1920×920

Releasing – leasing af brugt bil

Overvejer du flexleasing, kan du med fordel overveje releasing – en voksende leasingvariant, som flere og flere benytter sig af, og som vi også tilbyder hos Nellemann Leasing.

Overvejer du flexleasing, kan du med fordel overveje releasing – en voksende leasingvariant, som flere og flere benytter sig af, og som vi også tilbyder hos Nellemann Leasing.

Nellemann Leasing

Leasing af eksklusive brugte biler

Leasing er langtidsleje af en bil indenfor en bestemt tidsperiode – og releasing af en brugt bil er så langtidsleje af en tilkørt bil. Hos Nellemann Leasing tilbyder vi flexleasing af både fabriksnye og tilkørte biler – uanset hvad får du foretrækker, kan du altid vælge mellem et stort udvalg af eksklusive biler.

Ligesom køb af brugte biler er mere prisvenlig end nye biler, er der også økonomiske fordele ved at lease en brugt bil. Derfor er releasing, som det populært kaldes, også en voksende og eftertragtet leasingvariant. Det er især, når bilen er fyldt 3 år, at denne leasingform bliver eftertragtet.

1000×850

Tilkørte biler i luksusklassen

Selvom det er brugte biler, du leaser, er vi dog ikke gået ned på luksuriøsiteten i vores sortiment. Releasing hos Nellemann Leasing gælder nemlig udelukkende biler i luksusklassen, ligesom det altid gør hos os.

  • Samme fordele som ved almindelig leasing – slip for besvær, betaling af registreringsafgift m.m.
  • Lavere førstegangsydelse og månedlig ydelse.
100×850

Nellemann Leasing

Er releasing det nye sort?

Leasing af biler er generelt en favorabel økonomisk løsning i forhold til køb af biler – der samtidig giver mulighed for at prøve mange forskellige, eksklusive biler. Når releasing imidlertid er endnu billigere, er det så det nye sort inden for billeasing?

Måske.

 

Leasing af brugt bil er langt mere eksklusivt, end det lyder. Bilerne du vil release, vil nemlig typisk være en af vores biler, der er blevet leaset fra ny, og så vender hjem til os. Det er altså biler, som vi selv har importeret gennem vores store netværk, og som efter minimum 3 års brug nu er klar til at give endnu en kvalitetsbevidst chauffør køreglæde og komfort.

Dermed kan releasing godt konkurrere med de andre populære leasingformer, da køreoplevelsen næsten vil være den samme som ved leasing af ny bil – bare med en lavere pris.

1000x850u

Fordele ved releasing

Fordelene ved releasing er mange, og vi kan varmt anbefale modellen. Du får samme køreoplevelse og samme fordele som ved andre leasingformer.

Faktisk får du endnu større fordele ved denne leasingtype, da både førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er lavere end ved helt nye biler. Desuden er bilen som regel hurtigere klar, eftersom den ikke skal bestilles hjem fra udlandet, ligesom spritnye biler ofte skal.

Du får naturligvis fremlagt alle de data, vi har på bilens brug, så du kan forholde dig til eventuelle brugsskader. Vi releaser dog kun biler, som er i udsøgt stand og kvalitet stadig, så du er sikret en eksklusiv køreoplevelse.

Fordele:

  • Samme eksklusive biler som altid
  • Mere økonomisk favorabel leasingmodel
  • Hurtigere levering
1920x900k
Tilbud på flexleasing

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing

Hos Nellemann Leasing er førstegangsydelsen altid 100% nedskrivning på bilens restværdi.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

1000x850ooo

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder

checkmark-black
Sund økonomi
Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!
checkmark-black
+1.000 kunder
Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.
checkmark-black
Vi efterlever SKAT
Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.
checkmark-black
Sikker udlevering
Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing