Nissan Leasing

Søger du en pålidelig bil, som stadig giver masser af køreglæde? Så er en Nissan leasing lige sagen! Hos Nellemann Leasing kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte Nissan-model til dine behov og ønsker.
Nissan GT-R Leasing

Overvejer du Nissan leasing?

Den japanske bilfabrikant Nissan har en stolt tradition for at producere biler, som er innovative – uden at de koster en formue.

Hos Nellemann Leasing kan du selvfølgelig også lease Nissan-modeller.

Finder du ikke lige din foretrukne Nissan-model, kan du altid kontakte os – så finder vi den model, som du søger.

Filter

filter icon

Flexleasing af Nissan

Med en flexleasingaftale på en Nissan slipper du for at bekymre dig om store afskrivninger og høje registreringsafgifter. I steder får du en fleksibel aftale, som er skræddersyet til dit behov.

Vi har hos Nellemann Leasing mange års erfaring i leasingbranchen. Vi tilbyder derfor også et bredt udvalg af leasingtyper som splitleasing, privat- og erhvervsleasingsæsonleasing samt leasing på gule plader.

Har du spørgsmål til vores mange leasingtyper, er du altid velkommen til at kontakte os, så besvarer vi altid glædeligt på dine spørgsmål.

Hos Nellemann stræber vi altid efter at gøre din Nissan leasing til en gennemskuelig oplevelse med fokus på dine behov.

 

leasing af nissan skyline

Nissan flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Nissan fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt Nissan:
* Når du vælger at flexlease en Nissan, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.
* Såfremt du har forelsket dig i en Nissan, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.
* Når modellen er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Nissan med meget udstyr: Det kan ofte godt svare sig, at finde en Nissan med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Nissan hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af bl.a. Aston Martin og Kia. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease, erhvervslease, sæsonlease eller flexlease – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 400.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 750.000Kr, 800.000Kr og 850.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Nissan og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra Nissan er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Nissan. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Historien bag Nissan går helt tilbage til 1911 – dengang gik bilfabrikanten under det ikke helt så mundrette navn “Kwaishinsha Motor Car Works”. Blot tre år senere ramte deres første bil de japanske veje. Op gennem 1920’erne ændrede bilfabrikanten navn flere gange, indtil de i 1934 fik navnet Nissan Motor Company, som de stadig bruger den dag i dag.

For at forstå Nissans historie skal man forstå, hvad der skete i 1953. Grundet antikommunistiske følelser i kølvandet på koreakrigen, fyrede Nissans fagforening hundredvis af arbejdere. En ny fagforening blev dannet, og den hjalp Nissan med at ekspandere økonomisk og teknologisk – til det punkt, hvor de i dag er kendt som et af de førende mærker på bilmarkedet.

I 1986 udvidede Nissan med en kæmpe bilfabrik beliggende i Sunderland, England. I 2007 producerede fabrikken mere end 400.000 biler om året, hvilket var det højest antal produceret af nogen bilfabrik i hele Europa. I dag udbyder Nissan biler i alle afkroge af verdenen – og Nellemann Leasing og dermed Danmark er selvfølgelig ingen undtagelse.

Nissan for bilnørder med benzin i blodet

Enhver bilnørd med respekt for sig selv har set de legendariske Fast and Furious film. Har man set dem, ved man også, at Nissan er notorisk kendt for at producere drift-biler. Med klassikere som Nissan 200SX, Nissan 350Z og Nissan Skyline R33 GTS-T har den japanske bilfabrikant skrevet sig ind i historien som ”The King of Drift”.

Nissan har i senere år været blandt de førende i verden, når det kommer til produktionen af el-biler. Japanernes sans for detalje og højteknologiske tilgang til bilproduktion kan også ses og mærkes på slutproduktet.

Sagt på en anden måde, kan du med ro i maven lease en Nissan hos Nellemann Leasing og forvente en solid og moderne bil.

Nissan leasing hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing har vi gjort Nissan leasing til en overskuelig proces. Vi indestår for bilens stand ved import, ligesom vi hjælper med at finde en køber, når restværdien skal indfries.

På den måde er du sikret en smertefri leasing af din næste Nissan-model.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850ght
1920x900f
Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing

Nyhedsbrev