Jeep leasing

Drømmer du om en robust og ikonisk SUV? Så er Jeep det sikre valg. Er det en helt specifik Jeep du søger, og som vi ikke tilbyder i kataloget? Så har vi mulighed for at hjemtage lige præcis den Jeep, du har i tankerne.
Indhent et tilbud på Jeep leasing

Overvejer du Jeep leasing?

Jeep er kendt for sin enestående evne til at køre på al slags terræn. Vil du have muligheden for at opleve eventyret bag rattet på en Jeep? Så er du i gode hænder hos Nellemann Leasing.

Søger du en helt særlig Jeep, som ikke findes i vores katalog? Så har vi muligheden for at hjemtage bilen fra eksempelvis Tyskland, så du ikke skal gå på kompromis med dine drømme. Vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at få dine Jeep-drømme i opfyldelse lige her.

Filter

filter icon

Flexleasing af Jeep hos Nellemann Leasing

Når du leaser din Jeep hos Nellemann Leasing får du alle fordelene ved flexleasing. Vi tilbyder flexleasing af Jeep, tilpasset dine behov og dit budget. For eksempel er der langt mindre kapitalbinding end ved køb af tilsvarende bil, ligesom du får adgang til et større udvalg af modeller ved at hjemtage din foretrukne Jeep fra for eksempel Tyskland, hvor markedet er væsentligt større end i Danmark.

Hvis du vil vide mere om vores leasing af Jeep, så klik videre på vores genvejsknap herunder – ellers sidder vores dygtige rådgivere klar her til at at hjælpe og vejlede dig gennem hele leasingprocessen, så du er sikker på at få en aftale, som passer netop til dine behov.

Skal din næste bil være en Jeep?

Erhvervsleasing af Jeep

Er du på udkig efter en stærk og pålidelig firmabil? Så er erhvervsleasing af Jeep det idéelle valg! Vi sørger for at finde en leasingaftale, som passer bedst til dig og din virksomheds behov og budget.

Du har måske en særlig Jeep leasing i tankerne til din virksomhed? Så har vi muligheden for at hjemtage den Jeep, som du søger. Det eneste du skal gøre er at kontakte vores team, og så hjælper vi dig med at hjemtage din næste Jeep.

Læs meget mere om erhvervsleasing her.

 

Leasing af Jeep hos Nellemann Leasing

Overblik over Jeep modeller

Jeep leasing – Hvordan fungerer det?

Vi vil her kort gennemgå rejsen fra ”jeg overvejer at lease en Jeep” til ”du får bilnøglerne i hånden”. Dette vil forhåbentlig besvare nogle af dine spørgsmål til Jeep flexleasing hos Nellemann Leasing. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på 39 25 20 00.

Jeep leasing – Hvordan fungerer det?

Researchfasen

Du har måske fået anbefalet en Jeep, baseret på dine ønsker til størrelse, budget, km/l eller noget helt fjerde. Det kan også være, at en kollega, et familiemedlem eller en ven har anbefalet dig det amerikanske bilmærke.
Men det kan også være, at du selv har læst utallige biltest og set dig varm på en bestemt bilmodel fra Jeep på mobile.de

Vi anbefaler: Kig på udvalget af biler fra amerikanske Jeep på fx tyske mobile.de (du kan vælge engelsk), svenske blocket.se eller en tredje hjemmeside. Find 1-3 biler som du kan lide, så vi ved, hvad der er vigtigt for dig.

1000x850kk

Jeep leasing – Hvordan fungerer det?

Indledningsvis

Du giver os et kald, sender en e-mail eller udfylder vores tilbudsformular mht. dine ønsker til din kommende leasingbil. Måske har du allerede et link til den ønsket bil, som du har fundet i udlandet?
Måske ved du ikke så meget om biler og ønsker derfor hjælp til, at finde og importere en Jeep fra udlandet, der opfylder dine krav.

Vi anbefaler: Det er lettere for os at hjælpe dig, hvis du giver nogle hints til, hvad du søger? Fx:

  • Ønsker du at sidde højere oppe inde i bilen + have godt udsyn + have ekstra kabineplads? (= en SUV)
  • Ønsker du en hurtig acceleration?
  • Ønsker du en god lyd?
  • Ønsker du en bil med en ”grønnere profil” grundet dit arbejde eller for at afhjælpe CO2 udfordringen i verdenen?
  • Ønsker du høj kørekomfort, da du kører mange km hvert år?

Desto flere ting du kan oplyse, desto lettere er det for os, at finde den helt perfekte leasingbil til dig.

1000x850lp

Jeep leasing – Hvordan fungerer det?

Afklaring

Du får i samråd med en af vores konsulenter, indsnævret dine ønsker til en specifik bil fra Jeep. Denne findes ud fra dine behov, krav, ønsker til bilen samt dit leasingbudget og ønsket leasingform.
Dernæst påbegynder konsulenten søgningen, så han kan finde den helt rette bil til dig. I 95% af tilfældene importerer vi bilen fra udlandet. I 5% af tilfældene har vi tilfældigvis drømmebilen stående på lager.

Vi anbefaler: Hvis du ved lidt om biler, så giv gerne eksempler på biler, som du kan lide og hvorfor. Hvis du ikke ved så meget om biler, så beskriv hvad der er vigtigt for dig? Fx plads til familien eller kørekomforten osv.
Gør dig også gerne tanker om dit leasingbudget, samt hvilken leasingform du overvejer (erhvervsleasing, splitleasing, flexleasing privat, sæsonleasing, leasing på gule plader).

1000x850uh

Jeep leasing – Hvordan fungerer det?

Kontrakt

Konsulenten fremviser den Jeep, som han har fundet til dig ud fra dine ønsker. Du får ligeledes præsenteret et leasingtilbud på den eksakte bil, så du kan se den månedlige leasingydelse, hjemtagelsesomkostninger, restværdien m.m.
Næste skridt er, hvis du accepterer bilen og tilbuddet fra din konsulent, at vi indhenter en foreløbig standsrapport på bilen. Denne fortæller hvilken stand bilen er i mht. seneste service, bremser, dæk, evt. skader m.m. Alt dette sørger vi naturligvis for. Hvis alt er ok, så underskrives kontrakten og førstegangsydelsen overføres til Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Hvis I har fundet en bil hvor fx kabinen, udstyrspakken eller farvekombinationen er sjælden i Europa, så skal det gå ekstra hurtigt med kontraktunderskrift og første betaling. De sjældne biler med høj efterspørgsel bliver solgt meget hurtigt.

1000x850gf

Jeep leasing – Hvordan fungerer det?

Din bil hjemtages

Vi sender en uvildig tredje part ned til forhandleren for at gennemgå bilen, for at være 100% sikker på at den overholder det, som vi er blevet lovet i den foreløbige standsrapport. Hvis standsrapporten afviger på nogle punkter, fx bremser der er mere slidte end først oplyst, så beder vi forhandleren om at udbedre dette eller give os et afslag i prisen. Vil han ikke dette, så beslutter vi i samråd med dig, om handlen skal annulleres.
Når alt er som det skal være (som det er i 99% af tiden), så hjemtages bilen til Danmark. Vi står naturligvis for alt papirarbejdet, toldsyn m.m., så bilen efterlever de danske regler.

Vi anbefaler: Konsulenten der hjælper dig er din helt personlige konsulent. Tryghed og den gode kundeoplevelse er vigtig for os. Så sig endelig til, såfremt du har spørgsmål undervejs.

1000x850oi

Jeep leasing – Hvordan fungerer det?

Nøglerne udleveres

Din konsulent giver dig en dato, hvorpå du kan afhente bilen. Bilen klargøres til denne dato og der sættes danske nummerplader på bilen. Når du møder op, præsenteres bilen for dig og du får overrakt nøglerne.
Bekræftelsen på udlevering underskrives og du kan køre afsted i din nye leasingbil fra Jeep hos Nellemann Leasing.

Vi anbefaler: Vi hjælper med udbedring af fejl og mangler inden for de første 7 hverdage. Sig derfor til med det samme efter udlevering, hvis fx radioen ikke vil tænde eller soltaget pludselig ikke kan åbne.

1000x850pm

Jeep flexleasing – ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved at lease en bil, frem for at købe den?

Hvis du skifter bil ca. hvert 10 år, så skal du fortsat købe bilen. Men hvis du skifter bil oftere, så anbefaler vi flexleasing, da du får fordele såsom:

Lavere værditab: ved flexleasing står bilen uden afgift, hvilket betyder at værditabet er langt mindre end ved køb af bil. Falder værdien på en bil eksempelvis 15 % over et år, er beløbet i kroner og øre lavere på en bil til 200.000 kr. uden afgift fremfor en bil til 400.000 inkl. afgift.

Lavere kapitalbinding: Du binder langt færre penge ved leasing af din Jeep fremfor at købe. Sammenlagt er den månedlige ydelse samt førstegangsydelsen beløbsmæssigt lavere, end hvis bilen skal købes inkl. afgift. Dermed frigører du kapital til andre ting.

Samtidig giver leasing også en langt højere fleksibilitet, da afgiften betales pr. måned. Derfor er det f.eks. muligt at sæsonlease, hvilket betyder, at du kun betaler afgift for et bestemt antal aktive måneder.

Hertil anbefaler vi, at bilen er minimum 36 måneder gammel, da procentdelen af den månedlige afgift derved har den laveste sats. Dvs. du sparer penge på den månedlige leasingydelse, når bilen er 3år frem for 2år. Du kan naturligvis stadig flexlease en helt ny bil, såfremt dette ønskes.

Tryghed er vigtigt for mig. Er det sikkert at lease en Jeep hos Nellemann Leasing?

Vi er en del af Nellemann koncernen, der er importør af flere bilmærker. Hertil er vi medlem af “Finans og leasing”, hvilket sikrer dig, at vi overholder en masse krav til gavn for dig som leasingkunde. Endvidere har vi en storkundeaftale med SKAT, hvilket sikrer dig en hurtig sagsbehandling, så du hurtigere kan komme ud at køre i din nyerhvervede leasingbil.

Hvad er bedst og billigst? En leasingkontrakt på 12 måneder eller 36 måneder?

Dette afhænger naturligvis af den enkelte bil, da der kan være særtilfælde, som skiller sig ud. Men som udgangspunkt, hvis du ønsker at lease en bil i 3 år, så anbefaler vi en kontrakt på 12 måneder af gangen. Årsagen er, at den årlige genberegning typisk sikrer dig en lavere månedlige ydelse for hvert år.

Jeg kan se, at der er mange forskellige leasingformer såsom fx flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing osv. Men hvilken leasingform er den bedste for mig?

Afhængig af om du er privatperson, virksomhedsejer, ansat eller noget fjerde., så er der forskellige løsninger. Vi tilbyder gratis leasingrådgivning. Så skriv, ring eller book et møde. Så kan vi komme med en konkret skræddersyet løsning til dig og/eller din virksomhed.

Min arbejdsgiver har bedt mig finde en bil med en beskatning på ca. 500.000Kr. Kan I hjælpe?

Ja naturligvis. Vi beregner mange tusinde leasingtilbud hvert år. Derfor kan vi hurtigt komme med forskellige leasingeksempler ud fra dit leasingbudget og ønsker til bilen.

Hvad er restværdi og er det vigtigt for mig?

Lad os tage et eksempel. Hvis tre ens biler koster henholdsvis 350.000Kr, 400.000Kr og 450.000Kr – hvilken bil ville du så købe? Hvorfor betale 100.000Kr mere, hvis det ikke er nødvendigt?
Restværdi er vigtigt, da det er den ”fremtidige salgspris”. Dvs. hvis bilen ikke bliver nedskrevet nok, så får den en for høj markedspris ligesom i eksemplet oven over.

Vi har 10 års erfaring med mange tusinde beregninger hver år, hvilket gør, at vi er gode til at ramme en realistisk restværdi. Dette gør det lettere for vores kunder, at udskifte leasingbilen, da bilen får en skarp markedspris takket være en realistisk restværdi.

Kontakt os gerne, såfremt du har flere spørgsmål til restværdi. Vi tilbyder gratis rådgivning med et smil.

Hvad nu, hvis jeg ønsker en anden leasingbil? Fx udskifte sportsvognen til en større bil, eksempelvis en SUV, grundet familieforøgelse?

Dette kan vi sagtens hjælpe med. Hvis du følger os på Facebook eller LinkedIn, så har du sikkert allerede set eksempler på nogle af de ”udskiftninger”, som vores kunder foretager. Hertil kan nævnes, at skiftet fra en sportsvogn til en SUV, bestemt ikke behøver at være kedeligt. Det kan vores konsulenter fortælle meget mere om.

Er det muligt, at have en sjov bil om sommeren og så en ”praktisk” bil om vinteren?

Ja, naturligvis. Vi har flere kunder, der benytter sig af dette. Fx en sportsvogn eller cabriolet om sommeren og en rummelig SUV om vinteren (hvilket er praktisk med alt vintertøjet osv.). Dvs. der ingen begrænsninger for hvor mange biler du kan lease, andet end den økonomiske.

Når jeg ikke ønsker at lease mere (måske har jeg fx solgt firmaet), hvad gør jeg så? Er det let at sælge leasingbilen?

Hos Nellemann Leasing har vi 10 års erfaring med restværdi og et stort forhandlernetværk i Europa. Dette sikrer, at vores kunder lettere kan komme af med leasingbilen igennem os. Vi hjælper i øvrigt også gerne med salg eller videreformidling af din leasingbil.
Vi tror på, at når det er let at komme ud af en leasingaftale, så er det også mere attraktivt, at blive kunde igen.

Hvis jeg ønsker at lease en leasingbil igennem jer, men dog først skal af med en eksisterende leasingbil fra et andet leasingselskab – kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis.
Men hvis din nuværende restværdi er for høj i forhold til markedsprisen, så kan det være svært at komme af med din leasingbil, uden at du skal have ekstra penge op af lommen. Årsagen til den for høje restværdi er ofte grundet en for lav afskrivning på bilen. Den lave afskrivning kan få den månedlige leasingydelse i et leasingtilbud til at se ekstra billigt ud. Dette er dog ikke så hensigtsmæssigt, når du ikke ønsker leasingbilen mere.

En løsning kan fx være, at du laver en fornyelse hos os på 12 måneder, hvor du nedskriver restværdien aggressivt. Dermed bliver restværdien mere realistisk, så det efterfølgende bliver lettere at sælge eller videreformidle din leasingbil til en anden person.

Hvis jeg ønsker at flytte min leasingbil over til jer, kan I hjælpe med dette?

Ja, naturligvis. Ring til os på 39 25 20 00 eller udfyld denne formular.

Genvejen til en leasingbil fra Jeep er derfor tættere på end du tror. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak i øjenhøjde om dine ønsker til leasing. Vi glæder os til at høre fra dig.

Historie

“Go anywhere. Do anything.” Det er Jeeps words to live by, og det er de samme, som de prøver at realisere gennem deres køretøjer. Jeep er intet mindre end en livsfilosofi, og det kan du også komme til at opleve.

Som megen anden teknologiudvikling var Jeepen barn af 2. Verdenskrig i 1940, hvor den blev en af flere amerikanske helte. Sidenhen har Jeep været synonym med offroad-køretøjer og SUV’er, hvilket også er årsagen til, at menigmand i dag kan køre den på civile veje.

I kampen for frihed i verden blev Jeepen dermed til, og her finder man nok også årsagen til sloganet “Go anywhere. Do anything.” Jeepen hjalp i overført betydning i kampen for frihed og har lige siden forsøgt at gøre det muligt at køre rundt overalt – uanset terræn.

Jeep har derfor også gennem tiden udviklet sig efter kundens behov – fra militært køretøj i Korea og Vietnam til æstetisk bevidst ikon i modeller som Wrangler og Cherokee.

Som rød tråd gennem alle Jeeps modeller har dog været et stort fokus på det praktiske aspekt af køretøjet. Næsten alle modeller er firehjulstrukne, så bilerne sikrer forbrugeren friheden til at køre hvor som helst.

Det er derfor heller ikke unormalt, at man hører “Jeep” blive brugt som samlebetegnelsen for firehjulstrækkere, selvom det egentlig er den anden vej rundt. Det illustrerer meget godt, hvor populær og banebrydende Jeepen har været gennem historien og fortsætter med at være i dag.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig.

 

Er din kommende leasingbil en Ferrari?
1920x900f

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips, tricks og information om leasing