Leasingskolen – lektion 4: Privatleasing

I forrige lektion af Leasingskolen hos Nellemann Leasing så vi nærmere på erhvervsleasing, og har du allerede læst lektionen, er du måske blevet klogere på de muligheder og fordele du får ved at erhvervslease. Men ‘Er det også muligt at privatlease?’ tænker du måske så. Og ja – selvfølgelig er det det! Og det er netop privatleasing, vi tager under luppen i denne lektion. Der findes dog to forskellige former for privatleasing, som mange ofte forveksler med hinanden. Dem ser vi nærmere på i det følgende.

Af Mads |
Leasingskolen – lektion 4: Privatleasing

Hvordan fungerer privatleasing af en bil?

De to forskellige former for privatleasing er den operationelle leasing og den finansielle leasing – også kendt som flexleasing. Sidstnævnte er Nellemann Leasing eksperter i. Men hvad er forskellene på de to leasingformer?

Den operationelle leasing

Den operationelle leasing er den klassiske ‘all inclusive’ leasing, som du typisk finder hos de autoriserede forhandlere af nye biler. Ved denne leasing er service typisk inkluderet, og du indestår ikke for restværdien. Når leasingperioden udløber, kører du blot bilen tilbage til forhandleren og stiller den.

Leasing-ydelsen ved operationel leasing er oftest væsentligt højere end ved finansiel leasing. Derudover handler operationel leasing af nyere biler typisk om standardbiler, hvor mulighederne for at specificere dem ikke er særlig stor.

Operationel leasing er derfor til dig, som ønsker en bil, og som ikke har de store krav til, hvilken type det skal være.

Den finansielle leasing

Ved finansiel flexleasing indestår du selv for restværdien og omkostningerne ved at køre i bilen. Det betyder, at vi kan skrue den månedlige ydelse lidt længere ned, end man kan ved klassisk operationel leasing. På den måde har du mulighed for at få en lidt federe bil at køre rundt i.

Derfor er finansiel leasing til dig, som ved lige præcis, hvad du gerne vil have.

Den finansielle leasing er den type leasing, som Nellemann er eksperter i. Det betyder også, at når du leaser en bil finansielt hos Nellemann Leasing, sidder du sammen med en af vores konsulenter, og i fællesskab vælger I lige præcis den bil, som passer bedst til dig.

Hvis du endnu har spørgsmål til privatleasing af biler, er du velkommen til at kontakte os for svar eller et tilbud på din kommende leasingaftale.

Du kan gense eller genlæse den forrige lektion om erhvervsleasing her eller springe direkte videre til næste lektion om splitleasing – en leasingform, hvor du ​​deler omkostningerne op i privat- og erhvervsandele.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00 - Fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
pin

Adresse

Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J (Aarhus afdeling)
mail

E-mail

telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.