Lamborghini Aventador leasing

Drømmer du om at suse gennem landskabet i en bil, der accelererer fra 0-100 km/t på mindre end tre sekunder? Lamborghini Aventador er en superbil med stort S, som emmer af italiensk finesse og ubestridelig motorkraft – og med Nellemann Leasing ved din side, kan du få nøglerne i hånden.
Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Lamborghini Aventador?

Der hersker ingen tvivl om, at Lamborghini Aventador er blandt markedets mest kraftfulde biler. Når du accelerer i din nye Aventador, vil du mærke suset i maven, mens bilen rammer 100 km/t på blot 2,9 sekunder. Men hvordan ved du, om denne bil er den rette superbil for dig?

Bilen er ideel for dig, der primært søger hastighed og kraft. Bilens aerodynamiske og atletiske design er nok æstetisk og elegant – men det er skabt med henblik på acceleration. Fart er grundstenen i Aventadors DNA, og derfor er en Lamborghini Aventador sandsynligvis ikke den rette bil for familiefaren, der søger en bil at køre børnene i skole i. Bilen er skabt til dig, der ønsker at dominere vejene med rendyrket kørekraft.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasingtilbud på Lamborghini Aventador

Er du klar til at mærke adrenalinen pumpe i dit blod, hver gang du træder på speederen i din nye Lamborghini Aventador? Hos Nellemann Leasing er vi forpligtede til at bringe de mest fordelagtige Lamborghini leasingaftaler til bordet, så dine bildrømme kan blive til virkelighed. Derfor opererer vi med flexleasing, som er en smart leasingmetode, der minimerer kapitalbindingen – blandt andet ved at spare dig for den dyre registreringsafgift. Der er mange flere fordele ved flexleasing, som du kan blive meget klogere på her.

Uanset om du søger privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing, kan vores team af specialister sammensætte et leasingtilbud, der passer til dine behov.

 

Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador: Et mesterværk af italiensk design

Lamborghini Aventadors motor er udstyret med intet mindre end 700 hestekræfter. Motoren er på 6,5 liter og vejer omkring 235 kg. Denne motor kaldes internt for L539 og er Lamborghinis femte motor, de selv har lavet, og den anden af typen V12, som er særligt kraftfuld.

Med denne motor er Lamborghini Aventador mere end bare en superbil; det er en hyldest til italiensk ingeniørkunst og design. Med sin overlegne fremtoning og motorens buldrende brøl, repræsenterer Aventador alt det, som Lamborghini står for – råstyrke, fart og elegance. Skal du cruise omkring i en Lamborghini Aventador?

Lease din Aventador hos Nellemann Leasing

Ønsker du at lease en Lamborghini Aventador – eller har du brug for professionel sparring, inden du træffer beslutningen? Nellemann Leasing består af et eksperthold, som brænder for buldrende superbiler. Vi forstår, hvor vigtigt det er at køre en bil, der opfylder dine høje krav til kraft og kvalitet – og netop derfor er vi dedikerede til at skabe leasingtilbud, der ikke kører pengepungen i smadder.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dine køredrømme, og om hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

 

1000X850U
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing