Tesla model Y leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease
en Tesla model Y?

Overvejer du at lease en Tesla? Hos Nellemann Leasing er vi eksperter i Tesla leasing – og model Y er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den miljøvenlige og rummelige SUV.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os for tilbud på Model Y

Leasing tilbud på Tesla model Y

Tesla Model Y er en kompakt SUV produceret af Tesla, Inc., som først blev introduceret i marts 2019. Den deler mange ligheder med Model 3 sedan, herunder den elektriske drivlinje, ​​Teslas autopilot, avanceret sikkerhed og bekvemmeligheds-funktioner.

Model Y er også udstyret med Teslas nyeste in-car-teknologi, inklusiv et stort touchscreen-display, trådløse opdateringer og muligheden for at fjernstyre visse køretøjs funktioner ved hjælp af Tesla-appen. Samlet set er Tesla Model Y et meget effektivt, højtydende elektrisk køretøj, der tilbyder en praktisk og bæredygtig mulighed for dem, der leder efter en kompakt SUV.

Vil du have et leasingtilbud på en bil, der kombinerer hastighed, rummelighed og bæredygtighed til perfektion? Hos Nellemann Leasing tilbyder vi både flexleasing og erhvervsleasing af Tesla Model Y.

Når du vælger at flexlease en Tesla Model Y, er der mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

 

Tesla Y leasing

Model Y – Teslas populære SUV

Tesla Model Y er en elektrisk SUV, der er designet til at imødekomme efterspørgslen på en større bil, der kan transportere flere passagerer og have mere bagageplads. Indvendigt er Model Y designet med en minimalistisk og moderne æstetik, der er kendetegnet ved Teslas køretøjer.

Model Y tilbyder en rækkevidde på op til 533 km på en enkelt opladninG og er dermed i stand til at klare de fleste daglige kørselsbehov uden at skulle oplade. Modellen har en topfart på 240 km/t og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på så lidt som 3,7 sekunder i sin version.

Den har også et rummeligt interiør og bagagerum, hvilket gør det til et populært valg for familier og dem, der ofte rejser med udstyr eller bagage.

Lease din model Y hos Nellemann Leasing

Overvejer du at lease Teslas model Y? Hos Nellemann Leasing står vi klar til at rådgive dig om, hvilken bil og leasing løsning der passer dig. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning på telefon 39 25 20 00 eller udfylde vores kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Tesla modeller

leasing tesla model s

Tesla Model S

Elbilen Tesla Model S kom på markedet i 2012. Det er en elektrisk 5 dørs luksus sedan med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 528 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla S fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D. P100D byder blandt andet på “Ludicrous acceleration”, hvilket betyder 0-100km/t på 2.6 sekunder.

tesla model 3 leasing

Tesla Model 3

Elbilen Tesla Model 3 kom på markedet i 2018. Det er en elektrisk 5 dørs sedan i mellemklassen med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 560 km (afhængig af batteristørrelsen). Den fås i en “Long Range” og “Performance” version. “Long Range” versionen kan køre ekstra langt – op til 560km på en opladning.

tesla model x

Tesla Model X

Elbilen Tesla Model X kom på markedet i 2015. Det er en elektrisk 5 dørs luksus SUV med “mågevingedøre”, der har plads til 7 voksne og deres bagage. Den har et højt sikkerhedsniveau, HEPA-luftfiltreringssystem samt en rækkevidde på op til 565 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla X fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D

tesla roadster leasing

Tesla Roadster

Elbilen Tesla Roadster kom på markedet i 2008. Det er en elektrisk 2 dørs sportsvogn med en rækkevidde på op til 393 km (afhængig af batteristørrelsen) samt en 0-100km/t tid på 3.7 sekunder. Bemærk, at der idag findes et større brugtmarked for Tesla Roadster, og modellen med fordel kan hjemskaffes brugt.

Lease din Tesla model Y hos Nellemann Leasing

Tesla Model Y

Teslas Model Y kom på markedet i 2020 og lynhurtigt blevet en topsællert. Den har rækkevidde på op til 533 km, en topfart på 240 km/t og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing