Releasing – leasing af brugt bil

Overvejer du flexleasing, kan du med fordel overveje releasing –
en voksende leasingvariant, som flere og flere benytter sig af, og som vi også tilbyder hos Nellemann Leasing.

Leasing af eksklusive brugte biler

Leasing er langtidsleje af en bil indenfor en bestemt tidsperiode – og leasing af en brugt bil er så langtidsleje af en tilkørt bil. Hos Nellemann Leasing tilbyder vi flexleasing af både fabriksnye og tilkørte biler – uanset hvad får du foretrækker, kan du altid vælge mellem et stort udvalg af eksklusive biler.

Ligesom køb af brugte biler er mere prisvenlig end nye biler, er der også økonomiske fordele ved at lease en brugt bil. Derfor er releasing, som det populært kaldes, også en voksende og eftertragtet leasingvariant. Det er især, når bilen er fyldt 3 år, at denne leasingform bliver eftertragtet

Tilkørte biler i luksusklassen

Selvom det er brugte biler, du leaser, er vi dog ikke gået ned på luksuriøsiteten i vores sortiment. Releasing hos Nellemann Leasing gælder nemlig udelukkende biler i luksusklassen, ligesom det altid gør hos os.

  • Samme fordele som ved almindelig leasing – slip for besvær, betaling af registreringsafgift m.m.
  • Lavere førstegangsydelse og månedlig ydelse.

 

Er du på udkig efter eksklusiv leasing af brugte biler?

Er releasing det nye sort?

Leasing af biler er generelt en favorabel økonomisk løsning i forhold til køb af biler – der samtidig giver mulighed for at prøve mange forskellige, eksklusive biler. Når releasing imidlertid er endnu billigere, er det så det nye sort inden for billeasing?

Måske.

Leasing af brugt bil er langt mere eksklusivt, end det lyder. Bilerne du vil release, vil nemlig typisk være en af vores biler, der er blevet leaset fra ny, og så vender hjem til os. Det er altså biler, som vi selv har importeret gennem vores store netværk, og som efter minimum 3 års brug nu er klar til at give endnu en kvalitetsbevidst chauffør køreglæde og komfort.

Dermed kan releasing godt konkurrere med de andre populære leasingformer, da køreoplevelsen næsten vil være den samme som ved leasing af ny bil – bare med en lavere pris.

Fordele ved releasing

Fordelene ved releasing er mange, og vi kan varmt anbefale modellen. Du får samme køreoplevelse og samme fordele som ved andre leasingformer.

Faktisk får du endnu større fordele ved denne leasingtype, da både førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er lavere end ved helt nye biler. Desuden er bilen som regel hurtigere klar, eftersom den ikke skal bestilles hjem fra udlandet, ligesom spritnye biler ofte skal.

Du får naturligvis fremlagt alle de data, vi har på bilens brug, så du kan forholde dig til eventuelle brugsskader. Vi releaser dog kun biler, som er i udsøgt stand og kvalitet stadig, så du er sikret en eksklusiv køreoplevelse.

Fordele:

Kontakt os for mere information om leasing af brugt bil

Har du brug for vejledning eller mere information om leasing af brugt bil, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 39 25 20 00, eller skriv til info@nellemannleasing.dk. Vi kan også fanges via kontaktformularen eller i en af vores afdelinger. Du finder os på Lyskær 7 i Herlev og på Jens Juuls Vej 14 i Viby J i Aarhus.

Vi står klar alle hverdage fra 9-17 til at hjælpe med dine spørgsmål om leasing – hvad end det så er privat-, split-, sæsonleasing eller leasing af brugt bil.