Volvo XC90 leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Volvo XC90?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Volvo leasing – og XC90 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på den populære og luksuriøse SUV.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Volvo XC90

Volvo XC90 blev introduceret i 2002.. Modellens anden generation blev tilføjet i 2014, hvor den vandt Motor Trends SUV of the Year Award – som første generation af modellen i øvrigt også før har vundet.

Denne flotte pris er heller ikke givet uden grund. For den luksuriøse mellemstore SUV er udstyret med banebrydende kvalitet og avanceret teknologi, hvilket placerer den i toppen af sin klasse. Modellen er flere gange blevet kåret som en af verdens sikreste biler, hvilket gør den til et sikkert valg for familien, som ønsker at lease en praktisk og sikker bil pakket ind i et kvalitetsrigt design.

 

Volvo XC90 leasing

Volvo XC90 – Volvos luksus SUV

Volvo XC90 er den svenske bilproducents mest solgte model nogensinde, hvilket ikke er uden grund. Udover at have sikkerheden i top har modellen fået særligt meget opmærksomhed og ros for sit flotte og minimalistiske design, som rummer kvalitetsrige sæder, høj komfort og en højteknologisk udstyrspakke. Heri tilbyder Volvo XC90 stærk motorkraft, som giver en fantastisk køreoplevelse. Modellen er yderst rummelig og har en kabineplads, som egner sig særlig godt til familien.

Volvo XC90 fås med forskellige motorstørrelser og udstyrsvarianter såsom Momentum, Inscription og R-design, og den findes samtidig som plug-in hybrid, som er opgivet til 47,6 km/l. Du har mulighed for at indstille bilen til forskellige køreprogrammer, som gør køreoplevelsen suveræn på ethvert terræn. Samlet set er denne Volvo model den perfekte bil til dig, som drømmer om en stor og rummelig bil, der både er praktisk, flot designet samt kører som en drøm.

Lease din Volvo XC90 hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Volvo XC90 gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing eller privatleasing. Der er fordele ved de forskellige former for leasing af bil alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Nellemann Leasing tilbyder samtidig kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for leasing eller til Volvo XC90 modellens mange fordele. Har du allerede forelsket dig i en specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Volvo modeller

V60 800×650

Volvo V60

Volvo V60 blev lanceret i 2010 som en konkurrent til bl.a. Audi A4 og Mercedes C-klasse. Modellen kan også fås i en offroad udgave, som har navnet XC60. Hvis du er på udkig efter leasing af Volvo V60, kan det være værd at kigge efter den faceliftet udgave, som kom i 2014.

leasing af volvo v90

Volvo V90

Volvo V90 blev præsenteret i 2016 og er afløseren af Volvos V70. Modellen opnåede blandt andet den højeste score nogensinde set i det svenske politis test. Her stiller de hårde krav om manøvredygtighed, sikkerhed og kabineplads. Grundet den flotte score blev bilen valgt til patruljevogn for det svenske politi. Modellen findes også i en offroad udgave, som hedder V90 CC. Hvis man er til sedan i stedet for stationcar, findes der også en sedan bygget på samme platform med navnet S90.

volvo xc60 leasing

Volvo XC60

XC60 er Volvos kompakte SUV, som er konkurrent til den populære Audi Q5 og lign. Modellen udkom i 2008 og bliver stadig produceret. Volvo har lige lanceret den næste generation XC60 med et nyt design, som passer ind i den nye Volvo profil. Den faceliftet udgave af første generation fra 2014 er værd at kigge på, hvis man tænker flexleasing.

Volvo XC90 leasing

Volvo XC90

Udover at være en af verdens sikreste biler, er denne svenske luksus SUV også mærkets mest solgte model nogensinde. XC90 har i den nyeste version fået meget ros og opmærksomhed for sit minimalistiske design. Den har vundet flere designpriser og det har skabt flotte udtalelser fra motorpressen. Modellen kan fås med forskellige motorstørrelser og udstyrsvarianter som Momentum, Inscription og R-Design. XC90 findes endvidere i en plug-in hybrid udgave, som er opgivet til 47,6 km/l.