Stationcar leasing

En stationcar rummer mange muligheder for dig som bilejer, eksempelvis stort bagagerum og stor køreglæde. Hos Nellemann Leasing har vi et stort udvalg af stationcars, som du har mulighed for flexlease. Læs mere her, og få et tilbud allerede inden for 24 timer.

Flexleasing af stationcar

Med en flexleasingaftale på din næste stationcar er du sikret en lavere afskrivning, en billigere bilforsikring samt en kortere afskrivningsperiode. Dermed er du sikret en fleksibel leasingaftale på dine præmisser, når du skal lease en stationcar. 

Køreglæde, komfort og en gennemsigtig leasingaftale er vores højeste prioritet hos Nellemann Leasing. Vi tilbyder både erhvervsleasing, splitleasing samt rendyrket privatleasing af vores stationcars. Ønsker du en specifik model, så er du velkommen til at kontakte os – så får du svar indenfor 24 timer.

Hvad er en stationcar?

En stationcar er stor og rummelig. Det er en praktisk biltype, som er god og rummelig, har høj sikkerhed, fantastisk komfort og kører godt og stabilt på længere ture. Faktisk, så er der også forskellige navne for en stationcar, eftersom at hver bilproducent har hver deres egen betegnelse. Hos BMW hedder de Touring, Opel kalder dem Sports Tourer (ST), mens KIA og Peugeot kalder dem hhv. Sportswagon (SW) og Station Wagon (SW)

Da en stationcar ofte er et tilvalg på større biltyper, betyder det at hver bilmærke har flere forskellige stationcars at vælge imellem. Den er ligeledes bygget ud fra en hatchback/sedan, hvilket giver et større bagagerum med et bagklap med et vindue i.

Hvorfor skal du lease en stationcar hos Nellemann Leasing?

Hos Nellemann Leasing finder du et stort udvalg af stationcars fra de mest anerkendte bilmærker. Ved at flexlease en stationcar bestemmer du selv varigheden af bilens afskrivning samtidig med at du betaler mindre for en bilforsikring og får en lavere afskrivning. Kort sagt, så får du en fleksibel leasingaftale på dine præmisser, når du leaser en stationcar hos os.

Køreglæde og komfort er altid noget vi går op i hos Nellemann Leasing, og vi kan tilbyde både erhvervsleasing, splitleasing eller privatleasing af vores stationcars.

Hvad er flexleasing – og hvad er fordelene?

Kort sagt, så handler flexleasing om at finansiere en bil med en mindre kapitalbinding i forhold til finansiering af en bil på fuld afgift gennem et banklån. Det giver et lavere udbetalingsbeløb, da bilen finansieres uden registreringsafgift, hvorefter man leaser pladerne i de aktive måneder.

Yderligere er det også nemt at omsætte bilen efter endt leasingperiode, eksempelvis til udlandet, da bilen, som følge af leasingaftalen er uden registreringsafgift. Du kan læse meget mere om flexleasing lige her.

Likviditet

Du kan opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding. Eftersom at leasingtager skal betale mindre, når en flexleasing-aftale indgåes kontra køb og indregistrering af bil, hvor der betales 150% i afgift – på en gang.

Billigere forsikring og mindre værditab

Du betaler mindre i bilforsikring og samtidig opnår du et mindre værditab, når du flexleaser en bil. Dette skyldes at bilen står uden en fuld afgift.

Lavere afskrivning

Ved flexleasing undgår du en stor afskrivningsværdi, da der afskrives på bilens pris uden afgift – hvilket giver en stor besparelse til sidst. Dette skal ses i forhold til, at der ofte er en høj afskrivning på biler med en høj købspris og registreringsafgift.

Alt efter bilens alder, når du har en flexleasingkontrakt, betaler du mellem 0,5-2% i registreringsafgift. Afgiften indgår i den månedlige ydelse, og er defineret ud fra køretøjet første registreringsdato – hvilket kan være følgende:

  • 0-3 måneder: 2% i registreringsafgift
  • 3-36 måneder: 1% i registreringsafgift
  • +36 måneder: 0,5% i registreringsafgift

Fleksibilitet

Varigheden af bilens indregistering bestemmer du selv som leasingtager. Det er meget optimalt, hvis du f.eks. har en bil, som er sæsonafhængig.

Det kan være en fordel, hvis du foretrækker at køre i SUV om vinteren, hvor føret kan være glat, men hellere vil køre stationcar om sommeren.

Sådan leaser du en stationcar hos Nellemann Leasing

Du har måske allerede overvejet at lease en stationcar. Men hvordan ser rejsen ud fra, “jeg overvejer at lease en stationcar”, til du får nøglerne i hånden?

Det spørgsmål står vi klar til at hjælpe dig med hos Nellemann. Ellers læs videre, og lad os gennemgå processen – fra de indledende overvejelser, til du endelig kan sætte dig ind på førersædet i din stationcar

Researchfasen: Det første spæde ønske om at lease en stationcar er måske opstået på grund af en anbefaling. Måske har du overvejet en stationcar. Eller måske drømmer du bare om mere kabineplads, komfort og køreudsyn.

Vi anbefaler: Se vores udvalg af biler, eller fortæl os, hvad du søger i en stationcar – så skal vi nok hjælpe dig i mål.

Du kan også stille dig selv følgende spørgsmål:

Ønsker jeg et bestemt bilmærke?
Ønsker jeg hurtig acceleration?
Ønsker jeg et stort bagagerum?
Ønsker jeg særlig luksus i kabinen?
Ønsker jeg en mere brændstoføkonomisk stationcar?
Ønsker jeg en god lyd?

En af vores konsulenter hjælper dig efterfølgende med at indsnævre dine ønsker til en specifik model. Når bilen er fundet, sammensætter vi i fællesskab et tilbud, der passer til dit budget og ønske til leasingform.

Få et uforpligtende tilbud på leasing af stationcar

Udfyld kontaktformularen med dine ønsker til din næste stationcar – så vender vi tilbage indenfor 24 timer. Læs mere om dine mange fordele ved at lease din stationcar hos Nellemann Leasing her.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder.

Sund økonomi

Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!

Vi efterlever SKAT

Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.

+1.000 kunder

Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.

Sikker udlevering

Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.