Tesla model S leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease
en Tesla model S?

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med Tesla leasing – og model S er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den miljøvenlige og smarte model S fra Tesla.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Tesla model S

Tesla er det bedste mærke på markedet, når det kommer til elbiler. Bilerne fra Tesla er kendte for deres innovative design, smarte features og gode køreegenskaber. Alt dette og mere til får du også, når du leaser en Tesla model S hos Nellemann Leasing.

Model S versionen har blandt andet høj sikkerhed med autopilot komfortfunktioner (vognbane- og baneskiftassistent, trafikopmærksom fartpilot), automatisk nødbremsning mm. Tesla model S har desuden gode køreegenskaber – fx firehjulstræk og luftaffjedringen med niveauregulering samt trådløse opdateringer over internettet, så bilen løbendene kan få nye gadgets. Model S er med den 17” store touch-screen overskuelig og sikrer let adgang til bilens indstillinger.

Vil du køre i en bil, hvor der er indtænkt fremtidige løsninger og lækkert design? Når du leaser en Tesla model S hos Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og privatleasing.

Der er forskellige fordele ved hver enkelt form for leasing. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

 

leasing tesla model s

Model S – Teslas luksus sedan

Elbilen Tesla Model S kom på markedet i 2012. Det er en elektrisk 5 dørs luksus sedan med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 528 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla S fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D.

Den elektriske sedan fra Tesla giver sine konkurrenter kamp til stregen takket være det sporty design og kvalitetsinteriør. Designet er aerodynamisk for at minimere luftmodstanden og få mest mulig ud af rækkevidden. Tesla model S har en fantastisk vejkontakt, der gør køreoplevelsen dejlig behagelig.

Når du leaser en Tesla model S, får du en bil der er hurtigere end de fleste. P100D versionen byder blandt andet på “Ludicrous acceleration”, hvilket betyder, den kan klare 0-100 km/t på kun 2.6 sekunder!

Lease din model S hos Nellemann Leasing

Nellemann Leasing kan hjælpe med det rigtige valg inden for billeasing. Vi tilbyder kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål angående leasing af Tesla model S. Bemærk, at der i dag findes et større brugtmarked for Tesla Model S, og modellen med fordel kan hjemskaffes brugt.

Har du set dig lun på en anden specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Tesla modeller

leasing tesla model s

Tesla Model S

Elbilen Tesla Model S kom på markedet i 2012. Det er en elektrisk 5 dørs luksus sedan med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 528 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla S fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D. P100D byder blandt andet på “Ludicrous acceleration”, hvilket betyder 0-100km/t på 2.6 sekunder.

tesla model 3 leasing

Tesla Model 3

Elbilen Tesla Model 3 kom på markedet i 2018. Det er en elektrisk 5 dørs sedan i mellemklassen med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 560 km (afhængig af batteristørrelsen). Den fås i en “Long Range” og “Performance” version. “Long Range” versionen kan køre ekstra langt – op til 560km på en opladning.

tesla model x

Tesla Model X

Elbilen Tesla Model X kom på markedet i 2015. Det er en elektrisk 5 dørs luksus SUV med “mågevingedøre”, der har plads til 7 voksne og deres bagage. Den har et højt sikkerhedsniveau, HEPA-luftfiltreringssystem samt en rækkevidde på op til 565 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla X fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D

tesla roadster leasing

Tesla Roadster

Elbilen Tesla Roadster kom på markedet i 2008. Det er en elektrisk 2 dørs sportsvogn med en rækkevidde på op til 393 km (afhængig af batteristørrelsen) samt en 0-100km/t tid på 3.7 sekunder. Bemærk, at der idag findes et større brugtmarked for Tesla Roadster, og modellen med fordel kan hjemskaffes brugt.

Lease din Tesla model Y hos Nellemann Leasing

Tesla Model Y

Teslas Model Y kom på markedet i 2020 og er lynhurtigt blevet en topsællert. Den har en rækkevidde på op til 533 km, en topfart på 240 km/t og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing