Leasing af Porsche Macan

nellemann herlev adresse billede

Overvejer du at lease en Porsche Macan?

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med Porsche leasing – og Porsche Macan er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på Porsche Macan, og oplev en bil, der har det bedste af begge verdener.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Porsche Macan

Har du altid drømt om at køre Porsche? Med leasing af Porsche Macan har du mulighed for at opleve en sportsbil, der også kan klare alle hverdagens udfordringer. Modellen er en SUV, som kombinerer et sportsligt design med praktik og teknologi. Navnet Macan betyder tiger på indonesisk, og ligesom tigeren er Porsche Macan ekstremt hurtig med en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder på standardudgaven.

Vil du køre i en bil, hvor du får følelsen af en sportsbil og praktikken af en SUV? Ved Porsche Macan leasing hos Nellemann Leasing får du netop dette. Når du leaser en Porsche Macan hos Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing og privatleasing.

Der er forskellige fordele ved hver enkelt form for leasing. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Porsche Macan

Porsche Macan - luksus SUV

Porsche Macan er en af de lidt nyere modeller fra Porsche, da den 5-dørs SUV først kom ud for første gang i 2014. Modellen kommer med en kraftfuld motor og lynhurtig acceleration, som gør køreoplevelsen helt fantastisk.

Herudover får du med leasing af Porsche Macan høj komfort med blandt andet 3-zoners klimaanlæg med ionisator. Bilen kommer med den nyeste teknologi, der regulerer og dæmper stød uanset underlag.

Udvendigt signalerer det flotte og stilrene design ren luksus, og indvendigt giver den moderne teknologi og nyeste sikkerhedssystemer de bedste forudsætninger for komfortabel kørsel.

Lease din Porsche Macan hos Nellemann Leasing

Nellemann Leasing kan hjælpe med det rigtige valg inden for billeasing og leasing af luksusbiler. Vi tilbyder kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål angående leasing af Porsche Macan.

Har du set dig lun på en anden specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Porsche modeller

Porsche Cayenne

Porsche 911-Serie

Den moderne klassiker Porsche 911 er en sportsvogn, der ikke behøver den store præsentation, da den har så meget historie og succes, som man ikke bare lige glemmer. Den fås i en Coupé og cabriolet og har et eksklusivt design, der virkelig kendetegner Porsche. Overvejer du en Porsche 911, kan leasing stærkt anbefales frem for køb.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

En ægte SUV’er med plads til hele familien, der også var den første model fra Porsche med V8-motor. I dag kan den fås med fire forskellige motorer og kan blandt andet fås med dobbelt turboladere med hele 500 hk (Cayenne Turbo). Cayenne fik et facelift i 2014, som bla. løftede interiøret.

porsche-panamera

Porsche Panamera

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne. Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

Porsche Macan

Porsche Macan

Det er ikke ubevidst, at Porsche har givet denne model navnet ’’Macan’’. Macan betyder nemlig tiger, og som Porsche selv beskriver det, tilbyder denne sportsvogn blandt andet en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder på standardudgaven. Det viser, at Porsche Macans måde at præstere på, er helt i top. Det er en af de lidt nyere modeller, da den fem-dørs SUV’er blev præsenteret i 2014.

Porsche Boxster leasing

Porsche Boxster

Bilen med de mange hestekræfter og design, der er præget af sportslige kanter, er bilen, der vil få dig til at føle, at alle drømme er gået i opfyldelse. Er det en Boxster, du står og mangler, leases de som Boxster med 300 hk. og til dem med lidt mere fart i blodet, Boxster S med 350 hk.

Leasing af Porsche Cayman

Porsche Cayman

Den første Cayman blev sat til salg i 2005, som en to-sædes coupé version. Bilen med den 4-cylinderede turboboxermotor blev faceliftet i 2009 og blev i 2016 omdøbt for at bibeholde historien om den succesfulde 718 racer bil fra 1957. Er sporten i centrum hos dig, og kører du ofte track-day? Så er det en Porsche Cayman, du skal lease, da du i en 2-sæders sportsvogn får centermotor samt op til 350 HK og køreegenskaber i absolut top.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing