Leasing af Porsche Cayman

Overvejer du Porsche Cayman leasing? Oplev den ultimative blanding af luksus og kraft med Porsche Cayman. Denne ikoniske sportsvogn kombinerer Porsches tidløse æstetik med med en kraftfuld motor i en bil, der fanger blikke, hvor end den kører. Mærk følelsen af kraft og stilrent design via vores vores attraktive leasingaftaler på Porsche.
Leasing af Porsche Cayman

Overvejer du at lease en Porsche Cayman?

Har du nogensinde drømt om at mærke den spænding, der følger med at køre en Porsche? Med leasing af Porsche Cayman bliver drømmen til en realitet. Gennem vores fleksible flexleasing–aftaler kan du opleve Caymans dynamiske køreegenskaber, imponerende kraft og sofistikerede design, uden det store økonomiske udlæg, som ofte er forbundet med ejerskab af en luksusbil.

Nellemann Leasing er bygget på et ekspertteam, som giver dig mulighed for at lease en bil med anseeligt mindre kapitalbinding end andre leasingmetoder. Det er blandt andet fordi, at du leaser din drømmebil uden registreringsafgift – hvilket giver et lavere udbetalingsbeløb samt en mindre månedlig ydelse i forhold til traditionel leasing. Med vores flexleasingaftaler, kan du bryde betalingen ned i små spiselige bidder i en leasingperiode, som vi tilpasser til netop dit budget og behov. Efter leasingperioden ophører, kan du vælge at købe bilen til restværdien eller at forny leasingaftalen.

Med flexleasing af Porsche Cayman hos Nellemann Leasing kan du nyde friheden ved at køre en bil, der er kendt for sin skarpe præcision, nytænkende innovation og kompromisløse kvalitet – uden at køre pengepungen over.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Porsche Cayman

Nellemann Leasing er dedikerede til at tilbyde konkurrencedygtige leasingaftaler på eksklusive biler som Porsche Cayman. Vores team af leasingeksperter arbejder uafbrudt for at skabe attraktive og skræddersyede leasingmuligheder, der passer til dine individuelle behov.

Vi tilbyder fleksible leasingaftaler, der giver dig friheden og fleksibiliteten til at nyde din Porsche Cayman uden økonomiske og logistiske hovedpiner. Vi tilbyde fleksbile langtidsaftaler, så du kan lease din drømmebil uanset, om du er længerevarende bilentusiast eller blot har en drøm om at køre en førsterangsbil, der hører til i overhalingsbanen. Vores leasingeksperter står klar til at hjælpe dig på plads med din optimale leasingaftale, så du kan nyde køreglæden i den ikoniske Porsche Cayman og opleve følelsen af frihed på vejene.

Drømmer du om at køre den ikoniske Porsche Cayman uden at køre budgettet over? Kontakt Nellemann Leasing for et tilbud på leasing af Porsche Cayman.

 

Leasing af Porsche Cayman

Porsche Cayman – sporty køreegenskaber i verdensklasse

Porsche Cayman er en bil, der tager sportslig kørsel til nye højder. Med sin stærke motor, præcise styring og velafbalancerede håndtering er Cayman designet til at levere en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Dens klassiske design og komfortable rum skaber en køreoplevelse, der er lige så behagelig, som den er spændende.

Med leasing af Porsche Cayman kan du opleve alt dette – hver gang du sætter dig bag rattet. Nellemann Leasing hjælper dig med at opleve komforten, når du sætter dig i de eksklusive lædersæder, bilens dybe brummen, når du drejer din nøgle og suset i maven, når du trykker på speederen. Porsche Cayman er en bil, der er skabt til at køre i overhalingsbanen.

Lease Cayman hos Nellemann Leasing

Som et af Danmarks førende selskaber inden for billeasing tilbyder Nellemann Leasing et bredt udvalg af leasingaftaler på Porsche Cayman. Vores erfarne team af leasingeksperter er her for at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig, uanset om du ønsker at lease til privat eller erhvervsmæssigt brug.

Med Nellemann Leasing kan du nyde friheden og spændingen ved at køre en Porsche Cayman uden de høje omkostninger forbundet med ejerskab af en luksusbil. Påbegynd dit bileventyr i dag og kontakt os, så du kan opleve den enestående fornemmelse ved at køre Porsche Cayman – en bil i verdensklasse.

 

1000X850U

Overblik over Porsche modeller

Porsche Cayenne

Porsche 911-Serie

Den moderne klassiker Porsche 911 er en sportsvogn, der ikke behøver den store præsentation, da den har så meget historie og succes, som man ikke bare lige glemmer. Den fås i en Coupé og cabriolet og har et eksklusivt design, der virkelig kendetegner Porsche. Overvejer du en Porsche 911, kan leasing stærkt anbefales frem for køb.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

En ægte SUV’er med plads til hele familien, der også var den første model fra Porsche med V8-motor. I dag kan den fås med fire forskellige motorer og kan blandt andet fås med dobbelt turboladere med hele 500 hk (Cayenne Turbo). Cayenne fik et facelift i 2014, som bla. løftede interiøret.

porsche-panamera

Porsche Panamera

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne. Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

Porsche Macan

Porsche Macan

Det er ikke ubevidst, at Porsche har givet denne model navnet ’’Macan’’. Macan betyder nemlig tiger, og som Porsche selv beskriver det, tilbyder denne sportsvogn blandt andet en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder på standardudgaven. Det viser, at Porsche Macans måde at præstere på, er helt i top. Det er en af de lidt nyere modeller, da den fem-dørs SUV’er blev præsenteret i 2014.

Porsche Boxster leasing

Porsche Boxster

Bilen med de mange hestekræfter og design, der er præget af sportslige kanter, er bilen, der vil få dig til at føle, at alle drømme er gået i opfyldelse. Er det en Boxster, du står og mangler, leases de som Boxster med 300 hk. og til dem med lidt mere fart i blodet, Boxster S med 350 hk.

Leasing af Porsche Cayman

Porsche Cayman

Den første Cayman blev sat til salg i 2005, som en to-sædes coupé version. Bilen med den 4-cylinderede turboboxermotor blev faceliftet i 2009 og blev i 2016 omdøbt for at bibeholde historien om den succesfulde 718 racer bil fra 1957. Er sporten i centrum hos dig, og kører du ofte track-day? Så er det en Porsche Cayman, du skal lease, da du i en 2-sæders sportsvogn får centermotor samt op til 350 HK og køreegenskaber i absolut top.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing