passivperioden naturligvis billigere, da bilen ikke har plader på i den periode, og du derfor ikke betales registreringsafgift og grøn afgift.

Sæsonleasing kan desuden laves som både privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing. Dog kan passivperioden ikke være split, da der ikke er et forbrug at splitte. Passivkontrakten skal derfor være enten privat eller erhverv.

✓ Vælg selv aktive måneder

Du bestemmer helt selv, om du vil have for eksempel 3, 6 eller 8 aktive måneder, og du beslutter også selv, hvilken måned du vil starte din aktive periode.

Det typiske er imidlertid en leasingaftale med 6 aktive og 6 passive måneder, som passer med forår/sommerhalvåret og efterår/vinterhalvåret.

Flere og flere vælger derfor også at have to biler på sæsonleasing, hvilket giver mulighed for at køre i for eksempel Range Rover om vinteren og Porsche om sommeren.

Indhent et tilbud på sæsonleasing

Med sæsonleasing er der ingen grund til at gå på kompromis på trods af årstiden. Du kan både køre i den solide, skridsikre SUV om vinteren og i den klassiske cabriolet om sommeren.

Hos Nellemann Leasing står vi klar til at guide dig gennem din foretrukne leasingform.

Kontakt os allerede i dag, og indhent et uforpligtende tilbud – vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette bil, indhente priser og ikke mindst sikre, at du får det absolut mest fordelagtige tilbud på din leasing.

REG. 05/2013, 42.000 KM

Eksempel på sæsonleasing

Her kan du se et eksempel på sæsonleasing af en Porsche 911. Eksemplet er beregnet ud fra 6 aktive og 6 passive måneder.
UDSTYR

Aut.gear/PDK, 20” Porsche alufælge, sportsudstødning, Sport-Chrono pakke, PCM navigation, SportDesign læderrat, keyless go m.m.

FØRSTEGANGSYDELSE

169.000,- EX, MOMS

MÅNEDLIG YDELSE

8.995,- EX. MOMS PR. MDR.

Erhverv, sæsonleasing med 6 aktive og 6 passive måneder, alle priser er ex moms, restværdi: 413.000 kr. ekskl. moms og DK afgift.
1000x850c

Læs mere om leasingtyper hos Nellemann Leasing

erhvervsleasing via finansiel flexleasing

Erhvervsleasing

Denne type er den mest almindelige form for leasing hos Nellemann Leasing. Oftest er det en brugt bil, der leases ud, da biler, der er 2-3 år, er fordelagtige i henhold til danske afgiftsregler.

finansiel privatleasing hos Nellemann leasing

Privatleasing

Privatleasing hos Nellemann Leasing er det mange kender som den klassiske finansielle leasing. Her har du en førstegangsydelse og en månedlig ydelsen som du skal betale, og derudover har du en restværdi som det er dig der indestår for.

800×6501

Leasing på gule plader

Er bagsæderne ikke nødvendige for dig? Så kan der være penge at spare ved at flexlease din bil på gule plader. Gulpladebiler har nemlig lavere afgift, og derfor bliver både beskatningen og den månedlige ydelse lavere end på hvidpladebiler…

800×6502

Splitleasing – ingen beskatning

Ved eksklusive biler er det ofte beskatning af fri bil, der er afgørende for totaløkonomien. Kører du meget for dit firma, er splitleasing løsningen. Med splitleasing indgås der to kontrakter på en bil..

sæsonleasing hos Nellemann Leasing

Søsonleasing

For sæsonbiler kan man lave aftaler, hvor bilen kun er indregistreret i de ønskede måneder, for eksempel 6 måneder om året. Vi laver enkeltstående aktiv- og passivkontrakter, som passer til dit behov.

800×6503

Releasing – leasing af brugt bil

Der er økonomiske fordele ved releasing af en brugt bil, som er en voksende leasingvariant. Du tænker måske, at releasing betyder en dårligere kvalitet på bilen, men vi går op i, at bilen er klargjort med en mekanisk gennemgang og en udvendig og indvendig klaring og rensning.

Flexleasing er en leasingform, hvor du får muligheden for at lease en bil med en anseeligt mindre kapitalbinding
Tilbud på flexleasing

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing

Hos Nellemann Leasing er førstegangsydelsen altid 100% nedskrivning på bilens restværdi.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Vi er dit dedikerede leasingselskab

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder

checkmark-black
Sund økonomi
Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!
checkmark-black
+1.000 kunder
Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.
checkmark-black
Vi efterlever SKAT
Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.
checkmark-black
Sikker udlevering
Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing