Peugeot 508 leasing

Nellemann Leasing teamet

Overvejer du at lease en Peugeot 508?

Hos Nellemann Leasing har vi stor ekspertise med Peugeot leasing – og Peugeot 508 er selvfølgelig ingen undtagelse. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Peugeot 508

Peugeot 508 er en mellemstor bil i den franske bilproducent Peugeots modelprogram. Den blev introduceret i 2011 som erstatning for Peugeot 407 og har senest fået et facelift i 2018. Den er tilgængelig som både sedan og stationcar.

Peugeot 508 tilbyder plads til fem passagerer og et stort bagagerum. Bilens store kabine og soltag giver lyset plads til at strømme ind og indtrykket af en stor rummelig bil. Foruden bilens lyse indre får du også øget visuel sikkerhed i form af Peugeots karakteristiske lyssignatur.

Modellen er udstyret med Full LED-forlygter med automatisk højdeindstilling, LED-blinklys og statisk kurvelys. Lysets intensitet tilpasser sig automatisk lysforholdene, og du er derfor altid sikret optimal synlighed.

 

Peugeot 508 leasing

508 – Peugeots eksklusive sedan

Denne eksklusive sedan er en mellemstor bil, designet med fokus på kørekomfort, og den er udstyret med avancerede teknologier, der sikrer en glidende og stabil kørsel.

Peugeot 508 har været nomineret til “Årets bil i Europa” flere gange for sit sporty og elegante design, gode kørekomfort og avanceret teknologi. Det lave aerodynamiske design, kombineret med den høje komfort giver en ekstraordinær køreoplevelse.

Lease din Peugeot 508 hos Nellemann Leasing

Når du leaser en Peugeot 508 gennem Nellemann Leasing, kan du vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing eller privatleasing. Der er fordele ved de forskellige former for leasing alt afhængigt af dine behov. Når du vælger at flexlease, er der for eksempel mindre kapitalbinding end ved køb af en tilsvarende bil. Der er et stort udbud, når bilen skal indkøbes i udlandet, og den er afgiftsfri, når den engang skal afhændes. Det betyder, at den kan handles på lige fod med tyske og andre europæiske biler.

Nellemann Leasing tilbyder samtidig kvalificeret og professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål til dine muligheder for leasing eller til Peugeot 308’s mange fordele. Har du allerede forelsket dig i en specifik model eller udstyrsvariant, som ikke findes på vores hjemmeside, hjemtager vi den gerne for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og rådgivning.

 

1000X850U

Overblik over Peugeots modeller

Peugeot 308 leasing

Peugeot 308

A4’eren er en større mellemklassebil, som i dag er på sin fjerde generation. Modellen fås som sedan og en stationcar-version kaldet Avant. Ønsker du lidt off-road egenskaber, findes den også i en Allroad model. Tænker du på at lease en Audi A4, er den faceliftede model fra 2012-2014 værd at kigge på, da modellen er ældre end tre år, og priserne fornuftige.

Peugeot 508 leasing

Peugeot 508

Peugeot 508 er en mellemstor liftback eller stationcar med plads til fem passagerer. Peugeot 508 har været nomineret til “Årets bil i Europa” flere gange for sit sporty og elegante design, gode kørekomfort og avanceret teknologi. Peugeot 508 er designet for at give en sportslig køreoplevelse med en god vægtfordeling og avanceret suspension-teknologi.

A6

Peugeot 3008

Peugeot 3008 er en kompakt luksus SUV, der er designet til at give god plads og praktisk anvendelighed samtidig med at være kompakt nok til at kunne køre i byen. Den er udstyret med en stærk motor og et aerodynamisk design, der sikrer god brændstoføkonomi og lav CO2-udledning. En ideel bil for dem, der søger en kombination af køreglæde og praktisk anvendelighed.

Peugeot 5008 leasing

Peugeot 5008

Peugeot 5008 er en mellemstor MPV. Den blev introduceret i 2009 og er nu i sin anden generation, som blev lanceret i 2016. MPV'eren er kendt for sit rummelige interiør og fleksible kabine, der giver mulighed for at konfigurere pladsen efter behov. Modellen er egnet til både familie- og erhvervsbrug, da den er rummelig og praktisk til at transportere både passagerer og genstande.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing