Peugeot Leasing

Er du på jagt efter en bil, der kombinerer tidløst design med personlighed? Så er du på jagt efter leasing af Peugeot. Hos Nellemann Leasing tilbyder vi forskellige leasingaftaler – alt efter om du skal bruge bilen til privat brug, arbejdsrelateret eller begge dele.
Peugeot 508 leasing

Overvejer du Peugeot leasing?

Vælger du leasing af peugeot biler, får du tidløst design, stærke køreegenskaber og høj kvalitet i en og samme pakke.

Hos Nellemann Leasing er vi stolte af at tilbyde udvalgte Peugeot biler til leasing. Med et sporty og lækkert design, kan bilerne uden tvivl kan hamle op med de mere traditionelle sporty bil mærker som Audi og Mercedes Benz.

Vi har et bredt udvalg af Peugeot biler, og kan også hjemtage specifikke modeller med tilhørende udstyr. Har du spørgsmål er du velkommen til at give os et kald på tlf. 39 25 30 00, eller kontakte os gennem vores kontaktformular.

Hos Nellemann Leasing udbyder vi et bredt udvalg af Peugeot-biler. Du kan prøve både de kendteste klassikere og deres nyeste og innovative modeller. Hvad end du har lyst til, så hjælper vi dig – fra overvejelsen til du står med bilnøglerne i hånden.

Leasing er den moderne måde at få din drømmebil uden at lave en dårlig investering og i sidste ende risikere at tabe rigtig mange penge. Hos Nellemann leasing sørger vi altid for at guide dig på ærlig vis, så den endelige aftale er en, du bliver glad for.
De forskellige muligheder for leasing gør, at du kan skræddersy din aftale med os. Uanset om du er erhvervsperson, privatperson eller gerne vl lease en bil til begge, har vi en løsning der passer dine behov.

Med leasing af peugeot biler bliver du hver dag mindet om glæden ved at køre lækkert.

Peugeot har siden 1889 leveret høj-kvalitetsbiler. Bilerne er i dag den perfekte fusion mellem lækkert design, eksklusivitet og overkommelige priser.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores forskellige leasingformer og dine fordele ved Peugeot leasing hos os – og ellers kan du læse videre her for at blive klogere på, hvorfor Peugeot vil give en historisk køreoplevelse.

 

nellemann herlev adresse billede

Altid gennemskuelig og tryg Peugeot leasing hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing er vi alle specialister med en fælles hang og kærlighed til biler. Hos os er du derfor altid garanteret:

Ærlig rådgivning

Hos os får du altid kompetent og ærlig rådgivning. Vores mål er, at vi i fællesskab med dig, finder den bedste løsning, der passer til dine behov.

Gennemskuelig og fleksible løsninger

Hos Nellemann leasing har vi flere forskellige leasing løsninger. Det har vi af den simple årsag, at ikke alle har samme behov. Vores løsninger er derfor altid fleksible og gennemskuelige, så du ved, hvad du får.

Service ud over det sædvanlige

Vi er et hold af ildsjæle med kæmpe passion for biler. Vi guider der hele vejen og går i dybden med alle dine muligheder for peugeot leasing.

Overblik over Peugeot modeller

Peugeot leasing hos Nellemann Leasing

Lyder leasing af Peugeot som noget for dig? Måske den spritnye 208-model fra 2020? Eller den kraftfulde SUV 3008 fra 2017? Så kan vi hos Nellemann Leasing godt hjælpe dig.

Vi har forskellige leasing-varianter, som du kan benytte dig af. Vælger du eksempelvis vores flexleasing, kan vi tilbyde fordele som lavere afskrivningfleksibilitet og billigere forsikring end vanligt.

Du kan læse mere om alle vores leasingtyper og få svar på andre spørgsmål under vores FAQ.

Kontakt os, når du er klar til at høre mere. Du kan fange os på både på telefon, mail, kontaktformular eller direkte i afdelingerne i København og Aarhus fra mandag-fredag.

Peugeot flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved at lease din Peugeot fremfor at købe den. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Find en lettere brugt Peugeot:
* Når du vælger at flexlease en Peugeot, så betaler du afgiften pr. måned frem for at betale hele afgiften på en gang + når bilen er over 36 måneder, så betaler du altså kun 0.5% i registreringsafgift.
* Såfremt du har forelsket dig i en Peugeot, der er 3-36 måneder, så betaler du 1% i registreringsafgift.
* Når modellen er 0-3 måneder, så betaler du 2% i registreringsafgift

Find en Peugeot med meget udstyr: Det kan ofte godt svare sig, at finde en Peugeot med meget udstyr i udlandet. Årsagen er, at prisforskellen på ekstraudstyr på en brugt bil fra udlandet, normalt ikke er så stor som nyprisen herhjemme.
Så når du hjemtager og flexleaser din bil hos os, så får du derfor ofte mere for pengene.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Peugeot hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af bl.a. Aston Martin og Kia. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde, så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning, så du kan få en konkret og skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.
Så uanset om du fx drømmer om at splitlease, erhvervslease, sæsonlease eller flexlease – så kan vi hjælpe dig.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 300.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 750.000Kr, 800.000Kr og 850.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Vi har mange kunder, der ønsker en leasingbil hos os, men lige skal have afsat deres nuværende leasingbil til tredjepart først.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi gratis hjælp til videresalg, så man som kunde ikke skal bruge tid på at finde en køber, diskutere priser osv. Dvs. når du har fundet din ønskede leasingbil fra Peugeot og vi er blevet enige om en salgspris på din nuværende leasingbil, så tager vi os af alt det administrative.

Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan derfor være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra Peugeot er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing af Peugeot. Hos Nellemann Leasing er du altid sikret fleksible løsninger på leasing af bil. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

Peugeot er et mere end 200 års familieforetagede. De fejrede 200-års jubilæum i 2010, men faktisk indledte Jean-Pierre Peugeot allerede familieforretningen tilbage i 1743. Dengang var det et væveri. I dag er det en førende bilgigant.

Innovation er altså et nøgleord for Peugeot, for siden sin start som væveri har foretagendet bevæget sig henover alt fra olie- og kornmølle til stålstøberi. Hvor kaffemøller, fjedre og paraplystativer har været en del af produktionen, inden man i 1889 slog sig ind på kørebanen og startede produktion af motordrevne køretøjer.

En ting man hurtigt forstår ved Peugeot-biler er derfor også, at de er godt håndværk. De har tradition for at producere forskellige produkter til deres kunder, og det har de faktisk stadig i dag. Foruden deres forskellige biltyper er de nemlig også verdens ældste producent af tohjulede køretøjer.

En ekspertise, der har resulteret i væltepetre, tandem-, trehjulede, sports- og motorcykler samt diverse scootere. Peugeot har faktisk været vinder af Tour de France hele 10 gange, og selvom det ikke er deres cykler, du kan lease hos os, vidner det om, hvor dygtige Peugeot er til at producere transportmidler.

Peugeot har da også på bilfronten vundet verdensmesterskabet i rally to år i streg (1985 og 1986) med deres berømte 205-model og ligeledes med Le Mans, som man vandt i 2009.

Det andet nøgleord for Peugeot er dermed alsidighed. Med de nyeste teknologier og historisk erfaring producerer bilmærket en lang række produkter til en bred vifte af kunder, så enhver kan finde noget hos dem.

Led derfor lidt rundt i vores katalog af Peugeot-biler, og se, om ikke også du kan finde noget, der passer din smag. Vi står i hvert fald klar med hjælp til leasing af din næste Peugeot.

Højt renommeret bilproducent

Selvom alsidighed som nøgleord måske ikke rimer på eksklusivitet, rimer det hos Peugeot til gengæld på kvalitet. Med deres populære Peugeot 208-model fra 2020, som blev kåret til “Årets bil”, trådte Peugeot nemlig ind i top 3 over de bil brands, der har vundet denne pris flest gange.

Præmien fra 2020 var Peugeots sjette, som foruden 208-modellen, tæller Peugeot 3008 SUV i 2017, Peugeot 308 i 2014, Peugeot 307 i 2002, Peugeot 405 i 1988 og Peugeot 504 i 1969.

Som det fremgår, er Peugeot yderst anerkendt for sin kvalitet, og særligt i det seneste årti har Peugeot haft fart på. Tre vindere af “Årets bil” inden for de seneste ti år taler for sig selv og med den seneste af de tre, 208-modellen, viser Peugeot fortsat sin evne til at tænke innovativt. Peugeot giver dig her nemlig muligheden for for eksempel at vælge mellem benzin-, diesel- eller el-motor.

Med Peugeot leasing kan du altså sagtens finde adskillige eksklusive varianter.

Enhver bilnørd med respekt for sig selv har set de legendariske Fast and Furious film. Har man set dem, ved man også, at Nissan er notorisk kendt for at producere drift-biler. Med klassikere som Nissan 200SX, Nissan 350Z og Nissan Skyline R33 GTS-T har den japanske bilfabrikant skrevet sig ind i historien som ”The King of Drift”.

Nissan har i senere år været blandt de førende i verden, når det kommer til produktionen af el-biler. Japanernes sans for detalje og højteknologiske tilgang til bilproduktion kan også ses og mærkes på slutproduktet.

Sagt på en anden måde, kan du med ro i maven lease en Nissan hos Nellemann Leasing og forvente en solid og moderne bil.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

1000x850ght
1920x900f
Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing

Nyhedsbrev