Lexus Leasing

Er du på udkig efter en bil med en perfekt kombination af luksus og kraft? Hos Nellemann Leasing tilbyder vi leasing af Lexus – uanset om det skal være til privat- eller erhvervsbrug. Indhent tilbud i dag.
lesux lc leasing

Overvejer du Lexus leasing?

Lexus er navnet på Toyotas afdeling af high end biler og er Japans absolut topsælger inden for premium biler – og med lidt god vilje rimer Lexus da også på luksus og livsstil.

Lexus rimer på luksus – lease din lexus hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing står vi klar til at hjælpe dig med leasing af din næste Lexus – fra overblik over markedet til hjemtagelse. Vil du vide mere om leasing af Lexus? Så kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig godt på vej.

Vi tilbyder alle former for flexleasing af Lexus – og kan med sikkerhed hjælpe dig med at hjemskaffe dine drømmemodel.

 

Lexus RC-F til flexleasing

Lexus flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Lexus fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt Lexus:
* Når du vælger at flexlease en Lexus, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.
* Såfremt du har forelsket dig i en Lexus, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.
* Når modellen er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Lexus med meget udstyr: Det kan ofte godt svare sig, at finde en Lexus med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Lexus hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af bl.a. Aston Martin og Kia. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease, erhvervslease, sæsonlease eller flexlease – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 600.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 750.000Kr, 800.000Kr og 850.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Lexus og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra Lexus er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Lexus. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Hos Lexus arbejder man ud fra det japanske princip om gæstfri “Omotenashi” – et princip, der i korte træk handler om, at man som vært har øje for detaljen, når det kommer til gæstens behov.

Hos Lexus ser man da heller ikke bare kunderne som kunder – men som højt værdsatte gæster. På samme måde er både øjet for detaljen og opmærksomheden på gæsten en integreret del af kundeoplevelsen hos Lexus. Det er ikke uden grund, at Lexus konstant er blandt topscorerne, når det kommer til kundetilfredshed i autobranchen.

Og køreglæden og komforten er da heller ikke til at komme udenom i en Lexus. Siden lanceringen af den første model, Lexus LS400, i 1989 har bilerne været kendt for en sjældent set landevejskomfort og stabilitet.

Faktisk var Lexus så sikre på deres eget håndværk, at de ved lanceringen af LS400 havde stablet en champagneglas i en pyramide ovenpå motorhjelmen, sat bilen på et rullefelt og banket speederen helt i bund – og trods de høje omdrejninger og en ypperlig ydeevne under motorhjelmen blev glassene altså pænt stående.

Det lille skulle optrin selvfølgelig illustrere den høje luksus i bilen – at man havde formået at skabe et suverænt svendestykke uden vibrationer. Og luksussen er kun blevet forfinet og finpudset de godt og vel 30 år, Lexus efterhånden har været på markedet.

Den luksus har du nu mulighed for selv at mærke ved at lease din Lexus hos Nellemann Leasing. Leasing af Lexus er ikke bare leasing af en bil – det er leasing af luksus på dine præmisser.

Enkelthed og elegance i en smuk forening

Høflighedsprincippet Omotenashi er ikke det eneste japanske koncept, man møder i Lexus’ univers. Således er konceptet “Takumi” selve grundstenen i produktionen af alle Lexus-modeller. Takumi betyder mesterhåndværk – og det er i den grad mesterhåndværkere, der samler alle modellerne.

Det er et nemlig krav, at alle de såkaldte Takumi-mestre – håndværkerne bag produktionen af Lexus-modellerne – har mindst 25 års erfaring. Som tegn på deres egen fingerfærdighed folder Takumi-mestrene en origami-kat på kun 90 sekunder – vel at mærke med deres ikke-dominerende hånd.

Det er nok en symbolsk og måske overflødig test, men den fingersnilde er også en vidnesbyrd om, at hver eneste led i produktionsprocessen varetages med præcision og omhu uden sidestykke.

Og det kan ses i udformning og udtryk af hver eneste Lexus. Den karakteristiske strømlinede profil på Lexus-modellerne skriger af velovervejet design, dygtigt håndværk og høj ingeniørkunst – enkelthed og elegance samlet i en synergisk symbiose.

Lexus leasing hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing er den skarpe opmærksomhed på kundens behov en egenskab, vi deler med Lexus. For ligesom Lexus ikke bare et bilbrand, er vi ikke bare det selskab, der udleverer pladerne til din bil og derefter overlader alt til dig.

Tværtimod stræber vi altid efter at gøre din leasingproces så gennemskuelig og ligetil som overhovedet muligt. På den måde ser vi altså også dig som en værdsat gæst – og behandler dig derefter.

Du er derfor sikret en sublim kundeoplevelse, når du leaser din Lexus hos os. Og kombineret med Lexus’ egne høje kvalitetskrav, er både køreglæde og kundeservice garanteret på forhånd.

Du kan læse meget mere om leasing-processen hos Nellemann Leasing i vores FAQ, ligesom du kan læse om alle dine fordele ved at lease hos os lige her.
Vil du være en del af Lexus-livsstilen? Så kontakt Nellemann Leasing i dag, og lad os hjælpe dig med at finde lige præcis den model, du drømmer om.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850ght
1920x900f
Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing

Nyhedsbrev