1160×650

Flexleasing Aarhus

Nellemann Leasing er din kvalitetsbevidste udbyder af flexleasing i Aarhus. Besøg os i Viby – eller indhent et tilbud, og få svar inden for 24 timer, hvis du allerede er afklaret.

Nellemann Leasing er din kvalitetsbevidste udbyder af flexleasing i Aarhus. Besøg os i Viby – eller indhent et tilbud, og få svar inden for 24 timer, hvis du allerede er afklaret.

Nellemann Leasing

Leasing af luksusbiler i Aarhus

Med vores nye afdeling i Viby tilbyder Nellemann Leasing nu også flexleasing i Aarhus – akkurat ligesom vi har gjort det i en årrække i Herlev. Har du før været vant til at tage turen over broen for at flexlease hos os, kan du altså nu nøjes med en tur til Aarhus.

Vi rykker dermed tættere på vores kunder i Jylland – som vi har en hel del af. Det har længe været relevant for os at åbne en ny filial på fastlandet, så der var kortere vej til leasing af luksusbiler for vores jyske kunder – og det er der altså nu.

Drømmer du derfor om at lease en luksusbil? Og synes du, at der er lige lovligt langt til København? Så kan du nu med fordel benytte dig af Nellemann Leasing

 

1000x850cld

Flexleasing i Aarhus – ellers noget nyt?

Egentligt ikke. I Aarhus får du den samme form for flexleasing og den samme høje service, vi hele tiden har udbudt. Den kan du læse meget mere om her. Det eneste nye er den geografiske placering og dermed højere bekvemmelighed for dig – og at du nu også har trygheden i at kunne tage en fysisk snak med din konsulent i det jyske.

Som kunde i Aarhus er du sikret præcis de samme vilkår, som hvis du leaser gennem vores Herlev-afdeling. Du vil også fortsat opleve en langt mindre kapitalbinding, end hvis du købte en tilsvarende bil – og du vil ligeledes fortsat kunne vælge mellem et stort udbud af biler, når de handles i udlandet.

1000x850aar

Fleksibel leasing

Flexleasing er den mest populæres form for leasing, hvor du finansierer bilens uden registreringsafgift. Det gør, at kapitalbindingen er væsentligt lavere, end hvis du eksempelvis skal finansiere en bil på fuld afgift gennem banken.

At vi så udelukkende leaser luksusbiler, gør det nemt for dig i den anden ende af din leasingperiode også. For bilen er grundet sin eksklusivitet nem at omsætte bagefter.

Flexleasingaftalen hjælper faktisk også efter endt leasing, da bilen fortsat er uden registreringsafgift – og dermed mulig at udbyde til købere i udlandet også.

Fordele ved at flexlease hos Nellemann Leasing i Aarhus:
Samme favorable flexleasing som altid ✓
Stor fleksibilitet ✓
Tilbud inden for 24 timer ✓

1000x850kia

I Aarhus byder vi på showroom med otte biler

Med den nye åbning kan du ikke bare opleve os fra Nellemann Leasing tæt på, men også vores luksuriøse biler. Vi byder nemlig på et showroom, hvor vi stiller et bredt udvalg af luksusbilerl rådighed for dig og andre kunder.

Med vores nye mulighed for billeasing i Aarhus kan du altså både hente rådgivning, lave aftale OG prøve luksusbil. Så kan du nemlig se din kommende bil an – og drømmer du om en anden bil end de otte på show, bestiller vi bare din ønskede model til Aarhus.

Find vores nye filial i dag – gennemskuelig billeasing i Aarhus

Er du på udkig efter en gennemskuelig og kvalitetsbevidst udbyder af flexleasing i Aarhus? Så besøg os i dag på Jens Juuls Vej 14 i Viby J. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil – uanset om du besøger os i København eller Aarhus.

Vi har været i gang i Aarhus siden januar 2021 – så nu mangler vi bare, at du hopper med på vognen.

Forstå flexleasing på 5 minutter
Tilbud på flexleasing

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing

Hos Nellemann Leasing er førstegangsydelsen altid 100% nedskrivning på bilens restværdi.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

1000×850

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder

checkmark-black
Sund økonomi
Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!
checkmark-black
+1.000 kunder
Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.
checkmark-black
Vi efterlever SKAT
Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.
checkmark-black
Sikker udlevering
Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing