Mercedes G-klasse leasing

Drømmer du om at erobre vejene i en kraftfuld bil, der udstråler rendyrket power og styrke? Med Mercedes G-Klasse leasing kan du sætte dig bag rattet i en ikonisk SUV og opleve køreglæde ud over det sædvanlige – på hver eneste køretur.
leasing af mercedes g-klasse

Overvejer du at lease en Mercedes G-klasse?

Med Mercedes G-klasse får du en bil med luksus og ikonisk design, som tiltrækker opmærksomhed i byerne og cruiser igennem selv det vildeste off-road terræn. En G-klasse Mercedes er en ægte Geländewagen, som tager fat og dominerer vejene – og derfor er modellen oplagt til dig, der går op i kvalitet, sikkerhed og luksus.

Hos Nellemann Leasing er vi passionerede omkring perfektion. Derfor arbejder vi hårdt på at give dig den bedste aftale på SUV-leasing, der passer til netop dine behov. Hvis du kan nikke genkendende til ønsket om en bil, der er luksuriøs, kraftfuld og ikonisk, så er Mercedes G-klassen bilen for dig. Med vores fokus på at skabe attraktiv leasing af Mercedes Benz' modeller, er du sikret et godt tilbud på en biloplevelse uden sidestykke.

Filter

filter icon

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

Kontakt os

Leasing tilbud på Mercedes G-klasse

Hos Nellemann Leasing arbejder vi målrettet på at sammensætte leasingtilbud, der indfrier alle dine behov – både i henhold til budget, leasingperiode og drømmebil. Vi er fortalere for flexleasing, som er en fordelagtig leasingmetode, der blandt andet frigør dig fra at betale registreringsafgiften. Dette betyder store besparelser ved opstart af din leasingaftale.

Med flexleasing hos Nellemann Leasing får du økonomisk fleksibilitet og mulighed for at køre din Mercedes G-Klasse drømmebil – uden de tunge omkostninger, der er forbundet med at købe en luksusbil. Med Nellemann Leasing er det desuden muligt at importere en bil fra Tyskland, hvis du drømmer om at køre en helt særlig model uden tunge omkostninger og store investeringer.

Vil du lære mere om flexleasing? Besøg vores leasingleksikon for at blive klogere.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at køre i en bil, der afspejler din stil og dine høje krav til komfort. Derfor har vi skabt attraktive leasingtilbud på den ikoniske Mercedes G-Klasse. Denne bil kombinerer kraftfuld præstation med enestående design i en SUV, der er skabt til at imponere. Er det noget for dig?

 

mercedes g-klasse leasing hos Nellemann

G-Klasse – ikonisk off-road luksus fra Mercedes

Da Mercedes-Benz introducerede G-Klassen i 1979, var bilen designet til militært brug. Dette kom til udtryk i bilens robuste konstruktion, kraftfulde motor og ekstraordinære off-road evner. Men det viste sig hurtigt, at G-Klassen havde appel langt ud over militærets områder.

I årenes løb har Mercedes-Benz forfinet og udviklet denne model til et ikonisk symbol på luksus. I dag byder bilens eksteriør på den karakteristiske kasseform udstyret med en kraftfuld motor, bundbeskyttelse i sølv, tagbagagebærer, det karakteristiske reservehjul bag på bilen og meget, meget mere.

Men modellens imponerende egenskaber begrænser sig ikke kun til det ydre. Bilens interiør byder på et moderne widescreencockpit, multifunktionsrat i nappalæder, touchpad med controller, Burmester® surroundsoundsystem, soltag mm.

G-Klassens bemærkelsesværdige off-road færdigheder gør den i stand til at cruise gennem udfordringer såsom vanddybder på op mod 70 cm og stejle skråninger på op til 45°. I luksusbilernes univers skiller G-Klassen sig ud som den ultimative fusion af styrke og elegance.

Lease din G-klasse hos Nellemann Leasing

Når du vælger Nellemann Leasing som din leasingpartner, er du sikret en skræddersyet leasingløsning, der passer til dine behov. Hvad end du er på udkig efter privatleasing, erhvervsleasing, sæsonleasing eller splitleasing, er vi klar med et godt tilbud.

Via flexleasing giver vi dig mulighed for at nyde alle fordelene ved at køre en Mercedes G-Klasse uden de økonomiske forpligtelser, der normalt følger med ejerskab. Efter din leasingperiode kan du nemt forny din aftale eller prøve en anden eksklusiv Mercedes-Benz-model.

Er du klar til at opleve komforten og styrken ved en Mercedes G-Klasse på egen krop? Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde din perfekte Mercedes leasing-løsning.

 

1000X850U

Overblik over Mercedes modeller

mercedes cla leasing

Mercedes CLA- og C-Klasse

CLA- og C-klassen er såkaldte kompakt-modeller fra Mercedes, og det er nogle af de lidt mindre modeller hos Mercedes. CLA er en nyere model og har et mere sportslig coupe-look i forhold til C-klassen. Tænker du på leasing af Mercedes C-klasse eller CLA, så bemærk at der kom ny model for C-klassen i 2014, hvor også CLA’en blev introduceret. Disse er netop tre år og fordelagtige at flexlease.

mercedes e-klasse leasing

Mercedes E-Klasse

En af Mercedes’ mest succesfulde modeller og den mest solgte med over 13 millioner biler solgt frem til 2015. Det er forståeligt, da man i E-klassen får robusthed, kvalitet og komfort for pengene. Den mest velegnede E-klasse til flexleasing er årgangen fra 2010-2012 eller den faceliftede fra 2013 og frem. Her er markedet stort, og det er muligt at finde præcis den variant og det udstyr, man ønsker.

mercedes cls leasing

Mercedes CLS-Klasse

CLS-klassen er en mellemstørrelse 4-dørs luksus coupé, og fås som coupé samt en shooting brake version. Prismæssigt ligger CLS’en imellem E-klassen og S-klassen, og er derfor i den højere ende. Ønsker du en eksklusiv og større bil med coupé-formen, så kan flexleasing af Mercedes CLS anbefales. Årgangen 2011-2014 er den typiske til flexleasing, og fås også som en CLS63 AMG med op til 585 HK.

s-klasse

Mercedes S-Klasse

Mercedes’ absolutte luksus-flagskib er kendt som en af de mest eksklusive biler i verden. Mercedes introducerer altid deres nyeste teknologi i S-klassen, og den er også brugt af statsledere over hele verden. Ønsker du den ultimative komfort, så er S-klassen et godt valg. Den seneste model blev introduceret i 2013, og er netop blevet tre år og på laveste afgiftssats i forhold til flexleasing

mercedes m-klasse leasing

Mercedes M-Klasse

M-klassen kender de fleste nok som ’ML’, og typiske modelvarianter er f.eks. ML350, ML500 eller ML63. Modellen er en større luksus-SUV, og er meget populær til flexleasing. Tænker du på leasing af Mercedes ML, så er det typisk årgangen fra 2011 og frem som efterspørges. Selvom man finder en brugt, får man nemlig en fantastisk bil i høj kvalitet og med god plads.

mercedes gl-klasse leasing

Mercedes GL-Klasse

Mercedes GL er en ’fullsize luksus SUV’, hvilket betyder at hvis du virkelig skal have luksus, plads og komfort, så er GL-klassen løsningen. Størrelsesmæssigt ligger den lige over M-klassen og fås typisk med 7 sæder. I forhold til leasing af Mercedes GL, så blev modellen produceret fra 2012-2016 og findes i en diesel-version kaldet GL350 samt to benzin-versioner: en GL500 med 408 HK samt en aggressiv GL63 AMG med 557 HK.

mercedes amg leasing

Mercedes AMG

Mercedes-AMG er Mercedes’ sportsafdeling og udvikler aggressive high-performance udgaver af Mercedes’ modeller. For AMG er carbon, 500+ HK, og sportsudstødning helt normalt, og du får derfor et bæst af en bil med et fantastisk lydbillede. En AMG ligger dog typisk i den dyrere ende af Mercedes’ modelprogram. Derfor kan leasing af Mercedes AMG klart anbefales, og kigger du efter en lettere brugt, er drømmen langt mere tilgængelig.

mercedes sl slk leasing

Mercedes SL- og SLK-Klasse

SL- og SLK-klassen er begge 2-personers cabriolet-modeller. SL-klassen er en eksklusiv Grand Touring model og en af Mercedes’ topmodeller, mens SLK-klassen er en mindre kompakt luksus-roadster. Begge modeller er cabrioleter, og ønsker du kun at bruge bilen om sommeren, er det muligt at benytte sæsonleasing. Med sæsonleasing betaler man kun afgift for den aktive periode, f.eks. i sommerhalvåret.

g-klasse

Mercedes G-Klasse

Mercedes G-klasse er legendarisk og en af Mercedes længst produceret modeller. G-klassen er oprindelig bygget til militært formål, men fik senere en civil-version, som er blevet voldsomt populær. G-klassen har de i de sidste par år holdt værdien helt utroligt godt pga. populariteten, og kan derfor være en god investering. Man skal dog ofte kigge i udlandet efter den helt rigtige model.

leasing af mercedes v-klasse

Mercedes V-Klasse

V-klassen er Mercedes’ MPV (Multi Purpose Vehicle) og er den nyeste erstatning for Viano og den tidligere R-klasse. Modellen er meget rummelig, og i nogle versioner kan der sidde op til otte personer i bilen. Man skal dog ikke glemme, at der er tale om en Mercedes, og hvis man ønsker det, kan bilen udstyres med bla. Burmester Surround-Sound, Distronic Plus (adaptiv fartpilot) eller aktiv sædeventilation.

1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing