Tesla model X leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease
en Tesla model X?

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med Tesla leasing – og model X er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den miljøvenlige og rummelige Tesla model X.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Tesla model X

I USA er alt større. Og det gælder også Tesla model X. Med leasing af Tesla model X får du intet mindre end 5 meter i længden, en vægt på godt over 2,5 ton og masser af plads indvendigt.

Udover den imponerende størrelse kommer Tesla model X også med et innovativt design. Bagdøren er en såkaldt “falcon swing”-facon, som er en af de features, der får bilen til at skille sig mest ud. Bagdørene åbner nemlig lodret op, hvilket gør det lettere for passagerer at komme ind og ud af bilen. Du skal ikke bekymre dig om skrammer ved en tæt parkering, da dørenes foldeevne i kombination med en række sensorer sikrer, at du ikke rammer bilen ved siden af.

Vil du køre i en bil, hvor hastighed, lækkert design og praktik går op i en højere enhed? Ved Tesla model X leasing hos Nellemann Leasing, har du valget mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og privatleasing.

Der er forskellige fordele ved hver enkelt form for leasing. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

 

tesla model x

Model X – Teslas lynhurtige SUV

Elbilen Tesla Model X kom på markedet i 2015, og bilen er bygget til, at der er plads til 7 voksne og deres bagage. Tesla X fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D. Sidstnævnte kan accelerere fra 0-100km/t på kun 3.1 sekunder.

Herudover byder model X også på høj sikkerhed med for eksempel autopilot komfortfunktioner (vognbane- og baneskiftassistent, trafikopmærksom fartpilot), automatisk nødbremsning mm.

Ved leasing af Tesla model X får du gode køreegenskaber – fx firehjulstræk og intelligent luftaffjedring, og så får du innovative løsninger som trådløse opdateringer over internettet, så bilen løbende kan få nye gadgets. Sidst men ikke mindst giver den 17” store touch-screen overskuelighed og let adgang til bilens indstillinger.

Lease din model X hos Nellemann Leasing

Nellemann Leasing kan hjælpe med det rigtige valg inden for leasing af luksusbiler. Vi tilbyder kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål angående leasing af Tesla model X. Bemærk at der i dag findes et større brugtmarked for Tesla Model X, og modellen med fordel kan hjemskaffes brugt.

Har du set dig lun på en anden specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Tesla modeller

leasing tesla model s

Tesla Model S

Elbilen Tesla Model S kom på markedet i 2012. Det er en elektrisk 5 dørs luksus sedan med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 528 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla S fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D. P100D byder blandt andet på “Ludicrous acceleration”, hvilket betyder 0-100km/t på 2.6 sekunder.

tesla model 3 leasing

Tesla Model 3

Elbilen Tesla Model 3 kom på markedet i 2018. Det er en elektrisk 5 dørs sedan i mellemklassen med høj sikkerhed og med en rækkevidde på op til 560 km (afhængig af batteristørrelsen). Den fås i en “Long Range” og “Performance” version. “Long Range” versionen kan køre ekstra langt – op til 560km på en opladning.

tesla model x

Tesla Model X

Elbilen Tesla Model X kom på markedet i 2015. Det er en elektrisk 5 dørs luksus SUV med “mågevingedøre”, der har plads til 7 voksne og deres bagage. Den har et højt sikkerhedsniveau, HEPA-luftfiltreringssystem samt en rækkevidde på op til 565 km (afhængig af batteristørrelsen). Tesla X fås i 3 forskellige versioner, henholdsvis 75D, 100D og P100D

tesla roadster leasing

Tesla Roadster

Elbilen Tesla Roadster kom på markedet i 2008. Det er en elektrisk 2 dørs sportsvogn med en rækkevidde på op til 393 km (afhængig af batteristørrelsen) samt en 0-100km/t tid på 3.7 sekunder. Bemærk, at der idag findes et større brugtmarked for Tesla Roadster, og modellen med fordel kan hjemskaffes brugt.

Lease din Tesla model Y hos Nellemann Leasing

Tesla Model Y

Teslas Model Y kom på markedet i 2020 og er lynhurtigt blevet en topsællert. Den har en rækkevidde på op til 533 km, en topfart på 240 km/t og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing