Giver hybrid mening?

Af Jesper Larsen | BMW Mercedes-Benz porsche
Giver hybrid mening?

Giver hybrid mening?  

Udover at hybridbiler er et mere miljøvenligt valg, er der andre fordele ved at lease en hybridbil frem for en konventionel bil.

Fordele ved flexleasing af hybridbiler

Hvis du vælger at lease en hybridbil, opnår du en besparelse i registreringsafgiften, da hybridbiler er mere brændstofeffektive. Størstedelen af leasingydelsen er registreringsafgiften. Det betyder i praksis, at hybridbilerne bliver mere attraktive end de førhen har været, da leasingydelsen falder i og med, at der ikke skal betales lige så meget registreringsafgift på bilen.

Ved leasing af plug-in hybridbiler, får du, udover en besparelse i registreringsafgiften, også en besparelse på ejerafgiften, som bestemmes ud fra bilens samlede el- og benzinforbrug. Derved bliver en plug-in hybridbil typisk billigere at lease end en tilsvarende benzin eller diesel model.

Vidste du, at der findes to varianter af hybridbiler?

Hybrid:
Hybridbilen fungerer ved at skifte mellem bilens benzin/diesel- og elmotor. Elmotoren er med til at forbedre dit brændstofforbrug og fungerer særligt godt i bykørsel med meget start-stop. Hybridbilens batteri bliver ladet op, når bilen kører og bremser. Rækkevidden på ren el er typisk omkring 2 km. hvilket vil sige, at bilen kører et antal kilometer, uden at bruge brændstof.

Plug-in hybrid:
Plug-in hybrid betyder, at du har mulighed for at lade bilen op vha. kabel eller på en ladestation. Plug-in hybrider har et større batteri end normale hybridbiler, hvilket øger rækkevidden på ren el, som typisk er mellem 15-60 km. Derudover kan bilens brændstofmotor anvendes.

Vi har nedenfor give tre bud på hybridbiler, der egner sig til flexleasing. Fælles for vores tre bud er, at de alle er fyldt 3 år, hvilket gør dem endnu mere økonomisk attraktive for flexleasing.

REG. 2015, 67.000 km.

Porsche Cayenne S E-Hybrid Tiptr.

Erhvervleasing 12 mdr. (priser ex moms)
Månedlig ydelse
6.995,-
Førstegangsydelse
139.000,-
restværdi
297.000,-
REG. 2015, 68.000 km.

BMW X5 xDrive40e iPerformance aut.

Erhvervleasing 12 mdr. (priser ex moms)
Månedlig ydelse
6.995,-
Førstegangsydelse
125.000,-
restværdi
262.000,-
REG. 2015, 39.000 km.

Mercedes S500 e aut. lang

Erhvervleasing 12 mdr. (priser ex moms)
Månedlig ydelse
8.495,-
Førstegangsydelse
139.000,-
restværdi
283.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-fre 9.00-17.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
mail

E-mail

telefon

Ring til os

Nellemann-Leasing-leasing-konsulenter-4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.