erhverv1

Erhvervsleasing –
leasing af firmabil

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne i forbindelse med bilen. Kører du privat i bilen, bliver du derfor beskattet af fri bil. Er du allerede afklaret, kan du udfylde vores formular via linket herunder og modtage dit tilbud inden for 24 timer.

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne i forbindelse med bilen. Kører du privat i bilen, bliver du derfor beskattet af fri bil. Er du allerede afklaret, kan du udfylde vores formular via linket herunder og modtage dit tilbud inden for 24 timer.

Erhvervsleasing hos Nellemann Leasing

Når du leaser firmabil hos Nellemann Leasing, er du sikret en individuel service tilpasset dine ønsker.

Vores mange årtiers brancheerfaring er din garanti for et trygt leasingforløb, hvor samtlige aftaleforhold er gennemskuelige, og hvor grundig rådgivning – økonomisk såvel som teknisk – er inkluderet i prisen.

Ethvert leasingforløb tager udgangspunkt i en grundig dialog, hvor vi identificerer dine ønsker og behov. På den måde kan vi skræddersy et tilbud til lige netop dig – og ikke mindst sikre, at du får den nødvendige information fra start til slut.

Leasing af firmabil

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing, da det giver store fordele i forhold til både beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen.

Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, og ønsker du at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil. Tænker du på at erhvervslease, er der flere fordele ved flexleasing, blandt andet:

  • Gunstig beskatning af fri bil: Bliver du beskattet, så kan der være en fordel i erhvervsleasing af en brugt bil. Beskatningen for biler ældre end tre år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.
  • Fri kilometer: Kører du mange kilometer i firmabilen, så er flexleasing fordelagtigt, da der ingen kilometerbegrænsning er på vores leasingaftaler.

Derudover får man alle fordelene ved flexleasing med, dette inkluderer blandt andet lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, lavere kapitalbinding og lavere risiko ved gensalg. Du kan læse mere om flexleasing lige her.

 

1000×850

Hvordan beregnes beskatningsgrundlaget?

Beskatningsgrundlaget er individuelt på hver bil, og beregnes forskelligt alt efter bilens alder.

  • Er bilen indregistreret for under tre år siden, beregnes beskatningen ud fra nyprisen og ekstraudstyr. For at udregne dette, tager man udgangspunkt i prisen på den fabriksnye bil samt bilens ekstraudstyr
  • Er bilen indregistreret for over tre år siden, beregnes den ud fra handelsværdien samt bilens anskaffelsesværdi.

Ved erhvervsleasing af biler ændre end tre år, har lignede udbudte modeller, eksempelvis på bilbasen.dk, derfor betydning for, hvad din beskatning bliver. Dette betyder, at beskatningen er forskellig alt afhængigt af de aktuelle markedsforhold.

Vi beregner beskatningsgrundlaget individuelt fra gang til gang, og du kan altid skrive til os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsleasing af din drømmebil.

 

1000×8501

Hvorfor erhvervslease?

Forskellen på leasing af firmabil frem for køb

Står du eller din virksomhed og skal til at have fat i en ny firmabil, er der forskellige fordele ved at lease din bil kontra at købe den. Herunder kan du danne dig et overblik over fordelene ved leasing.

Fordelene ved en erhvervsleasing:
Fast månedligt beløb ✓
Lav købspris ✓
Stor fleksibilitet ✓
Økonomisk overblik ✓

Forskellene ved køb af bil:
Varierende månedlige beløb (særligt højt 1. år) ÷
Høj købspris ÷
Bilen er din egen ✓
Kan være en dyr og uoverskuelig investering ÷

1000×8502
Erhvervsleasing med kunden i centrum
Din seriøse leasingpartner

Hos os er kunden altid i centrum

Se vores biler til omgåendel levering

Eksempler på biler til erhvervsleasing

Her ser du eksempler på lagerbiler til finansiel erhvervsleasing – alle sammen klar til omgående levering. Find din foretrukne model og præferencer til brændstof samt månedlig leasingydelse. Finder du ikke, hvad du søger? Så kontakt os for en snak med en leasingkonsulent – så hjælper vi med at hjemtage den ønskede bil.

Hvordan kan processen for en erhvervsleasing se ud?

Vores erhvervsleasing kan se ud på flere forskellige måder, men for overskuelighedens skyld giver vi dig herunder et eksempel på, hvordan en sådan proces kan forløbe.

Trin i erhvervsleasing fra start til slut:

Researchfasen: Her leder du efter en bil, der passer til dine behov, eller du har måske fået en bil anbefalet.

Indledningsvis: Her skriver eller ringer du til os eller udfylder vores kontaktformular for at fortælle om dine ønsker og behov. Du har her en idé om, hvad din bil skal kunne, og hvilke behov den skal dække.

Afklaring: I samarbejde med en af vores rådgivere indsnævrer du feltet af biler til én specifik model.

Kontrakt: Du får nu et decideret tilbud på bordet af vores rådgiver på den bilmodel, der matcher dine ønsker.

Din bil hjemtages: En uvildig tredjepart gennemgår her den aftalte bil, så vi sikrer os, at den kan dække de krav, den skal leve op til. Så er alle glade og tilfredse.

Dine nøgler udleveres: Sidste trin. Her modtager du bil og nøgler til den, og efter vores rådgiver har givet dig en præsentation, kan du underskrive aftalen, og du er nu den glade ejer af en erhvervsleaset bil!

Vores mest populære mærker til erhvervsleasing

Populære bilmærker

Som en førende udbyder af flexleasing har vi adgang til en omfattende flåde af premium biler. Uanset om du ønsker en bil fra vores lager klar til øjeblikkelig levering, eller hvis vi skal importere din drømmebil fra udlandet, er vi her for at gøre din bildrøm til virkelighed. Her er et kig på nogle af vores kunders foretrukne bilmærker – hvilket mærke foretrækker du?

Se hele listen med bilmærker
The Audi e-tron at Masdar City

Audi

Logoet med de fire ringe har efterhånden en historie, der går mere end 100 år tilbage, og i dag leverer Audi stadig biler i topklasse. Hos Nellemann Leasing har vi lang erfaring med flexleasing af Audi, og vi hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Audi.

1bmw

BMW

BMW er kendt for at lave biler af ypperste kvalitet og sportslige egenskaber. Det har de gjort siden 1916, og i dag kan du stadigvæk trygt vælge en BMW. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med BMW, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du overvejer at lease en BWW.

The new Mercedes-AMG SL: Press Test Drive, California 2021The new Mercedes-AMG SL: Press Test Drive, California 2021

Mercedes

”The best or nothing” er Mercedes’ officielle slogan, og beskriver meget godt hvad man får i en Mercedes! Mercedes er verdenskendt for deres kvalitet og køreegenskaberne, og deres modeller et sikkert valg. Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række leasingtilbud på Mercedes. Ønsker du en specifik model og udstyrsvariant, så kan vi også hjemtage den.

leasing af land rover

Land Rover

Land Rover er bilmærket, der kan tage deres ejere til øde og ufremkommelige steder, som kun meget få andre biler kan, uden at gå på kompromis med design og luksus. Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række tilbud på leasing af Land Rover.

Volvo leasing

Volvo

Volvo er kendt for at lave biler med stor fokus på sikkerhed, kvalitet og praktiske egenskaber. Dette har de gjort siden 1927, og i dag kan du stadig trygt vælge en Volvo. Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Volvo, og du kan altid kontakte os for rådgivning, hvis du tænker på leasing af Volvo.

TES

Tesla

Tesla er en af verdens mest eksklusive elbils-mærker, og vi tilbyder at lease Model S, Model X, Model 3 eller Roadster. Tesla byder på fordele som: rækkevidde op til 565 km, selvkørende autopilot, acceleration fra 0-100km/t på 2.9 – 5.8 sekunder, trådløs opdatering af features og gadgets, høj sikkerhed og naturligvis en grøn profil.

A6 TFSi e S-line Avant quattro S-tr.

Eksempel på erhvervsleasing

  • MDL. YDELSE: 4.200,- ekskl. moms per mdr.
  • FØRSTEGANGSYDELSE: 95.000,- ekskl. moms
  • RESTVÆRDI: 220.000,- ekskl. Moms (ekskl. Dk afgift)
  • LEASINGTYPE: Erhverv
  • LEASINGPERIODE: 12 mdr.

 

Et eksempel på flexleasing
speedometer
26.000 km
Antal km
calendar (1)
2020
Årgang
engine (1)
367 HK
Hestekræfter
gastank (1)
Benzin/el
Drivmiddel

Som erhvervskunde hos Nellemann Leasing er du altid sikret:

At vi indestår for bilens stand ✓

Vi udarbejder altid en udførlig beskrivelse af bilen, og vi indestår som en selvfølge for bilens stand. Viser der sig at være defekter, når du modtager bilen, dækker vi omkostningerne. Dermed skal du ikke bekymre dig om kedelige overraskelser ved bilens hjemkomst.

Hjælp til videresalg, når restværdi skal indfries ✓

Med vores store netværk af opkøbere og kunder kan vi hjælpe dig med at finde en køber til din firmabil efter endt leasingaftale. På den måde undgår du at stå alene med restværdien.

Vi er med andre ord ikke det selskab, der bare udleverer dig nøgler og nummerplader til din nye firmabil og derefter efterlader dig i stikken. Vi er derimod din dedikerede leasingpartner, som er rådgiver og hjælper dig gennem hele processen – fra første uforpligtende tilbud til restværdien på din bil skal indfries.

Vi er med dig i hele processen

Få hjælp til at finde den rette firmabil

Ønsker du at holde beskatningsgrundlaget inde for et bestemt budget, f.eks. på 400.000 eller 600.000 kr., så kommer vi gerne med forslag til hvilke modeller, hvor du får mest for pengene.

Hos Nellemann Leasing laver vi flere tusinde beregninger om året i forbindelse med erhvervsleasing, og vi ved derfor præcis, hvor du får mest for skattekronerne ifm. leasing af bil.

Hvis du ønsker at høre mere omkring erhvervsleasing, måske indhente erhvervsleasing priser eller forespørge på import af bil fra Tyskland, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, med et tilbud på erhvervsleasing – hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil.

Læs mere om leasingtyper hos Nellemann Leasing

finansiel privatleasing hos Nellemann leasing

Privatleasing

Privatleasing hos Nellemann Leasing, er det mange kender som den klassiske finansielle leasing. Her har du en førstegangsydelse og en månedlig ydelsen som du skal betale, og derudover har du en restværdi som det er dig der indestår for.

sæsonleasing hos Nellemann Leasing

Sæsonleasing

For sæsonbiler kan man lave aftaler, hvor bilen kun er indregistreret i de ønskede måneder, for eksempel 6 måneder om året. Vi laver enkeltstående aktiv- og passivkontrakter, som passer til dit behov.

800×6501

Leasing på gule plader

Er bagsæderne ikke nødvendige for dig? Så kan der være penge at spare ved at flexlease din bil på gule plader. Gulpladebiler har nemlig lavere afgift, og derfor bliver både beskatningen og den månedlige ydelse lavere end på hvidpladebiler…

800×6502

Splitleasing – ingen beskatning

Ved eksklusive biler er det ofte beskatning af fri bil, der er afgørende for totaløkonomien. Kører du meget for dit firma, er splitleasing løsningen. Med splitleasing indgås der to kontrakter på en bil..

800×6503

Releasing – leasing af brugt bil

Der er økonomiske fordele ved releasing af en brugt bil, som er en voksende leasingvariant. Du tænker måske, at releasing betyder en dårligere kvalitet på bilen, men vi går op i, at bilen er klargjort med en mekanisk gennemgang og en udvendig og indvendig klaring og rensning.

erhvervsleasing via finansiel flexleasing

Erhvervsleasing

Denne type er den mest almindelige form for leasing hos Nellemann Leasing. Oftest er det en brugt bil, der leases ud, da biler, der er 2-3 år, er fordelagtige i henhold til danske afgiftsregler.

Flexleasing er en leasingform, hvor du får muligheden for at lease en bil med en anseeligt mindre kapitalbinding
Tilbud på flexleasing

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing

Hos Nellemann Leasing er førstegangsydelsen altid 100% nedskrivning på bilens restværdi.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

1000x850ppp

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder

checkmark-black
Sund økonomi
Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!
checkmark-black
+1.000 kunder
Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.
checkmark-black
Vi efterlever SKAT
Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.
checkmark-black
Sikker udlevering
Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing