Lamborghini Urus leasing

Drømmer du at dominere vejene i en stor og kraftfuld SUV, der kombinerer italiensk elegance med rummelighed og styrke? Med Lamborghini Urus leasing hos Nellemann Leasing kan køredrømmen blive din virkelighed – uden at sætte økonomien i tomgang.
Lamborghini Urus leasing

Overvejer du at lease en Lamborghini Urus?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Lamborghini Urus er det rette valg for dig, så lad os hjælpe.
Urus repræsenterer en ny æra inden for performance-SUV'er, hvor italiensk design møder overlegen teknik. Det er lykkes for Lamborghini at skabe en stor og rummelig luksus-SUV, som ikke går på kompromis med kørekraften. Med modellens imponerende topfart på 305 km/t, er Urus en af de hurtigste SUV’er i verden. Lamborghini Urus accelererer fra 0-100 km/t på blot 3,6 sekunder.

Men udover den imponerende motorkraft og accelerationsevne, er bilen udstyret med et lækkert og luksuriøst interiør, der gør bilen sikker og rummelig. Derfor er Lamborghini Urus leasing oplagt til dig, som både ønsker en sikker familiebil og en vanvittig kørekraft i en bil, som dominerer vejene med sin fart, størrelse og styrke.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasingtilbud på Lamborghini Urus

Er du klar til at opleve den sjældne kombination af imponerende accelerationsevne og SUV’ens karakteristiske rummelighed? Hos Nellemann Leasing stræber vi efter at give dig de mest attraktive tilbud på Lamborghini leasing. Det gør vi ved at benytte flexleasing – en smart leasingmetode, som minimerer din kapitalbinding betragteligt, blandt fordi du undgår den stejle registreringsafgift. Der er mange flere fordele ved flexleasing, som du kan blive klogere på i vores leasingleksikon.

Hos Nellemann Leasing skaber vi unikke leasingaftaler, der passer til netop dine drømme og behov. Det betyder også, at vi kan hjælpe dig, hvad enten du søger privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing. Er du parat til at gøre dine køredrømme til virkelighed – uden at køre din økonomi i grøften?

 

Lamborghini Urus

Oplev Lamborghini Urus

Lamborghini Urus er mere end bare en SUV; det er en banebrydende kombination af italiensk luksusdesign og utrolig accelerationskraft og ydeevne. Lamborghini Urus blev introduceret i 2017 og er mærkets første fem-dørs køretøj i den moderne æra. Bilen måler imponerende mere end fem meter, og derfor henvender modellen sig til dig, som ikke blot ønsker en hurtig og elegant superbil – men også værdsætter praktikken, der følger med en rummelig 5-dørs SUV.

Med andre ord er Urus en bil, som overrasker. Bilen er udstyret med en 650 hestekræfters V8-motor, der trods sin vægt på 2,2 tons, skyder fra 0-100 km/t på blot 3,6 sekunder. Og selvom Urus’ fart og acceleration er vanvittig, rummer bilen intet mindre end 600 liters bagageplads. Urus bringer det bedste fra begge verdener til bordet: Modellen er en luksuriøs superbil, som på samme tid er en praktisk hverdagsbil.

Men med en startpris på 3.995.000 kr. er Urus bestemt ikke en bil for enhver – men kan det blive bilen for dig?

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing