Mercedes V-klasse leasing

Ønsker du at køre en bil, der kombinerer luksus og blikfang med rummelighed? Eller en bil der kan transportere hele familien eller teamet med stil? Med Mercedes V-Klasse leasing får du mere bil for pengene.
leasing af mercedes v-klasse

Overvejer du at lease en Mercedes V-klasse?

Mercedes V-Klasse er en stor bil – og for Mercedes betyder en stor bil en stor motor. Sæt dig bag rattet i en Mercedes V-klasse og mærk bilens rå kørekraft. Selvom bilen uden tvivl kan leve i overhalingsbanen, repræsenterer bilens størrelse også den sikkerhed, der følger med i pakken. I skæret af bilens størrelse er en Mercedes V-klasse ikke ligefrem er let at krølle sammen!

Med denne bil kan hele familien læne sig tilbage i de komfortable lædersæder og nyde al den benplads, I drømmer om. Bilens luksuriøse interiør vidner om kvalitet og udstråler ren luksus. Med denne model skal du altså ikke være bange for at fange blikke på vejene! Om end du transporterer en stor familie, dit team eller simpelthen har behov for mere rum og plads i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten, er V-Klassen den ideelle løsning.

Filter

filter icon

Der er desværre ikke nogen biler på den valgte filtrering.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Mercedes V-klasse

Hos Nellemann Leasing holder vi aldrig i tomgang – for vi arbejder hårdt på at skabe de bedste leasingtilbud til dig. Vi forstår værdien i at køre en bil, der passer til dine behov – både i komfort og i stil.
Hvis du har behov for plads og rummelighed, men ikke ønsker at køre en kedelig kassevogn, mener vi, at en Mercedes V-klasse er bilen, der indfrier alle dine behov. Med V-Klassen får du nemlig en MPV, hvor luksus og funktionalitet går hånd i hånd.

Hos Nellemann Leasing kan du være sikker på at få en god flexleasing-aftale i hus, som altid er transparent, fleksibel og skræddersyet til netop dine behov. Vi kan klare det meste, hvad leasing af drømmebiler angår – uanset om du ønsker privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing.

Er det din tur til at indhente et tilbud på leasing?

 

leasing af mercedes v-klasse

V-klasse – rummelig MPV med komfort i verdensklasse

Mercedes V-Klassen kører som en MPV i en klasse for sig. Udvendigt udstråler bilen rå kraft og styrke fra alle vinkler – fra dens moderne LED Intelligent Light System til de stilfulde fælge, der spænder fra 16" til 19".

Indvendigt oser V-Klassen ligeledes af luksus. Med ergonomisk indretning, avanceret teknologi såsom det intuitive MBUX multimediesystem samt muligheden for at personliggøre din bil med alt fra Burmester soundsystem til forskellige sædetyper, efterlader V-Klassen intet på ønskesedlen.

Men det er ikke kun bilens udseende og interiør, der gør V-Klassen bemærkelsesværdig. Under motorhjelmen finder du kraftige motorvarianter, herunder V220 d, V250 d og V300 d – alt sammen for at sikre, at du får den ydelse og effektivitet, du forventer af en Mercedes.

Lease din V-klasse hos Nellemann leasing

Ved at vælge Nellemann Leasing som din leasingpartner, er du garanteret en skræddersyet leasing-løsning, der matcher netop dine behov. Vi specialiserer os i flexleasing, der giver dig mulighed for at nyde alle fordelene ved at køre en Mercedes V-Klasse, uden de økonomiske forpligtelser der ofte følger med direkte ejerskab. Efter din leasingperiode kan du nemt vælge at forny din aftale eller køre en anden vej – alt efter hvad der passer dig bedst.

Er du klar til at opleve komforten ved en Mercedes V-Klasse på egen krop? Kontakt os i dag og lad os finde den perfekte Mercedes leasing-løsning for dig.

 

1000X850U

Overblik over Mercedes modeller

mercedes cla leasing

Mercedes CLA- og C-Klasse

CLA- og C-klassen er såkaldte kompakt-modeller fra Mercedes, og det er nogle af de lidt mindre modeller hos Mercedes. CLA er en nyere model og har et mere sportslig coupe-look i forhold til C-klassen. Tænker du på leasing af Mercedes C-klasse eller CLA, så bemærk at der kom ny model for C-klassen i 2014, hvor også CLA’en blev introduceret. Disse er netop tre år og fordelagtige at flexlease.

mercedes e-klasse leasing

Mercedes E-Klasse

En af Mercedes’ mest succesfulde modeller og den mest solgte med over 13 millioner biler solgt frem til 2015. Det er forståeligt, da man i E-klassen får robusthed, kvalitet og komfort for pengene. Den mest velegnede E-klasse til flexleasing er årgangen fra 2010-2012 eller den faceliftede fra 2013 og frem. Her er markedet stort, og det er muligt at finde præcis den variant og det udstyr, man ønsker.

mercedes cls leasing

Mercedes CLS-Klasse

CLS-klassen er en mellemstørrelse 4-dørs luksus coupé, og fås som coupé samt en shooting brake version. Prismæssigt ligger CLS’en imellem E-klassen og S-klassen, og er derfor i den højere ende. Ønsker du en eksklusiv og større bil med coupé-formen, så kan flexleasing af Mercedes CLS anbefales. Årgangen 2011-2014 er den typiske til flexleasing, og fås også som en CLS63 AMG med op til 585 HK.

s-klasse

Mercedes S-Klasse

Mercedes’ absolutte luksus-flagskib er kendt som en af de mest eksklusive biler i verden. Mercedes introducerer altid deres nyeste teknologi i S-klassen, og den er også brugt af statsledere over hele verden. Ønsker du den ultimative komfort, så er S-klassen et godt valg. Den seneste model blev introduceret i 2013, og er netop blevet tre år og på laveste afgiftssats i forhold til flexleasing

mercedes m-klasse leasing

Mercedes M-Klasse

M-klassen kender de fleste nok som ’ML’, og typiske modelvarianter er f.eks. ML350, ML500 eller ML63. Modellen er en større luksus-SUV, og er meget populær til flexleasing. Tænker du på leasing af Mercedes ML, så er det typisk årgangen fra 2011 og frem som efterspørges. Selvom man finder en brugt, får man nemlig en fantastisk bil i høj kvalitet og med god plads.

mercedes gl-klasse leasing

Mercedes GL-Klasse

Mercedes GL er en ’fullsize luksus SUV’, hvilket betyder at hvis du virkelig skal have luksus, plads og komfort, så er GL-klassen løsningen. Størrelsesmæssigt ligger den lige over M-klassen og fås typisk med 7 sæder. I forhold til leasing af Mercedes GL, så blev modellen produceret fra 2012-2016 og findes i en diesel-version kaldet GL350 samt to benzin-versioner: en GL500 med 408 HK samt en aggressiv GL63 AMG med 557 HK.

mercedes amg leasing

Mercedes AMG

Mercedes-AMG er Mercedes’ sportsafdeling og udvikler aggressive high-performance udgaver af Mercedes’ modeller. For AMG er carbon, 500+ HK, og sportsudstødning helt normalt, og du får derfor et bæst af en bil med et fantastisk lydbillede. En AMG ligger dog typisk i den dyrere ende af Mercedes’ modelprogram. Derfor kan leasing af Mercedes AMG klart anbefales, og kigger du efter en lettere brugt, er drømmen langt mere tilgængelig.

mercedes sl slk leasing

Mercedes SL- og SLK-Klasse

SL- og SLK-klassen er begge 2-personers cabriolet-modeller. SL-klassen er en eksklusiv Grand Touring model og en af Mercedes’ topmodeller, mens SLK-klassen er en mindre kompakt luksus-roadster. Begge modeller er cabrioleter, og ønsker du kun at bruge bilen om sommeren, er det muligt at benytte sæsonleasing. Med sæsonleasing betaler man kun afgift for den aktive periode, f.eks. i sommerhalvåret.

g-klasse

Mercedes G-Klasse

Mercedes G-klasse er legendarisk og en af Mercedes længst produceret modeller. G-klassen er oprindelig bygget til militært formål, men fik senere en civil-version, som er blevet voldsomt populær. G-klassen har de i de sidste par år holdt værdien helt utroligt godt pga. populariteten, og kan derfor være en god investering. Man skal dog ofte kigge i udlandet efter den helt rigtige model.

leasing af mercedes v-klasse

Mercedes V-Klasse

V-klassen er Mercedes’ MPV (Multi Purpose Vehicle) og er den nyeste erstatning for Viano og den tidligere R-klasse. Modellen er meget rummelig, og i nogle versioner kan der sidde op til otte personer i bilen. Man skal dog ikke glemme, at der er tale om en Mercedes, og hvis man ønsker det, kan bilen udstyres med bla. Burmester Surround-Sound, Distronic Plus (adaptiv fartpilot) eller aktiv sædeventilation.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing