Lamborghini leasing

Drømmer du om en bil med høje ydeevne og en unik æstetik? Det kan vi hos Nellemann Leasing realisere via leasing af Lamborghini. Med sin kraftfulde motor og avancerede teknologi er denne italienske sportsvogn en drøm for enhver bilentusiast.
1280×800

Overvejer du Lamborghini leasing?

Lamborghini er et af de mest velkendte italienske sportsvogne på bilmarkedet. Brugen af V12-motorer samt et eksklusivt og stilfuldt design har tiltrukket alt fra bilentusiaster, samlere og milliardærer de sidste 50 år. Udover designet, så er bilerne også kendt for at være nogle af de mest kraftfulde vej-biler på markedet.

Hos Nellemann Leasing har du mulighed for at flexlease Lamborghini-bilen, som du drømmer om. Vores udvalg af modeller tæller de mest populære modeller, som bilmærket er kendt for.

Vil du lease en anden model, så kontakt os venligst vedrørende dette.

Filter

filter icon

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med leasing af de allerdyreste og eksklusive bilmærker – også Lamborghini-biler. Med mange års erfaring og over +1000 tilfredse kunder kan vi give den bedste vurdering og rådgivning når det gælder leasing. Det giver dig den bedste leasingaftale, hvor vi imødekommer de behov og ønsker for den bedste leasingaftale.

Vi tilbyder flere forskellige flexleasingsformer, f.eks. sæsonleasingerhvervsleasing og splitleasing. Det giver dig den højste fleksibilitet, samtidig med den økonomiske risiko reduceres. Klik på knappen herunder, for at få mere at vide hvordan vi kan tilbyde dig den bedste leasingform til en Lamborghini.

Der er ingen tvivl om at Lamborghini er lig med luksusfarteksklusiv design og køreglæde af højeste kvalitet.

Men til gengæld har du mange valgmuligheder, når du skal lease en Lamborghini. Eksempelvis kan du lease den elegante Lamborghini Aventador LP700-4, den hurtige Lamborghini Huracan LP610-4 eller Gallardo Superleggera aut..

Leder du efter en anden model fra det eksklusive italienske bilmærke? Så kontakt os venligst vedrørende dette lige her, hvorefter du får svar indenfor 24 timer.

 

1000x850uuu

Lamborghini leasing – Hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Lamborghini” til ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til Lamborghini flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00.

Lamborghini leasing – Hvordan fungerer det?

Researchfasen

Du har måske fået anbefalet en Lamborghini, baseret på dine ønsker til en hurtig sportsvogn, en rå kabine eller noget helt tredje. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig det luksuriøse italienske bilmærke med tyren foran.
Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt bilmodel på mobile.de – fx en Lamborghini Urus.

Vi anbefaler: Kig på udvalget af biler fra italienske Lamborghini på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 biler som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.

1000x850yiu

Lamborghini leasing – Hvordan fungerer det?

Indledningsvis

Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket bil, som du har fundet i udlandet?
Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en Lamborghini fra udlandet, der opfylder dine krav.

Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:

  • Ønsker du en hurtig acceleration?
  • Ønsker du en god lyd?
  • Ønsker du rå sportslige køreegenskaber?
  • Ønsker du en lækker kabine?
  • Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV)

Desto flere ting du kan oplyse, desto lettere er det for os, at finde den helt perfekte leasingbil til dig.

1000x850ree

Lamborghini leasing – Hvordan fungerer det?

Afklaring

Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra Lamborghini. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.

Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien, luksus, lyden eller køreegenskaberne på bane til trackday osv.
Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).

1000x850yyy

Lamborghini leasing – Hvordan fungerer det?

Kontrakt

Konsulenten fremviser den Lamborghini, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Hvis I har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtigt.

1000x850koo

Lamborghini leasing – Hvordan fungerer det?

Din bil hjemtages

Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler.

Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.

1000x850hjj

Lamborghini leasing – Hvordan fungerer det?

Nøglerne udleveres

Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.
Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye leasingbil fra Lamborghini hos Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

1000×850

Lamborghini flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Lamborghini fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt Lamborghini:
* Når du vælger at flexlease, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.

* Såfremt du har forelsket dig i en bilmodel, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.

* Når modellen fra det italienske mærke er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Lamborghini med meget udstyr:
Det kan ofte godt svare sig, at finde en bilmodel med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Lamborghini hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af flere bilmærker. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease en Aventador, erhvervslease en Urus, sæsonlease en Huracan, flexlease en Gallardo eller noget helt andet – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 800.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 850.000Kr, 900.000Kr og 950.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr ekstra, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Lamborghini og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra det italienske mærke er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Lamborghini. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Lamborghini er kendt verden over for deres unikke og hurtige sportsvogne. Mærket blev skabt af Ferruccio Lamborghini i 1963, der selv ejede flere sportsvogne, inden han besluttede sig for, at lave sit eget sportsvognsmærke, Lamborghini.

Ferruccios tredje model, Miura, blev en kæmpe sucess verden over, da den blev lanceret i 1966 – og den dag i dag betragtes modellen som en af de flotteste sportsvogne der er produceret.

I 70’erne blev virksomheden hårdt ramt af energikrisen og gennem de efterfølgende 25 år har bilmærket været ejet af seks forskellige virksomheder med svingende resultater. I dag er det italienske bilmærke tilbage på vejen, stærkere og hurtigere end nogensinde før.

En del af mærkets DNA er, at man skulle kunne genkende en Lamborghini med det samme, når man ser den første gang. Leaser du din Lamborghini hos Nellemann Leasing, får du samtidig glæde af vores mangeårige erfaring med fleksible løsninger på leasing af bil.

Ønsker du at læse mere om Lamborghini kan du besøge følgende sider:

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850dee
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing