Erhvervsleasing

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne i forbindelse med bilen.
Kører du privat i bilen, bliver du derfor beskattet af fri bil. Er du allerede afklaret,
kan du udfylde vores formular via linket herunder og modtage dit tilbud inden for 24 timer.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing, da det giver store fordele i forhold til både beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen.

Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, og ønsker du at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil. Tænker du på at erhvervslease, er der flere fordele ved flexleasing, blandt andet:

  • Gunstig beskatning af fri bil: Bliver du beskattet, så kan der være en fordel i erhvervsleasing af en brugt bil. Beskatningen for biler ældre end tre år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.
  • Fri kilometer: Kører du mange kilometer i firmabilen, så er flexleasing fordelagtigt, da der ingen kilometerbegrænsning er på vores leasingaftaler.

Derudover får man alle fordelene ved flexleasing med, dette inkluderer blandt andet lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, lavere kapitalbinding og lavere risiko ved gensalg. Du kan læse mere om flexleasing lige her.

Hvordan beregnes beskatningsgrundlaget?

Beskatningsgrundlaget er individuelt på hver bil, og beregnes forskelligt alt efter bilens alder.

  • Er bilen indregistreret for under tre år siden, beregnes beskatningen ud fra nyprisen og ekstraudstyr. For at udregne dette, tager man udgangspunkt i prisen på den fabriksnye bil samt bilens ekstraudstyr
  • Er bilen indregistreret for over tre år siden, beregnes den ud fra handelsværdien samt bilens anskaffelsesværdi.

Ved erhvervsleasing af biler ændre end tre år, har lignede udbudte modeller, eksempelvis på bilbasen.dk, derfor betydning for, hvad din beskatning bliver. Dette betyder, at beskatningen er forskellig alt afhængigt af de aktuelle markedsforhold.

Vi beregner beskatningsgrundlaget individuelt fra gang til gang, og du kan altid skrive til os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsleasing af din drømmebil.

 

Nellemann Leasing tilbyder fordelagtig erhvervsleasing
Med erhvervsleasing hos Nellemann Leasing kan du leje firmabil med fordele

Forskellen på leasing af firmabil frem for køb

Står du eller din virksomhed og skal til at have fat i en ny firmabil, er der forskellige fordele ved at lease din bil kontra at købe den. Herunder kan du danne dig et overblik over fordelene ved leasing.

Fordelene ved en erhvervsleasing:
Fast månedligt beløb ✓
Lav købspris ✓
Stor fleksibilitet ✓
Økonomisk overblik ✓

Forskellene ved køb af bil:
Varierende månedlige beløb (særligt højt 1. år) ÷
Høj købspris ÷
Bilen er din egen ✓
Kan være en dyr og uoverskuelig investering ÷

Hvordan kan processen for en erhvervsleasing se ud?

Vores erhvervsleasing kan se ud på flere forskellige måder, men for overskuelighedens skyld giver vi dig herunder et eksempel på, hvordan en sådan proces kan forløbe.

Trin i erhvervsleasing fra start til slut:

Researchfasen: Her leder du efter en bil, der passer til dine behov, eller du har måske fået en bil anbefalet.


Indledningsvis: Her skriver eller ringer du til os eller udfylder vores kontaktformular for at fortælle om dine ønsker og behov. Du har her en idé om, hvad din bil skal kunne, og hvilke behov den skal dække.


Afklaring: I samarbejde med en af vores rådgivere indsnævrer du feltet af biler til én specifik model.


Kontrakt: Du får nu et decideret tilbud på bordet af vores rådgiver på den bilmodel, der matcher dine ønsker.


Din bil hjemtages: En uvildig tredjepart gennemgår her den aftalte bil, så vi sikrer os, at den kan dække de krav, den skal leve op til. Så er alle glade og tilfredse.


Dine nøgler udleveres: Sidste trin. Her modtager du bil og nøgler til den, og efter vores rådgiver har givet dig en præsentation, kan du underskrive aftalen, og du er nu den glade ejer af en erhvervsleaset bil!

Erhvervsleasing hos Nellemann Leasing

Når du leaser firmabil hos Nellemann Leasing, er du sikret en individuel service tilpasset dine ønsker.

Vores mange årtiers brancheerfaring er din garanti for et trygt leasingforløb, hvor samtlige aftaleforhold er gennemskuelige, og hvor grundig rådgivning – økonomisk såvel som teknisk – er inkluderet i prisen.

Ethvert leasingforløb tager udgangspunkt i en grundig dialog, hvor vi identificerer dine ønsker og behov. På den måde kan vi skræddersy et tilbud til lige netop dig – og ikke mindst sikre, at du får den nødvendige information fra start til slut.

 

Som erhvervskunde hos Nellemann Leasing er du altid sikret:

At vi indestår for bilens stand ✓

Vi udarbejder altid en udførlig beskrivelse af bilen, og vi indestår som en selvfølge for bilens stand. Viser der sig at være defekter, når du modtager bilen, dækker vi omkostningerne. Dermed skal du ikke bekymre dig om kedelige overraskelser ved bilens hjemkomst.

Hjælp til videresalg, når restværdi skal indfries ✓

Med vores store netværk af opkøbere og kunder kan vi hjælpe dig med at finde en køber til din firmabil efter endt leasingaftale. På den måde undgår du at stå alene med restværdien.

Vi er med andre ord ikke det selskab, der bare udleverer dig nøgler og nummerplader til din nye firmabil og derefter efterlader dig i stikken. Vi er derimod din dedikerede leasingpartner, som er rådgiver og hjælper dig gennem hele processen – fra første uforpligtende tilbud til restværdien på din bil skal indfries.

Få hjælp til at finde den rette firmabil

Ønsker du at holde beskatningsgrundlaget inde for et bestemt budget, f.eks. på 400.000 eller 600.000 kr., så kommer vi gerne med forslag til hvilke modeller, hvor du får mest for pengene.

Hos Nellemann Leasing laver vi flere tusinde beregninger om året i forbindelse med erhvervsleasing, og vi ved derfor præcis, hvor du får mest for skattekronerne.

Hvis du ønsker at høre mere omkring erhvervsleasing, måske indhente erhvervsleasing priser eller forespørge på import af bil fra Tyskland, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, med et tilbud på erhvervsleasing – hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil.

REG. 2018, 8.000 km.

Eksempel på erhvervsleasing af Mercedes GLC63 AMG S aut. 4Matic+

Udstyr
AMG styling pakke, AMG night pakke, AMG sportsudstødning, AMG drivers pakke, adaptiv fartpilot (Distronic plus), 20” AMG alufælge m. røde bremsekalibre, adaptive LED forlygter m. ILS
mdl. ydelse
9.195,- ex. moms pr. mdr.
leasingtype
Erhverv
førstegangsydelse
149.000,- ex moms
leasingperiode
12 mdr.
restværdi
341.000,- ex moms (ex dansk afgift)

Få tilbud på import og erhvervsleasing

Vi har lang erfaring i at importere biler, og kan også finde din næste bil. Vores leasingtilbud er altid inkl.:

Hjemtagelse på autotransport
Vi indestår for bilens aftalte stand
Toldsyn, gennemgang og klargøring

 

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder.

Sund økonomi

Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!

Vi efterlever SKAT

Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.

+1.000 kunder

Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.

Sikker udlevering

Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.