Mercedes leasing

Overvejer du Mercedes leasing?

Hos Nellemann Leasing har vi altid en lang række tilbud på leasing af Mercedes.

Ønsker du en specifik model og udstyrsvariant, så kan vi også hjemtage den for dig. Kontakt os i dag for et tilbud.

Tilbud på Mercedes

Er du ny i leasing verdenen? Ønsker du at vide mere omkring leasing af Mercedes?

Når du leaser din kommende Mercedes kan du vælge at privatlease, erhvervlease eller splitlease bilen.

Læs mere om leasing

Ønsker du at vide, hvilke bilmodeller fra Mercedes, som du kan lease?

Du kan lease alle de elegante Mercedes modeller – fra de kompakte biler i C-klassen til den eksklusive S-klasse.

Se biloversigten!

{{page}}
.

Tryg Mercedes leasing hos Nellemann Leasing

Hos Nellemann Leasing bliver du mødt af erfarne specialister med mange års erfaring inden for Mercedes leasing. Det betyder, at du altid er sikret følgende ved at vælge os som din leasingpartner:

  • Rådgivning hele vejen rundt
    Rådgivning med fokus på den enkelte kundes behov er en integreret del af Nellemann Leasing. Derfor er du altid garanteret både teknisk og økonomisk rådgivning om din Mercedes Leasing – lige fra det første uforpligtende tilbud, over selve leasingperioden, til restværdien skal indfries efter aftalens ophør.
  • Flexleasing af Lotus på dine vilkår
    Vi tilbyder en række forskellige leasing-løsninger, ligesom vi altid skræddersyr et tilbud, der matcher dine eller din virksomheds behov. Du kan for eksempel vælge mellem erhvervsleasing, splitleasing eller sæsonleasing. Og da to tilbud på leasing sjældent er ens, hjælper vi dig med at finde hoved og hale i fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. Hos Nellemann får du tilbudt fleksibel leasing på dine vilkår.

Leasing af Mercedes hos Nellemann Leasing er kort fortalt en tryg oplevelse med fuldt fokus på dine ønsker. Du kan læse meget mere om Mercedes leasing hos Nellemann Leasing længere nede på siden.

.

Historien om Mercedes – køreglæde og komfort

”The best or nothing” er Mercedes’ officielle slogan, og det beskriver meget godt, hvad man får i en Mercedes! Mercedes er verdenskendt for deres kvalitet og køreegenskaber, og deres modeller er et sikkert valg.

Mercedes-Benz behøver vist næppe nogen større introduktion. Men tillad os alligevel at give en kort introduktion til det legendariske tyske bilmærke.

Mercedes’ blev stiftet i 1926 af Daimler-Benz AG, som oprindeligt var en fusionering af de to fabrikanter Daimler Motoren Gesellschaft og Benz & Cie. Begge fabrikanter var kendt for at bygge store, solide køretøjer – egenskaber, der stadig den dag i dag nærmest er synonymer med Mercedes-Benz.

Allerede før fusioneringen havde Daimler produceret biler under navnet Mercedes. Valget på dette navn skyldtes, at den østrigske forretningsmand Emil Jellinek, som havde en datter ved navn Mercedes, havde bestilt et større parti af biler hos Daimler.

At navnet Mercedes skulle blive så ikonisk, havde nok hverken Daimler, Jellinek eller Mercedes (altså datteren – ikke bilen) næppe forudset. Men i dag næsten hundrede år efter etableringen af Mercedes-Benz bliver det tyske bilmærke forbundet med mange rosende tillægsord – vi kan blandt andet nævne “innovativ”, “komfortabel”, “robust”, “luksuriøs” og “pålidelig”.

Det mest beskrivende tillægsord er dog nok “eftertragtet” – for eftertragtet er Mercedes-Benz i den grad. Oplev selv hvorfor hos Nellemann Leasing, hvor du kan lease nogle et stort udvalg af Mercedes-modeller – fra den særdeles succesfulde E-klasse, over den rummelige GL-klasse til Mercedes luksuriøse flagskib, S-klassen.

.

Leasing af Mercedes – kontakt os for rådgivning

Vil du opleve den køreglæde og komfort, som har givet Mercedes-Benz sin status som et bilmarkedets mest genkendelige navne? Kontakt os på +45 39 25 20 00 eller info@nellemannleasing.dk, og lad os sammensætte et tilbud på leasing af Mercedes, der matcher dine eller dine virksomheds krav og kriterier.

.

Mercedes leasing hos Nellemann Leasing – Hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Mercedes-Benz” til ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til Mercedes flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00.   

Researchfasen: Du har måske fået anbefalet en Mercedes-Benz, baseret på dine ønsker til størrelse, budget, km/l eller noget helt fjerde. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig mærket, med den berømte tretakkede stjerne foran.
Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt bilmodel fra tyske Mercedes på mobile.de

Vi anbefaler: Tag et kig på udvalget af biler fra Mercedes-Benz på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 Mercedes modeller som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.

Indledningsvis: Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket bil, som du har fundet i udlandet?
Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en Mercedes fra udlandet, der opfylder dine krav.

Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:
* Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV fra Mercedes)
* Ønsker du en hurtig acceleration? (= Mercedes AMG)
* Ønsker du en god lyd i kabinen? (= Burmester surround soundsystem).
* Ønsker du en bil med en ”grønnere profil” grundet dit arbejde eller for at afhjælpe CO2 udfordringen i verdenen? (= Mercedes EQC)
* Ønsker du høj kørekomfort, da du kører mange km hvert år? (= Mercedes med komfortpakke)
Desto flere ting du kan oplyse, desto lettere er det for os, at finde den helt perfekte leasingbil til dig.

Afklaring: Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra tyske Mercedes Benz. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.

Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien eller kørekomforten osv.
Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).

Kontrakt: Konsulenten fremviser den Mercedes, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Hvis I har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtigt.

Din bil hjemtages: Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler. 

Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.

Nøglerne udleveres: Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.
Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye leasingbil fra Mercedes hos Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

Mercedes flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Er Mercedes din drømmebil? Så kan der være flere fordele ved at flexlease din Mercedes fremfor at købe den. Vi har samlet nogle af de mest stillede spørgsmål herunder:

Hvorfor lease frem for at købe: Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Svar: Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved leasing af din Mercedes fremfor køb. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.  

12 måneders eller 36 måneders kontrakt: Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Svar: Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Hvilken leasingform anbefaler I: Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Svar: Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde., så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning. Så skriv, ring eller book et møde. Så kan vi komme med en konkret skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.   

Mercedes leasing hos Nellemann Leasing – Hvordan fungerer det?

Min arbejdsgiver og beskatning: Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 600.000Kr. Kan I hjælpe?

Svar: Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Er restværdien vigtig: Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Svar: Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 350.000Kr, 400.000Kr og 450.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.  

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Ønsker at udskifte leasingbilen: Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Svar: Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV eller stationcar, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Kan jeg have flere leasingbiler: Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Svar: Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Er det let at komme af med leasingbilen: Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Svar: Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Kan I hjælpe med at sælge min eksisterende leasingbil fra et andet selskab: Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Svar: Ja, naturligvis.
Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan fx være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Jeg ønsker at skifte over til jer: Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Svar: Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra tyske Mercedes-Benz er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.