Flexleasing

Her på siden finder du informationer samt fordelene ved flexleasing
- den typiske leasingform hos Nellemann Leasing. Er du allerede afklaret, kan du
udfylde formularen via knappen herunder og have dit tilbud inden for 24 timer.

Nellemann Leasing bestræber sig på, at være en kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for leasing af biler i luksusklassen.

Vores storkundeaftale med Skat sikrer en hurtig sagsbehandling. Den typiske leasingform hos os er en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Begrebet flexleasing handler om at betale registreringsafgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang.

Begrebet flexleasing anvendes fortsat i vidt omfang, men ud fra den gældende lovgivning er der ikke forskel på almindelig leasing og

flexleasing. Det er fortsat relevant at tale om ”fleksibilitet” i forbindelse med sæsonleasing og korte leasingforløb. Ligeledes kan du stadig sælge din afgiftsfrie bil til os med henblik på efterfølgende leasing, så fleksi-biliteten er i god behold.

Der er mange fordele ved at lease din bil gennem Nellemann Leasing. Der er en langt mindre kapitalbinding end ved køb af tilsvarende bil, og et stort udbud når bilen indkøbes i udlandet. Når bilen skal afhændes er den afgiftsfri og kan handles på lige fod med tyske og andre EU biler.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en leasingmetode, hvor du får muligheden for at lease en bil med en anseeligt mindre kapitalbinding i forhold til andre metoder. Det skyldes blandt andet, at bilen leases uden registreringsafgift – hvilket giver et lavere udbetalingsbeløb samt en mindre månedlig ydelse i forhold til traditionel leasing. 

Eksklusiviteten af bilen gør det ligeledes nemt at omsætte dem efter endt leasingperiode. Eftersom at bilen stadig er uden registreringsafgift, som følge af flexleasingaftalen, kan køretøjet sælges til udlandet – og dermed nå en langt større potentiel gruppe af købere. 

Hos Nellemann Leasing er din flexleasingaftale altid gennemskuelig, og til den bedste pris. Vores aftaler er altid professionelt udarbejdet og tilpasset til dine ønsker og behov.  

Husk, at du også har mulighed for at flexlease din drømmebil fra Tyskland. For at læse mere om dette, venligst klik her.

Hvordan virker flexleasing?

Leasing af biler kan være et svært område at forstå for mange, men det er faktisk lige til. At flexlease en bil hos os kan beskrives på ganske få trin:

 1. Indhent et tilbud på den specifikke model, som du ønsker at lease.
 2. Vi fremsender herefter et tilbud på leasing af bilen inden for 24 timer.
 3. Leasingaftalen underskrives
 4. Førstegangsydelsen indbetales
 5. Når aftalen er underskrevet og førstegangsydelsen er indbetalt, bliver bilen indregisteret og leveret til dig.

Har du ikke besluttet dig for hvilken bil, som du gerne vil flexlease? Så kan du tjekke udvalget af biler lige her.

Hvad er fordelene ved flexleasing?

Flexleasing er en meget fordelsagtig leasingform, når du skal finansiere en bil. Det giver en række fordele i forhold til betaling – specielt hvis bilen er på fuld registreringsafgift. Der er også andre fordele forbundet med flexleasing:

Likviditet

Ved indgåelse af en flexleasing-aftale kan du opnå en signifikant besparelse i din likviditetsbinding. Leasingtager skal nemlig betale mindre, når der laves en flexleasing-aftale i forhold til at købe og indregistrere en bil hvor der betales 150% i afgift – på en gang.

Billigere forsikring og mindre værditab

Når du flexleaser en bil betaler du samtidig mindre i en bilforsikring. Ligeledes opnår du også en et mindre værditab. Begge dele skyldes at bilen vil stå uden en fuld afgift, og der er derfor større besparelser at hente.

Lavere afskrivning

Som følge af en bil med en høj registreringsafgift, ofte på 150%, er det naturligt at der er en stor afskrivning på grund af den høje købspris. Ved flexleasing undgår du en stor afskrivningsværdi, da der alene afskrives på bilens pris uden afgift – hvilket giver en stor besparelse i sidste ende.

Der betales mellem 0,5%-2% i registreringsafgift – alt efter bilens alder, når du har en bil via en flexleasingkontrakt. Denne afgift indgår i den månedlige ydelse ligeså. Periodeafgiftssatserne, som de også kaldes, er defineret ud fra køretøjets første registreringsdato – de ser ud som følger:

 • 0-3 måneder: 2% i registreringsafgift
 • 3-36 måneder: 1% i registreringsafgift
 • +36 måneder: 0,5% i registreringsafgift

Fleksibilitet

Varigheden af bilens indregistering bestemmer du selv om leasingtager, når du vælger flexleasing. Det er en optimal metode, specielt hvis du har en bil som er sæsonafhængig. Det kan f.eks. være en sportsvogn, firehjulstrækker eller en cabriolet.

Når din flexleasingkontrakt udløber er bilen afgiftfri. Det betyder at det er nemmere for dig at sælge bilen videre til f.eks. en udenlandsk køber. Hvis bilen ikke er fritaget for afgifter og stadig er indregisteret i Danmark, så ville du kun kunne sælge den på det danske marked. Flexleasing giver dig dermed større fleksibilitet og et større marked at sælge til.

Få et uforpligtende tilbud på flexleasing

Hos Nellemann Leasing yder vi altid den bedste service. Det betyder, at vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, når du skal have lavet en flexleasingaftale hos os. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil. Med mange års erfaring indenfor leasingbranchen kan vi nemt skræddersy en aftale, som imødekommer dine ønsker – og med vores nye afdeling i Viby kan vi nu også tilbyde flexleasing i Aarhus. Udfyld formularen herunder for at få et uforpligtende tilbud på flexleasing – du får svar indenfor 24 timer.

Hvordan læser du tallene?

Når du læser et flexleasingtilbud, er der som udgangspunkt fire beløb at forholde sig til

 1. Førstegangsydelsen
 2. Den månedlige ydelse
 3. Restværdien
 4. Bilens pris

Disse fire beløb er alle lige vigtige. Se derfor aldrig alene på f.eks. den månedlige ydelse. I videoen herunder får du forklaret i store træk, hvad et flexleasingtilbud indeholder.

Har du spørgsmål? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os lige her.

Førstegangsydelsen

Beløbet består af en procentdel af bilens pris og indeholder normalvis nedskrivning på bilens restværdi. Ligger du en højere førstegangsydelse, dog maks. 30%, fås derfor en lavere restværdi.

Bemærk: Da de fleste biler taber en vis værdi henover leasingperioden, er det vigtigt, at bilen hvert år nedskrives til et realistisk niveau. Spørg derfor altid til, hvor meget der går til nedskrivning på bilens værdi.

Hos Nellemann Leasing er førstegangsydelsen altid 100% nedskrivning på bilens restværdi.

Månedlig ydelse

Den månedlige ydelse består af afgifter til staten, administration af leasingaftalen, finansieringen af bilen samt evt. nedskrivning. Hovedparten udgør afgifterne til staten, som efter flexleasing-princippet betales i procent pr. måned af det fulde afgiftsbeløb.

Bemærk: Denne procentsats afgøres af bilens alder, og er pt. som følgende:

• 2% pr. måned de første tre måneder af bilens levetid
• 1% fra 3 til 36 måneder
• 0,5% efter 36 måneder

Dette betyder, at biler som er ældre end tre år, altid er mest fordelagtige at flexlease, da du betaler den laveste procentsats.

Restværdien og bilens pris

Restværdien er det beløb, som bilen skal videresælges til efter endt leasing. Det er vigtigt, at dette beløb afspejler en realistisk markedspris. Hvis restværdien i ét leasingtilbud er 40.000 kr. højere end i et tilsvarende tilbud, så er aftalen reelt 40.000 kr. dyrere.

Restværdien bliver fastsat på en bil uden registreringsafgift, da en flexleasingbil ikke er omfattet af afgifter. Værdien bliver ligeledes fastsat ved indgåelse af kontrakten og det er ligeledes leasingtagers ansvar at købe bilen eller sælge den til anden side, når aftalen udløber. Hos Nellemann Leasing hjælper vi gerne med at få bilen solgt når leasingaftalen afsluttes. Du kan læse mere om restværdi lige her.

Bemærk: Det kan være svært at vide, hvor meget bilen er værd om 12 eller 24 måneder, men der er en måde, hvorpå du kan finde bilens pris i dag. Hvis du ligger førstegangsydelsen ekskl. moms sammen med restværdien ekskl. moms, får du den nuværende pris på bilen (kun forudsat at førstegangsydelsen er 100% nedskrivning):

Førstegangsydelse + restværdi = nuværende pris på bilen.

Derefter kan du sammenligne bilens nuværende pris med markedspriserne på f.eks. mobile.de. Husk at det typisk er priser ekskl. moms.

Privat-, erhverv-, eller splitleasing – hvilken form skal jeg vælge?

Overvejer du flexleasing, er der flere leasingformer at vælge imellem. De typiske former er erhverv– og privatleasing, men i flere tilfælde kan splitleasing eller sæsonleasing være oplagte valg.

Ved du allerede nu hvilken form for leasning, du ønsker? Så kan du med fordel tage et kig på alle de bilmærker som du kan lease hos os. Vi har bilmærker som Audi, BMW, Mercedes samt en masse andre. Du kan se hele vores udvalg af bilmærker, som kan leases, lige her.

Læs om alle flexleasingformerne herunder.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Hos Nellemann Leasing er du i sikre hænder.

Sund økonomi

Hos Nellemann Leasing tænker vi langsigtet, hvilket betyder, at vi også er der i morgen… og dagen efter!

Vi efterlever SKAT

Vi håndterer de komplekse leasingregler, så du kan køre i din leasingbil med ro i maven og god samvittighed.

+1.000 kunder

Nem videreformidling af din leasingbil efter endt aftale pga. vores store kundedata-base samt vores netværk.

Sikker udlevering

Vi indestår for bilens aftalte stand ved import. Vi sørger for, at din leasingbil er som aftalt inden udlevering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.