Volvo V90 leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Volvo V90?

Er du på udkig efter en driftsikker og luksuriøs stationcar? Så kan du med fordel overveje at lease en Volvo V90. Volvo V90 leasing er for dig, der ønsker en bil, der kombinerer komfort, sikkerhed og luksus på en unik måde. Med dens kraftige motor og avancerede teknologi er du garanteret en behagelig køreoplevelse. Nellemann Leasing har stor erfaring med Volvo Leasing, og vi hjælper dig sikkert gennem hele processen.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Volvo V90

Volvo V90 er indrettet med luksuriøse detaljer og avancerede teknologi systemer, der gør den nem at betjene og lækker at køre i. Volvo V90 har også en række avancerede sikkerhedssystemer, der hjælper dig med at undgå uheld og beskytter dig og dine passagerer, hvis uheldet alligevel skulle ske.

Med sin kraftige motor og avancerede teknologi er en Volvo V90 ideel for dem, der ønsker en driftsikker bil, der samtidig er smuk at se på. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på leasing af Volvo V90.

 

leasing af volvo v90

V90 – Volvos både smukke og driftssikre stationcar

Volvo V90 blev præsenteret i 2016 og opnåede den højeste score nogensinde set i det svenske politis test. I testen bliver der stillet hårde krav til bilens manøvredygtighed og sikkerhed. Volvo V90 er en divers bil med en kraftig motor, der giver en god acceleration og et godt træk.

Den er designet med elegante linjer og et sofistikeret udtryk, der gør den til et luksuriøst valg. Det gør bilen velegnet til både bykørsel og længere ture på landevejen. Modellen findes også i en offroad udgave under navnet V90 CC.

Lease din Volvo V90 hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi attraktive tilbud på billeasing gennem flexleasing-princippet. Ved flexleasing er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhentes. Dette betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Hvis du er nysgerrig på leasing-verdenen og ønsker at lære mere om leasing, eller hvis du ønsker at lease en Volvo V90, er du velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning.

Se også vores andre muligheder for stationcar leasing.

 

1000X850U

Overblik over Volvo modeller

V60 800×650

Volvo V60

Volvo V60 blev lanceret i 2010 som en konkurrent til bl.a. Audi A4 og Mercedes C-klasse. Modellen kan også fås i en offroad udgave, som har navnet XC60. Hvis du er på udkig efter leasing af Volvo V60, kan det være værd at kigge efter den faceliftet udgave, som kom i 2014.

leasing af volvo v90

Volvo V90

Volvo V90 blev præsenteret i 2016 og er afløseren af Volvos V70. Modellen opnåede blandt andet den højeste score nogensinde set i det svenske politis test. Her stiller de hårde krav om manøvredygtighed, sikkerhed og kabineplads. Grundet den flotte score blev bilen valgt til patruljevogn for det svenske politi. Modellen findes også i en offroad udgave, som hedder V90 CC. Hvis man er til sedan i stedet for stationcar, findes der også en sedan bygget på samme platform med navnet S90.

volvo xc60 leasing

Volvo XC60

XC60 er Volvos kompakte SUV, som er konkurrent til den populære Audi Q5 og lign. Modellen udkom i 2008 og bliver stadig produceret. Volvo har lige lanceret den næste generation XC60 med et nyt design, som passer ind i den nye Volvo profil. Den faceliftet udgave af første generation fra 2014 er værd at kigge på, hvis man tænker flexleasing.

Volvo XC90 leasing

Volvo XC90

Udover at være en af verdens sikreste biler, er denne svenske luksus SUV også mærkets mest solgte model nogensinde. XC90 har i den nyeste version fået meget ros og opmærksomhed for sit minimalistiske design. Den har vundet flere designpriser og det har skabt flotte udtalelser fra motorpressen. Modellen kan fås med forskellige motorstørrelser og udstyrsvarianter som Momentum, Inscription og R-Design. XC90 findes endvidere i en plug-in hybrid udgave, som er opgivet til 47,6 km/l.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing