Volvo V60 leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Volvo V60?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Volvo leasing – og Volvo V60 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af Volvo V60.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Volvo V60

Volvo er særdeles kendt for at producere veldesignede, praktiske og alsidige stationcars, til en sådan grad, som få andre bilproducenter kan matche. Dette gør sig også gældende for deres Volvo V60 model, som er en stationcar i skarpt design, der sikrer dig en behagelig oplevelse på både de korte og lange køreture. Volvo V60 blev for første gang lanceret i 2010, hvor den skulle konkurrere med Audi A4 samt Mercedes C-klasse. V60 modellen er inspireret af det traditionelle skandinaviske design, og formår på samme tid at kombinere dette med dynamiske køreegenskaber. Modellen fås også som en offroad udgave, der går under navnet XC60. Hos Nellemann Leasing har du mulighed for leasing af Volvo V60, hvorved du kan afprøve hvorvidt denne model passer til dig i en periode.

 

V60 800×650

V60 – håndværk, innovation og design

Med V60 modellen præsenterer Volo en moderne og funktionel stationcar, som har plads til hele familien. Modellen formår at kombinere et praktisk og komfortabelt design, der garanterer at sikkerheden er i top, med en skandinavisk æstetik, som blot sætter prikken over i’et på denne skønne køreoplevelse. Leasing af Volvo V60 er en god løsning for dig, som ønsker en godt udstyret og velkørende stationcar, der både rummer massere af plads samt smukke udvendige design detaljer.

Lease din Volvo V60 hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Volvo V60 gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing , splitleasing eller flexleasing. Der er fordele ved de forskellige former for billeasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er ny i leasing verden og ønsker at vide mere om leasing af en Volvo V60, tilbyder Nellemann Leasing kvalificeret og professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning. Du kan ringe til os på +45 39 25 20 00 eller udfylde vores korte kontaktformular.

 

1000X850U

Overblik over Volvo modeller

V60 800×650

Volvo V60

Volvo V60 blev lanceret i 2010 som en konkurrent til bl.a. Audi A4 og Mercedes C-klasse. Modellen kan også fås i en offroad udgave, som har navnet XC60. Hvis du er på udkig efter leasing af Volvo V60, kan det være værd at kigge efter den faceliftet udgave, som kom i 2014.

leasing af volvo v90

Volvo V90

Volvo V90 blev præsenteret i 2016 og er afløseren af Volvos V70. Modellen opnåede blandt andet den højeste score nogensinde set i det svenske politis test. Her stiller de hårde krav om manøvredygtighed, sikkerhed og kabineplads. Grundet den flotte score blev bilen valgt til patruljevogn for det svenske politi. Modellen findes også i en offroad udgave, som hedder V90 CC. Hvis man er til sedan i stedet for stationcar, findes der også en sedan bygget på samme platform med navnet S90.

volvo xc60 leasing

Volvo XC60

XC60 er Volvos kompakte SUV, som er konkurrent til den populære Audi Q5 og lign. Modellen udkom i 2008 og bliver stadig produceret. Volvo har lige lanceret den næste generation XC60 med et nyt design, som passer ind i den nye Volvo profil. Den faceliftet udgave af første generation fra 2014 er værd at kigge på, hvis man tænker flexleasing.

Volvo XC90 leasing

Volvo XC90

Udover at være en af verdens sikreste biler, er denne svenske luksus SUV også mærkets mest solgte model nogensinde. XC90 har i den nyeste version fået meget ros og opmærksomhed for sit minimalistiske design. Den har vundet flere designpriser og det har skabt flotte udtalelser fra motorpressen. Modellen kan fås med forskellige motorstørrelser og udstyrsvarianter som Momentum, Inscription og R-Design. XC90 findes endvidere i en plug-in hybrid udgave, som er opgivet til 47,6 km/l.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing