Leasing af Porsche Panamera

nellemann herlev adresse billede

Overvejer du at lease en Porsche Panamera?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Porsche leasing – og Porsche Panamera er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af Porsches luksus-flagskib Panamera.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Porsche Panamera

Porsche er kendt for at være førende inden for produktion af luksuriøse og kvalitetsrige sportsbiler. Den tyske bilproducent er dog ikke begrænset til deres velkendte sportsvogne. På baggrund af en større efterspørgsel fra markedet kunne Porsche i 2009 introducere deres Porsche Panamera, der, ligesom den tidligere introducerede Porsche Cayenne, var en afvigelse fra deres traditionelle sportsvogne.

Panamera-modellen er en luksuriøs sedan, som hurtigt blev en favorit på leasingmarkedet. Med denne model tilbød Porsche nemlig en langt mere sportslig sedan, end mange af de andre konkurrenter på markedet kunne tilbyde.

 

porsche-panamera

Porsche Panamera – moderne sportsvogn med plads til familien

Med Panamera modellen præsenterer Porsche en firedørs luksus sedan, som er særligt velegnet til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med luksus og komfort eller plads og design. Trods der er stor konkurrence for netop denne type bil på leasingmarkedet, har Porsche formået at skabe en klar favorit. Panamera modellen tilbyder en rummelig sedan i ren topkvalitet med et design, der består af både bløde kurver og skarpe linjer giver, som den perfekte kombination af både det sporty og mere afdæmpede look.

Bilens indre komplimenterer ligeledes dens luksuriøse ydre med lædersæder, navigationsanlæg, detaljer og funktioner som oser af tysk kvalitet. Hvis du overvejer at lease den flotte og kvalitetsrige Porsche Panamera, er det relevant at huske, at modellen fik makeover i 2013 samt at Porsche præsenterede en ny version af modellen i 2016.

Lease din Porsche Panamera hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Porsche Panamera gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing , splitleasing eller flexleasing. Der er fordele ved de forskellige former for billeasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing-verdenen og ønsker at vide mere om leasing af en Porsche Panamera, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Porsche modeller

Porsche Cayenne

Porsche 911-Serie

Den moderne klassiker Porsche 911 er en sportsvogn, der ikke behøver den store præsentation, da den har så meget historie og succes, som man ikke bare lige glemmer. Den fås i en Coupé og cabriolet og har et eksklusivt design, der virkelig kendetegner Porsche. Overvejer du en Porsche 911, kan leasing stærkt anbefales frem for køb.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

En ægte SUV’er med plads til hele familien, der også var den første model fra Porsche med V8-motor. I dag kan den fås med fire forskellige motorer og kan blandt andet fås med dobbelt turboladere med hele 500 hk (Cayenne Turbo). Cayenne fik et facelift i 2014, som bla. løftede interiøret.

porsche-panamera

Porsche Panamera

Denne luksuriøse firedørs sedan er en bil til dig, der ønsker endnu mere luksus og komfort. Porsche Panamera blev introduceret i 2009 og var ligesom Porsche Cayenne en afvigelse fra Porsches normale fokus på sportsvogne. Porsche Panamera er dog blevet meget populær, da Porsche tilbyder en anderledes og mere sportslig sedan end mange andre konkurrenter. Tænker du på leasing af Porsche Panamera, så husk at modellen fik facelift i 2013 samt en splinterny model i 2016.

Porsche Macan

Porsche Macan

Det er ikke ubevidst, at Porsche har givet denne model navnet ’’Macan’’. Macan betyder nemlig tiger, og som Porsche selv beskriver det, tilbyder denne sportsvogn blandt andet en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder på standardudgaven. Det viser, at Porsche Macans måde at præstere på, er helt i top. Det er en af de lidt nyere modeller, da den fem-dørs SUV’er blev præsenteret i 2014.

Porsche Boxster leasing

Porsche Boxster

Bilen med de mange hestekræfter og design, der er præget af sportslige kanter, er bilen, der vil få dig til at føle, at alle drømme er gået i opfyldelse. Er det en Boxster, du står og mangler, leases de som Boxster med 300 hk. og til dem med lidt mere fart i blodet, Boxster S med 350 hk.

Leasing af Porsche Cayman

Porsche Cayman

Den første Cayman blev sat til salg i 2005, som en to-sædes coupé version. Bilen med den 4-cylinderede turboboxermotor blev faceliftet i 2009 og blev i 2016 omdøbt for at bibeholde historien om den succesfulde 718 racer bil fra 1957. Er sporten i centrum hos dig, og kører du ofte track-day? Så er det en Porsche Cayman, du skal lease, da du i en 2-sæders sportsvogn får centermotor samt op til 350 HK og køreegenskaber i absolut top.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing